Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όμως στο ίδιο φόρουμ κάποιοι λένε (δεν το έχω επιβεβαιώσει) πως όσοι δεν έχουν κάνει την τελευταία ενημέρωση (23mb) μπορούν να χρησιμοποιούν τον τερματοφύλακα στα online παιχνίδια!!!! Ελπίζω αυτό (αν ισχύει) να διορθωθεί....

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος όμως αν μπορείς να αποφύγεις το update. Εκτός του ότι αν όντως γίνεται τότε είναι εντελώς τραγικό, εγώ θυμάμαι ότι μόλις φόρτωσα το Origin και πήγα να πατήσω launch στο Fifa, αμέσως μου έκανε ενημέρωση αυτόματα. Δεν χρειάστηκε δηλαδή να πατήσω τον έλεγχο για τις ενημερώσεις.

Δημοσ.

εγω μια ζωη θα επιβιωνω δυσκολο μια ζωη τελευταια στιγμη μενω στην 8η κατηγορια γαμω τις αμυνες μου αντγε μεχρι να το μαθω θα μου βγει η παναγια να δω ποτε θα παω στην 7η το σιγουρο ειναι οτι θα παω στην 9η χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, πώς μπορεί να cheat-άρει κάποιος σε ranked game όταν το mode φορτώνει τα default rosters μόλις ξεκινάει.

Μόλις τώρα έκανα μια σύντομη δοκιμή, πείραξα τα stats μερικών παιχτών της ομάδας μου, επιβεβαίωσα ότι η αλλαγή σώθηκε και στη συνέχεια έβαλα Head to Head Seasons. Όλες οι αλλαγές εξαφανίστηκαν και το roster "γύρισε" στο default. Δεν λέω ότι είναι απίθανο να υπάρχουν cheats, αλλά σίγουρα δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο.

edit: Btw, ιδού τι λέει η ΕΑ Sports για το τελευταίο patch:

http://forum.ea.com/...st/1069209.page

μαλιστα....OK B) Eπιμενω το εκανα και ειδα διαφορα στην ομαδα .

OXI στο παιξιμο ------>αμα εισαι χαλιας θα χανεις με η χωρις πειραγμενα stats...

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο με τις καμερες θα διορθωθει ποτε? Μου τη σπαει που συνεχως ενω εχω την Tele Broadcast στα head to head πολλες φορες με βγαζει να παιξω με μια αρκετα μακρυνη και ψηλη, σχεδον καθετη στο γηπεδο....

Δημοσ.

Απέναντι σε φυσικό αντίπαλο είμαι πολύ καλός στην άμυνα!

Απέναντι στη CPU στο Legendary με καλές ομάδες αντίπαλο............ ^_^

Τα δύο τρία γκολάκια τα χω για πρωινό.

Ποιός είναι ο πιο effective τρόπος να αμύνεσαι;

One on One;

Τeammate contain και κάλυψη από πίσω με τον παίκτη που έχει τον κέρσορα;

Contain;

Ο συνδιασμός και των τριών αποκλείεται! Μπερδεύομαι :)

Δημοσ.

One on One;

Contain;

ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!Νικη πρωτη με 2-1 στο legendary man city-real! Προτεινω οταν αμυνεσαι να φωναζεις για βοηθεια αλλον ενα παιχτη σου ΑΛΛΑ προσεχε γενικα τον χωρο που αδειαζει πισω γι αυτο επισης προτεινω καμερα tele & zoom out ωστε να βλεπεις πολυ γηπεδο, τις κινησεις του αντιπαλου κλπ κλπ Το (-) ειναι οτι τα βλεπεις μικροσκοπικα...

Δημοσ.

Είπαμε :P 2 φορές το shift-f1 (για να μπει και να βγει από το Origin) και φτιάχνει αυτόματα η κάμερα.

Δηλαδη εννοεις την ωρα του παιχνιδιου, ξερω γω πριν γινει σεντρα να το κανω αυτο?

Δημοσ.

Καλύτερα μέσα στο παιχνίδι, πχ. αμέσως μετά τη σέντρα. Έτσι θα σιγουρευτείς ότι η κάμερα όντως είναι χαλασμένη (και ακολούθως ότι όντως έφτιαξε). Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 1 δευτερόλεπτο, μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή.

Δημοσ.

