gnsX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Πριν από οτιδήποτε άλλο όμως, περιμένει πρώτα το τελικό προϊόν για να έχει άποψη! σωστό κι αυτό
giorgos_k Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Πληροφορία απο Applestore Liverpool λέει αυριο ή τη Παρασκευή! Εγω θα περιμένω μεχρι το Σεπτέμβρη πάντως να "κάτσει" πρώτα..
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Αυριο ειναι μια μεγαλη μερα: http://www.appleinsider.com/articles/11/07/19/apple_confirms_mac_os_x_10_7_lion_to_launch_on_wednesday.html it's coming!
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Νομιζω 4 το απογευμα ειπαν, ωρα αμερικης. Ελληνικη ωρα;
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ετοιμαστείτε... Καινούρια MacMini, Macbook Air και Cinema Display!!
bill_2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καινούρια MacMini, Macbook Air και Cinema Display!! Καλησπερα , που το διαβασες και ποτε βγαινουν ? ειμαι ετοιμος για αγορα 27αρας cinema ! και κατι ειχε παρει το αυτί μου για καινουργια cinema display ! εχεις καμια πληροφορια ? το Lion το κατεβαζω και εγω ! οδηγιες για instal υπαρχουνε ?
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καλησπερα , που το διαβασες και ποτε βγαινουν ? ειμαι ετοιμος για αγορα 27αρας cinema ! και κατι ειχε παρει το αυτί μου για καινουργια cinema display ! εχεις καμια πληροφορια ? το Lion το κατεβαζω και εγω ! οδηγιες για instal υπαρχουνε ? μπες στο site της apple... είναι εδώ και ώρα up και θα τα δεις. Καινούρια air, mini και cinema display
dk1210 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 βγηκε..ορματε!!!! ήδη το κατεβάζω με 1.8mb/s !!!
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καλησπερα , που το διαβασες και ποτε βγαινουν ? ειμαι ετοιμος για αγορα 27αρας cinema ! και κατι ειχε παρει το αυτί μου για καινουργια cinema display ! εχεις καμια πληροφορια ? το Lion το κατεβαζω και εγω ! οδηγιες για instal υπαρχουνε ? Μόλις πριν λίγο ανέβηκαν στο επίσημο site, άνοιξε το store κανονικά. Η πληροφορία ήρθε απο applestore εξωτερικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα