kotlid Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έγω την ηξερα την δουλεια για αυτο και κανονισα την πορεια μου να στηθω απο τις 6 το πρωι στο istorm, ηταν αναμενομενο να ερθουν ελαχιστα κομματια και ειναι εξισου αναμενομενο να μην ξαναερθουν παρα σε κανα μηνα ή δύο. Εδω στην Αμερικη εχουνε 3-4 βδομαδες αναμονη, στην Ελλαδα θα έρθουνε? Απο οτι ακουσα ηρθαν συνολο 150 ipad σε ολη την Ελλαδα, οσοι προλαβαν να παρουν πηρανε, οι υπολοιποι το πικρο ποτηρι τωρα... Το θέμα ότι εδω στην Θεσσαλονικη ούτε αυτήν την επιλογή είχαμε ( να στηθουμα απο νωρίς ) καθώς όλα τα μεγάλα μαγαζιά είχαν ήδη όλα σε προπαραγγελεια.
vangelis_k Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέχρι τώρα άριστες εντυπώσεις. Το μόνο κακό είναι ότι μου τρώει πολύ χρόνο που είναι πολύτιμος
polakis21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Για πες μας και για light bleeding. Εχεις καθολου ή οχι?
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Και εγώ μπορώ να πω ότι το ίδιο.. και χτες και σήμερα όλη μέρα με το ipad ασχολούμαι...
kiriakr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παιδιά μην τσιμπάτε. Η αναμονή και οι ουρές είναι τμήμα της διαφήμισης. Δεν λέω ότι γίνονται επίτηδες αλλά μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Σε 1 με 2 μήνες θα έχουν παντού όσα θέλετε. Εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε. Όποιος μπορεί να περιμένει μπορεί και να γλιτώσει λίγα λεφτά, κανα 50ρικο δηλαδή. Για όσους ενδιαφέρονται γιατί άλλους δεν τους νοιάζει. Έτσι αγόρασα το Macbook Pro το Σεπτέμβριο 300 ευρώ κάτω από τα 1259 που έκανε. Δεν έγινα πιο πλούσιος με τα 300 ευρώ αλλά ένοιωσα πολύ ωραία όμως
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι αγόρασες macbook μερικούς μήνες μετά, 300€ φθηνότερα; Από μαγαζί; Εγω δεν σε πιστεύω, στο λέω. Δεν έχω δει τιμή απο apple προϊόν να πέφτει πριν την κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου, ότι θα γίνει δηλαδή και με το ipad2
dimkar2405 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μεχρι τη Μεγαλη Εβδομαδα και πιθανοτατα μια βδομαδα νωριτερα θα εχουν νεες παραλαβες στο golden i. Ετσι μου ειπαν σημερα που βρεθηκα στο καταστημα.
TwitterLover Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ήρθε πριν από λίγο και το δικό μου. Δεν το δούλεψα γιατί είμαι στην δουλειά αλλά πάλι πολύ βαρύ μου φαίνεται για τα γούστα μου E αμα δεν σαρεσει χαρισε το σε μενα! μην σου ειναι και βαρος!!!
lagoudakis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μεχρι τη Μεγαλη Εβδομαδα και πιθανοτατα μια βδομαδα νωριτερα θα εχουν νεες παραλαβες στο golden i. Ετσι μου ειπαν σημερα που βρεθηκα στο καταστημα. Μια χαρα θα ειναι αν ισχυει αυτο,γιατι δεν γουσταρω καθολου να ξεροσταλιαζω εξω απο τα μαγαζια για να τους δωσω τα λεφτα μου,το θεωρω ξεφτυλικη αυτο,βεβαια ειναι οπως το βλεπει ο καθενας
georgeadams Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αρχεία .cbr παίζει; http://www.google.com/#&q=cbr+ipad+reader
kotlid Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αρχισαν οι κερδοσκοπιες και παο καταστηματα τωρα http://www.expansys.com.gr/apple-ipad-2-16gb-wifi-white-eu-210103/
anpetsalis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το expansys χρονια τωρα ειναι το χειροτερο και το πιο ακριβο e-shop καταστημα!!! ολοι το εχουνε 519 και το expansys 150 eyro πανω!!! σκατα να φανε και να τους μεινουνε ολα stock!!!
atheatos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αρχισαν οι κερδοσκοπιες και παο καταστηματα τωρα http://www.expansys.com.gr/apple-ipad-2-16gb-wifi-white-eu-210103/ Ελπίζω να το βλέπει ο @digekas...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα