Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω να βάλω να αποθηκεύω τους κωδικούς μου σε πολλά μέρη. Το firεfox με έχει βολέψει μέχρι στιγμής.

Απλά έψαχνα μήπως υπάρχει κάποιο plugin όπως το παλιό "Saved Password Editor" που έκανε αυτό που ήθελα...

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω αυτο το "προβλημα" το εχω απο τοτε που εβαλα την 57 πριν 1 χρονο σχεδον που ηταν στην beta! Δεν με απασχολησε ιδιαιτερα, γιαυτο δεν το εψαξα.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως φευγει αυτη η καινουρια, touch friendly αηδια που προστεθηκε ατον ff 62?
Ειναι το popup που πετιεται οταν κανεις κλικ στο αστερακι στην address bar για να βαλεις μια σελιδα στα αγαπημενα.

2018-09-07-084810_1280x1024_scrot.png

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο στον Firefox. Θέλω για παράδειγμα να κάνω αναζήτηση "steam". Πατάω st και μου βγάζει αποτελέσματα και μάλιστα steam στο google από το ιστορικό που το έχω ξανανοίξει δηλαδή, και ενώ πατάω πάνω του μου ανοίγει stoiximan στο google. Και άλλα τέτοια παρόμοια παραδείγματα.

Δημοσ.

Kαλημέρα,    υπάρχει καποιο addon του ff  (σε android tablet)   για αποθήκευση κωδικων logins και φυσικά αυτόματη συμπλήρωση logins  σε ιστοσελιδες?  Με λίγα λόγια, αυτό που κάνουν προγράμματα τύπου Dashlane & Last pass ,  αλλά χωρίς να ανακατέψω αυτά τα προγράμματα.

Κάποια addons που βρήκα ήδη είναι άσχετα με αυτό που θέλω.

Δημοσ.

το πιο απλό είναι να δημιουργήσει κανείς έναν Firefox λογαριασμό και να ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό των συνδέσεων/κωδικών.

Για κάποιο λόγο εμένα η αντιγραφή του αρχείου logins.json δεν λειτουργεί πάντα.

αλλά για αντίγραφα ασφαλείας καλό είναι να αποθηκεύεται κατά καιρούς το συγκεκριμένο αρχείο σε άλλη τοποθεσία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ο 60 esr ειναι βασισμενος στον quantum ff, ο οποιος με τη σειρα του απαιτει τα προσθετα να ειναι web extensions... εδω και 11 μηνες (ff 57+). Το εχουμε ξανασυζητησει αρκετες φορες.
Αν θες εναν αργο* browser, που να δεχεται xul extensions, που να μην παιρνει πλεον ουτε security updates και να μοιαζει με τον ff, βαλε ff 52 esr.

* (κλεμμενο απο Jeremy Clarkson που ειχε πει καποτε για το golf gti ή το golf r: "αν θελετε ενα ακριβο, αργο αυτοκινητο που να μοιαζει με golf, παρτε ενα golf!")

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Προσωπικά βολεύτηκα τελικά με Waterfox, που διατηρεί τη συμβατότητα με τις παλαιότερες επεκτάσεις, αλλά ενσωματώνει και κάποιες νέες λειτουργίες και είναι πιο γρήγορος από τον FF52 ESR...

...απλά αν λειτουργεί ο υπολογιστής στα όρια από άποψη μνήμης, είναι πιο εύκολο να κρεμάσει/κλείσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες μια βοήθεια!!!

Έκανε η κοπέλα μου συγχρονισμό με icloud σε windows 10 PC και έβγαλε διπλούς τους σελιδοδείκτες και στο PC και στο iphone! Έψαξα λίγο στο google αλλά άκρη δεν βγάζω. Καμία ιδέα;

Το πρόβλημα βγήκε σε νέα εγκατάσταση firefox σε PC. Πιο πριν με άλλο laptop όλα δούλευαν ρολόι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...