Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγω την ηξερα την δουλεια για αυτο και κανονισα την πορεια μου να στηθω απο τις 6 το πρωι στο istorm, ηταν αναμενομενο να ερθουν ελαχιστα κομματια και ειναι εξισου αναμενομενο να μην ξαναερθουν παρα σε κανα μηνα ή δύο. Εδω στην Αμερικη εχουνε 3-4 βδομαδες αναμονη, στην Ελλαδα θα έρθουνε? Απο οτι ακουσα ηρθαν συνολο 150 ipad σε ολη την Ελλαδα, οσοι προλαβαν να παρουν πηρανε, οι υπολοιποι το πικρο ποτηρι τωρα...

Το θέμα ότι εδω στην Θεσσαλονικη ούτε αυτήν την επιλογή είχαμε ( να στηθουμα απο νωρίς ) καθώς όλα τα μεγάλα μαγαζιά είχαν ήδη όλα σε προπαραγγελεια.

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα άριστες εντυπώσεις. Το μόνο κακό είναι ότι μου τρώει πολύ χρόνο που είναι πολύτιμος :-D

Δημοσ.

Παιδιά μην τσιμπάτε. Η αναμονή και οι ουρές είναι τμήμα της διαφήμισης. Δεν λέω ότι γίνονται επίτηδες αλλά μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.

Σε 1 με 2 μήνες θα έχουν παντού όσα θέλετε.

Εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε.

Όποιος μπορεί να περιμένει μπορεί και να γλιτώσει λίγα λεφτά, κανα 50ρικο δηλαδή. Για όσους ενδιαφέρονται γιατί άλλους δεν τους νοιάζει.

Έτσι αγόρασα το Macbook Pro το Σεπτέμβριο 300 ευρώ κάτω από τα 1259 που έκανε.

Δεν έγινα πιο πλούσιος με τα 300 ευρώ αλλά ένοιωσα πολύ ωραία όμως :rolleyes:

Δημοσ.

Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι αγόρασες macbook μερικούς μήνες μετά, 300€ φθηνότερα; Από μαγαζί; Εγω δεν σε πιστεύω, στο λέω. Δεν έχω δει τιμή απο apple προϊόν να πέφτει πριν την κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου, ότι θα γίνει δηλαδή και με το ipad2

Δημοσ.

Μεχρι τη Μεγαλη Εβδομαδα και πιθανοτατα μια βδομαδα νωριτερα θα εχουν νεες παραλαβες στο golden i. Ετσι μου ειπαν σημερα που βρεθηκα στο καταστημα.

Δημοσ.

Ήρθε πριν από λίγο και το δικό μου. Δεν το δούλεψα γιατί είμαι στην δουλειά αλλά πάλι πολύ βαρύ μου φαίνεται για τα γούστα μου

E αμα δεν σαρεσει χαρισε το σε μενα! μην σου ειναι και βαρος!!!

Δημοσ.

Μεχρι τη Μεγαλη Εβδομαδα και πιθανοτατα μια βδομαδα νωριτερα θα εχουν νεες παραλαβες στο golden i. Ετσι μου ειπαν σημερα που βρεθηκα στο καταστημα.

Μια χαρα θα ειναι αν ισχυει αυτο,γιατι δεν γουσταρω καθολου να ξεροσταλιαζω εξω απο τα μαγαζια για να τους δωσω τα λεφτα μου,το θεωρω ξεφτυλικη αυτο,βεβαια ειναι οπως το βλεπει ο καθενας

Δημοσ.

το expansys χρονια τωρα ειναι το χειροτερο και το πιο ακριβο e-shop καταστημα!!! ολοι το εχουνε 519 και το expansys 150 eyro πανω!!! σκατα να φανε και να τους μεινουνε ολα stock!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...