One on One;

Contain;

Το "μυστικο" για μενα ειναι να μην κανεις ποτε running jockey(L2+R2). Εγω παντοτε κανω contain και jockey μαζι(L2+X). Ετσι σιγουρευεις οτι θα εισαι παντοτε κοντα στον παικτη και την καταλληλη στιγμη μπορεις να αφησεις το Χ και να δοκιμασεις tackle. Με running jockey ειναι τραγικα ευκολο να σε χαζεψει στη ντριμπλα ο αλλος αφου ειναι αδυνατο να προβλεψεις την κινηση του. Με το contain ομως εισαι σιγουρος οτι δε θα σου ξεφυγει ευκολα. Ταυτοχρονα κοιτας και την κινηση στο χωρο και οποτε χρειαστει καλεις και συμπαικτη αλλα με προσοχη μην αφησει τρυπα. Γενικως μπορω να πω πως την αμυνα την συνηθισα και δυσκολα δεχομαι πολλα γκολ πλεον(εκτος κι αν ο αλλος παιζει full assisted+full επιθεση οποτε τρεχω και δε φτανω γιατι το παιχνιδι γινεται πολυ μη ρεαλιστικα γρηγορο). Το θεμα ειναι οτι στην επιθεση πασχω, πηγαινεοερχομαι απο division 9 σε 8 και το αναποδο, δε μπορω να παω στην 7 :P

Δημοσ.

Απο την εμπειρια σας στο 11, θα βγει καποια στιγμη στο creation center "επισημα" το ελληνικο πρωταθλημα? Εχω δει οτι εχει αρκετα, αλλα δε ξερεις ποιο να κατεβασεις, αλλα εχουν 14 και αλλα 16 ομαδες(λογω της καταστασης της φετινης).

Δημοσ.

....ρε γαμωτο εχει καταντησει κοροιδια μεγαλη το Online,πολυ cheating πολυ quit....μολις εχασα εναν αγωνα στο head to head seasons 1-2 στον οποιο ο αλλος επαιζε με 10 απο το 5ο λεπτο αλλα ετρεχαν σαν πυραυλοι :fear: :mrgreen: ...Επαιζα απο την αρχη εν γνωση μου με εναν cheater αλλα ηθελα να δω τι θα γινει. ^_^

Κερδισε με goal στο 90 απο κορνερ ο αμπαλος....Παω να αλλαξω τα stats των παιχτων ΤΩΡΑ!Χωρις κομπινα δεν παλευεται...δεν γ...μιεται ας νικαει ο καλυτερος τουμπανιασμενος! :-(

Δημοσ.

....ρε γαμωτο εχει καταντησει κοροιδια μεγαλη το Online,πολυ cheating πολυ quit....μολις εχασα εναν αγωνα στο head to head seasons 1-2 στον οποιο ο αλλος επαιζε με 10 απο το 5ο λεπτο αλλα ετρεχαν σαν πυραυλοι :fear: :mrgreen: ...Επαιζα απο την αρχη εν γνωση μου με εναν cheater αλλα ηθελα να δω τι θα γινει. ^_^

Κερδισε με goal στο 90 απο κορνερ ο αμπαλος....Παω να αλλαξω τα stats των παιχτων ΤΩΡΑ!Χωρις κομπινα δεν παλευεται...δεν γ...μιεται ας νικαει ο καλυτερος τουμπανιασμενος! :-(

Το ότι μόλις πατάς για head to head seasons λέει "Downloading Online squads" το χεις δει έτσι? Αλλά ναι είπαμε είναι χαλασμένο αυτό..

Δημοσ.

Το ότι μόλις πατάς για head to head seasons λέει το χεις δει έτσι? Αλλά ναι είπαμε είναι χαλασμένο αυτό..

Μεγαλε ειρωνευεσαι?χλευαζεις? :-D μηπως παιζεις κι εσυ με πειραγμενα stats και ενοχλεισαι που λεμε το μυστικο?χαχαχα Αν δεν το χεις δοκιμασει και μιλας χωρις να ξερεις τι σου γινεται καλυτερα μην γραφεις τπτ γιατι τα διαβαζουν κι αλλοι και ηδη γελανε...Μην λεμε τα ιδια ...ειπαμε οτι αλλαγες κανεις δεν τις δειχνει αλλα ισχυουν!!!!Εγω ηδη τρεχω με Godspeed.... κατσε εσυ να διαβαζεις οτι σου λεει ενα παιχνιδι με 1002 προβληματα και να τρεχεις να προλαβεις τους αντιπαλους που σου κανουν πλακα-που πλεον στο online δεν υπαρχει και κανενας εντιμος, ισως στο Ultimate team και οσοι παιζουν στο manual που λογικα ειναι και λιγοι στον αριθμο ....."Downloading Online squads"χαχαχαχα (γελαω εχω πεσει απ την καρεκλα) Εχω κανει τον Gigs πυραυλο λεμεεεεεεεεεεεεε ξυπνααααααααααααα!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...