Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 791
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως με το app track δεν έβγαλα άκρη και το installous δεν βρίσκει λινκ...Μάλλον έχουν κολλήσει από την πολύ κίνηση.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Επεξ/σία από Giannisrethymno
Δημοσ.

Αν δεν θέλεις μεταχειρισμένα/αγγελίες που τα βρίσκεις 50+ ευρώ πιο φθηνά, λίγο ή πολύ παντού την ίδια τιμή έχει.

Δημοσ.

Καλημέρα σας!Δεν ήξερα ποιο θα ήταν το κατάλληλο μέρος για το θέμα γι'αυτό το ανεβάζω εδώ...

Θέλω να αγοράσω το iPad 2 από Αμερική (θα μου το φέρει φίλος που θα ταξιδέψει)...υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω;Σε τι θα διαφέρει από την "Ελληνική" έκδοση;Σχετικά με εγγύηση τι παίζει;

Δημοσ.

αν σε ενδιαφέρει το 3g να προσέξει μόνο να σου πάρει έκδοση της AT&T από verizon δεν παίζει στα δικά μας δίκτυα. κατά τα άλλα ένα τυπικό ipad 2 θα είναι, δεν θα διαφέρει σε τίποτα με ένα "ελληνικό" αφου στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικό και αμερικάνικο ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, ένα είναι το μηχάνημα. Εγγύηση θα έχεις κανονικά.

Δημοσ.

Πήρα και εγώ το 16άρι το 2 στα 494 και προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Καμία συμβουλή για καμιά θήκη/dock έχετε?

Edit: το jailbreak ήταν ότι ευκολότερο έχει βγεί.

Δημοσ.

εγω αυριο το περιμενω!16gb-wifi,τι να το κανω το 3g οταν μπορω να κανω share internet με το προσωπικο hotspot που εχω στο iphone.

θηκη πηρα το μαμα cover που φαινετε παρα πολυ καλο!

Δημοσ.

Έτσι και εγώ με αυτή τη λογική πήγα στο wifi αν και έχω το Desire HD μια χαρά δουλεύει το hotspot του με το ipaf.

Δημοσ.

το αγορασα, μια ερωτηση. πως βγαζω οικονιδια απο το dock και να βαλω αλλα?

Πατησα πανω τους πολυ ωρα, αρχισανε να κουνιουνται, αλλα δε μπορω να τα βγαλω απο εκει ουτε να βαλω αλλα

Δημοσ.

το αγορασα, μια ερωτηση. πως βγαζω οικονιδια απο το dock και να βαλω αλλα?

Πατησα πανω τους πολυ ωρα, αρχισανε να κουνιουνται, αλλα δε μπορω να τα βγαλω απο εκει ουτε να βαλω αλλα

Ακριβώς έτσι ώπος το περίγραψες!

Αναμένετε η εφαρμογή του SKYPE για βιντεοκλήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...