infini Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ποια η γνώμη σας γι' αυτόν http://www.kingston.com/grroot/ssd/vplus100.asp στα 96gb;
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εξαρτάται και πόσο τον βρίσκεις και από πού.
marios32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω.. Τί προτέινετε στα 80gb ; Πόσο χώρο πρεπει να αφήσω δηλαδή ; άμα είναι να πάρω 80 για να έχω 40 δεν λέει.. Μεσα θέλω να έχει τα 7, το Visual Studio, Dreaweaver, Office,SQL Server,Mysql Server και κάτι άλλα που θα πιάσουν κάνα 40άρι περίπου. Η μητρική είναι αυτή
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μεσα θέλω να έχει τα 7, το Visual Studio, Dreaweaver, Office,SQL Server,Mysql Server και κάτι άλλα που θα πιάσουν κάνα 40άρι περίπου. Εγώ στο laptop με 80άρι και μέσα τα seven, ολόκληρη την σουϊτα CS5, office full, corel x5 και φυσικά άλλα πολλά μικρότερα, έχω πάνω από 30gb ελεύθερα
marios32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άλεξ δεν νομίζω να πάρουν πάνω απο 40gb αυτά που θέλω αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τον ελεύθερο χώρο που "πρέπει" να έχω. Από την άλλη στα 120 ευρώ ή σε Vertex 2 80 ή OCZ F80 πάω και δεν ξέρω τι να διαλέξω και γιατί.
infini Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Η επίσημη θέση της OCZ για τα προβλήματα των Vertex3/Spolid 3/Agility 3: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?92465-Where-we-are-with-Vertex3-Agility3-Solid3-drives
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Η επίσημη θέση της OCZ για τα προβλήματα των Vertex3/Spolid 3/Agility 3: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?92465-Where-we-are-with-Vertex3-Agility3-Solid3-drives δεν μας χέζουν λέω εγώ, που πρέπει να κάνουμε όλα αυτά για να έχουμε ένα stability?! αι σιχτίρ!
infini Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει και άλλη επιλογή. Να μην αγοράσεις SSD μέχρι να λύσουν οι εταιρίες τα προβλήματα ασυμβατότηαςκαι αξιοπιστίας.. Και δεν είναι μόνο η OCZ, και οι υπόλοιπες δεν πάνε πίσω.
marios32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή ρε παιδιά λέτε να μην αγοράσω τίποτε ; όλα βγάζουν διάφορα προβλήματα ; Δεν με ενδιαφέρει αν χάνω πχ 20mb από το read/write αλλά αν θα έχω λειτουργικό πρόβλημα κατά τη χρήση του Η/Υ. Αν γίνεται να μου απαντήσετε με σαφήνεια στο παραπάνω ή να με παραπέμψετε σε κάτι που να έχει απαντηθεί και δεν το πρόσεξα, θα ήμουν ευγνώμων. (Το συντομότερον παρακαλώ )
infini Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς οι περισότεροι βλέπουν τα benchmarks και δεν ασχολούνται με τα προβλήματα συμβατότητας-αξιοπιστίας. Οι χρήστες έχουν καταντήσει να είναι beta-testers. Αν θέλεις πωσδήποτε να πάρεις SSD θα σου πρότεινα crucial M4 (η crucial έβγαλε πρόσφατα ένα firmware που αυξάνει τις επιδόσεις και βελτιώνει την αξιοπιστία, ή Samsung. Η Samsung κατασκευάζει η ίδια και τον controller και το δίσκο, πράγμα πολύ σημαντικό. Τον Οκτώβριο θα βγάλει μια καινούρια σειρά την 830, ενώ για την ώρα υπάρχει η 470. Αν ψάξεις σε forum του εξωτερικού θα διαπιστώσεις οτι οι Samsung θεωρούνται από τους πιο αξιόπιστους.
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς οι περισότεροι βλέπουν τα benchmarks και δεν ασχολούνται με τα προβλήματα συμβατότητας-αξιοπιστίας. Αυτό πλέον γίνεται σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και από όλες τις μάρκες.
infini Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω οτι ισχύει το ίδιο και στους επεξεργαστές. Εκεί τα προβλήματα συμβατότητας-αξιοπιστίας είναι πολύ λιγότερα. Μην ξεχνάμε οτι ο δίσκος έχει να κάνει με αποθήκευση δεδομένων και η αξιοπιστία απίζει μεγαλύτερο ρόλο απ' οτι σε οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα.
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω οτι ισχύει το ίδιο και στους επεξεργαστές. Εκεί τα προβλήματα συμβατότητας-αξιοπιστίας είναι πολύ λιγότερα. Μην ξεχνάμε οτι ο δίσκος έχει να κάνει με αποθήκευση δεδομένων και η αξιοπιστία απίζει μεγαλύτερο ρόλο απ' οτι σε οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα. Παντού ισχύει, περισσότερο ή λιγότερο... δεν θυμάσαι τι έγινε πρόσφατα με την μια παρτίδα των sandy bridge (νομίζω) ;
infini Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμάμαι, αλλά όπως σου έγραψα και πριν, ο δίσκος έχει να κάνει με data. Και μια που έγραψες για chipset, θα κάνω ένα παραλληλισμό. H intel έβγαλε μάπα chipset, το πρόβλημα ουσιαστικά εμφανίστηε στα motherboards που είχαν το sandybridge. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στος SSD. Ο sandforce έχει το πρόβλημα, η OCZ και οι υπόλοιπες τρέχουν να βρουν τη λύση (αφού πρώτα οι αγοραστές beta testers, έσκασαν ένα κάρο χρήματα να τους αγοράσουν). Αν λοιπόν δε διορθωθούν τα προβλήματα του sandforce controller όπως έκανε αντίστοιχα η Intel με το Sandybridge, δε θα δούμε βελτίωση της αξιοπιστίας των SSD.
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, συμφωνώ ότι είναι χειρότερο όταν παίζεις με δεδομένα... απλά η άποψη μου είναι ότι έχουν παρακάνει όλες οι εταιρίες σε όλων των ειδών τα προϊόντα. Σαν να μην τα ελέγχουν καν πριν τα βγάλουν στην αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα