Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς Little Snitch; Αν ναι, κάνε του μια ενημέρωση σε επόμενη έκδοση μήπως κι είναι αυτό... Του έκανα πρόσφατα update σε νεότερη έκδοση αλλά δεν θυμάμαι αν συνέπεσε με τη λύση του προβλήματος.

Το είχα δοκιμάσει αλλά πλέον δεν το έχω στα προγράμματά μου.

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δες και το edit που έκανα στο προηγούμενο post μου! Θυμάμαι ότι το skype μου έδινε πολλά προβλήματα και επιπλέον στην αυτόματη ανανέωση μέσα από την ίδια την εφαρμογή μου έδινε λάθος! Αναγκάστηκα να κατεβάσω το .dmg από την ιστοσελίδα και να περάσω το .app πάνω από το προηγούμενο!

Δημοσ.

Δες και το edit που έκανα στο προηγούμενο post μου! Θυμάμαι ότι το skype μου έδινε πολλά προβλήματα και επιπλέον στην αυτόματη ανανέωση μέσα από την ίδια την εφαρμογή μου έδινε λάθος! Αναγκάστηκα να κατεβάσω το .dmg από την ιστοσελίδα και να περάσω το .app πάνω από το προηγούμενο!

Ναι το είδα το edit. Τι να πω το skype δε μ προκαλεί προβλήματα αλλά δεν μ είναι κόπος να το ξαναπεράσω μια ξανά.

Δημοσ.

αν κανω burn το lion μπορω να κανω clean install?

Άμα ''κάψεις'' το αρχείο InstallESD.dmg που βρίσκεται μέσα στο πακέτο Install Mac OS X Lion, ναι!

Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

Επίσης για clean install υπάρχει και αυτός ο τρόπος που είναι ακόμα πιο εύκολος, χωρίς να χρειάζεσαι να ''κάψεις'' δισκάκι ή να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό usb stick/drive!

Δημοσ.

Καλημέρα!

Κατα τη μετάβαση σε iOS 5 και iCloud αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χάθηκαν όλα τα bookmarks απτο Safari! Δοκίμασα να τα επαναφέρω μεσω Time Machine(μια διαδικασία που στο Lion απαιτεί να φανούν τα κρυφα αρχεία του δίσκου μέσω terminal, και έπειτα να εντοπιστεί το αρχείο bookmarks.plist κάποιας παλιότερης ημερομηνίας). Τα κάνω όλα αυτα αλλά τα μόνα bookmarks που επέστρεψαν ήταν αυτα της Bookmarks Bar και κανένα απτο Bookmarks Menu(και είχα πολλά εκει). Καμία ιδεα??

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας. Από προχθές με το update τα προβλήματα συνεχίζουν. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν σχεδόν συνέχεια (πάει το αθόρυβο μακ), η μπαταρία κρατάει τον μισό χρόνο και κάποιες εφαρμογές (safari, mail, msn) όταν πάω να γράψω κάτι κολλάνε. Τι σκατά μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας. Από προχθές με το update τα προβλήματα συνεχίζουν. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν σχεδόν συνέχεια (πάει το αθόρυβο μακ), η μπαταρία κρατάει τον μισό χρόνο και κάποιες εφαρμογές (safari, mail, msn) όταν πάω να γράψω κάτι κολλάνε. Τι σκατά μπορεί να φταίει?

Update σε Lion ή το update του Lion;

Δημοσ.

Αφού κόντεψα να το σπάσω, τελικά μάλλον διορθώθηκε :rolleyes: Τον έκλεισα και τον άνοιξα μετά από 5 λεπτά και όλα φαίνεται να δουλεύουν σωστά(οι επανεκκινήσεις δεν έκαναν τπτ)! θα δείξουν οι επόμενες μέρες.

Δημοσ.

Αφού κόντεψα να το σπάσω, τελικά μάλλον διορθώθηκε :rolleyes: Τον έκλεισα και τον άνοιξα μετά από 5 λεπτά και όλα φαίνεται να δουλεύουν σωστά(οι επανεκκινήσεις δεν έκαναν τπτ)! θα δείξουν οι επόμενες μέρες.

Κάνε ένα clean install το Snow Leopard και αναβάθμισε μέχρι 10.6.7 και θα είσαι κομπλέ...να χαρείς και το expose!

Το πιο σταθερό Mac OS X λειτουργικό αυτή τη στιγμή..

Το Lion απλά ---> FAIL μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Βασικά με Snow leopard το δούλεψα μόνο ένα μήνα περίπου, οπότε έχω μάθει το lion και με έχει βολέψει πολύ. Το mission control και το launchpad τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Νομίζω πως απλά είναι θέμα συνήθειας κάποια πράγματα.

Δημοσ.

Κάνε ένα clean install το Snow Leopard και αναβάθμισε μέχρι 10.6.7 και θα είσαι κομπλέ...να χαρείς και το expose!

Το πιο σταθερό Mac OS X λειτουργικό αυτή τη στιγμή..

Το Lion απλά ---> FAIL μέχρι τώρα.

πολλά είναι το Lion αλλά σίγουρα δεν είναι ασταθές.

Δημοσ.

πολλά είναι το Lion αλλά σίγουρα δεν είναι ασταθές.

Το Snow Leopard είναι πολύ πιο σταθερό από το Lion...

Βασικά με Snow leopard το δούλεψα μόνο ένα μήνα περίπου, οπότε έχω μάθει το lion και με έχει βολέψει πολύ. Το mission control και το launchpad τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Νομίζω πως απλά είναι θέμα συνήθειας κάποια πράγματα.

Δεν αντιλέγω πως μπορεί να είναι θέμα συνήθειας, αλλά το Expose δε συγκρίνεται.

Δυστυχώς η Apple πήρε ένα πολύ καλό ίσως το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης παραθύρων και το κατέργησε.

Έπρεπε τουλάχιστον να το αφήσει ως επιλογή.

Δημοσ.

πως είναι πιο σταθερό δηλαδή;Στέκεται στο ένα πόδι για περισσότερη ώρα;

Τι εννοείς ΠΙΟ σταθερό;Δεν κρασσάρει,δεν κολάει,δεν δεν δεν,για το συγκεκριμένο θέμα της σταθερότητας απλά ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα,άλλα ναι υπάρχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...