κουξκουκ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν παιδιά, ανέβασα μόλις την preview release (1.8.2.0) του phone pins. Έχω διορθώσει, και έχω βάλει ότι θα ήθελα να έχει η 1η public release για να μην ακούσω από τους χρήστες "η εφαρμογή σου είναι χάλια καραγκιόζη" που λέει και ο Tui... Όσοι ακόμη την χρησιμοποιείτε, αύριο το πρωί (γιατί θα κάνει καμιά ώρα να φανεί το update) δοκιμάστε την να μου πείτε feedback. Κυρίως με ενδιαφέρουν τα bugs γιατί από features έχει κλειδώσει για το 1ο public release. Επίσης στην public release θα κλειδώσουν μερικά features και θα έχει διαφημήσεις, οπότε όσοι με βοηθήσατε θα λάβετε ένα pm με το url για να κατεβάσετε δωρεάν το ξεκλείδωμα. Ευχαριστώ για την βοηθειά σας μέχρι τώρα! retro πια ειναι η εφαρμογή σου δεν ήξερα οτι ειχες
Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Phone Pins https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4w4kp Δεν μπορείς να την κατεβάσεις ακόμη.... Από δευτέρα που θα βγει public.... 4
κουξκουκ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Phone Pins https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4w4kp Δεν μπορείς να την κατεβάσεις ακόμη.... Από δευτέρα που θα βγει public.... Θα την τιμήσω με τι θα έχει σχέση;το διάβασα στο λινκ κομπλε 1
Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Θα την τιμήσω με τι θα έχει σχέση; Πινάρεις παραμετροποιησημα tiles για να μπορείς να καλείς απευθείας κάποιο τηλέφωνο... Αργότερα θα βάλω να σου δείχνει και call history, missed call κτλ, πάνω στο tile του κάθε τηλεφώνου... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως για να σου πω και ενα κολπο retromaniac που πιθανον θα το ξερεις κιολας, οταν περασει το certification και σου ερθει το mail αν απεγκαταστησεις την παλια εκδοση και πας στο store κατεβαζει την καινουργια ακομα και αν δεν εχουν ενημερωθει οι περιγραφες κτλ.
panos9553 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Φλογερακο αρκετα πληρες σχολιο...τα λες ωραια.. Ας φωναζω και τα χωνω (μονο στην ms σε κανενα αλλο εδω μεσα ετσι?) δεν μετανιωσα ποτε ουτε ενα ευρω που εδωσα..γουσταρα το λειτουργικο, με βολεψε ασχετα αν τελικα αλλο περιμενα και αλλου κατεληξε.. Και ασε στην ακρη αυτους που ειρωνευονται γιατι δεν εχουν ιδεα τι ωραιες προοπτικες και δυνατοτητες ειχε το λειτουργικο. Το θεμα ειναι ομως με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ MS, που με αυτην τα εχω, ποιος θα ασχοληθει? Μου λετε? Για τριτη συνεχομενη φορα θαβει λειτουργικο..ε νυσαφι πια!
teo20net Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι το έχω προσέξει! Θα ανοίξεις ένα θέμα για "εσάς τους devs" ή να το κάνω εγώ; Αμαρτία είναι να το ανοίξω εγώ...
cameranek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρετε κανένα τρόπο να περνω κλονο στο κινητό; ffu custom rom
tsiv Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 flogerakos μπράβο για το ποστ. Επειδή εγώ τον ξεκίνησα το νέο κύκλο αντιπαράθεσης δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Αν κάποιος προσβλήθηκε επειδή είπα ότι είπα του ζητώ ειλικρινά συγνώμη... δεν είχα τέτοια πρόθεση... Να 'στε καλά και πάμε γι' άλλα... 1
pntzamilis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 το phone pins είναι μόνο για τα 10άρια windows ε; Δεν το βρίσκω στο store του 630...
Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 το phone pins είναι μόνο για τα 10άρια windows ε; Δεν το βρίσκω στο store του 630... Ναι είναι μόνο για 10ρια Δυστυχώς τα windows 8 σε αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που κάνει το πρόγραμμα, δεν σου δίνει τις δυνατότητες των windows 10. Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις κλήση χωρίς να σε ρωτήσει πρώτα, και το πιο σημαντικό δεν μπορεί το πρόγραμμα να κάνει ένα tile χωρίς να σε πάει στην start screen... Θα ανοίξεις ένα θέμα για "εσάς τους devs" ή να το κάνω εγώ; Αμαρτία είναι να το ανοίξω εγώ... Done http://www.insomnia.gr/topic/622922-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-applications-games-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows-store/ 2
teo20net Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Done http://www.insomnia.gr/topic/622922-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-applications-games-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows-store/ Άντε ντε... Να κάνω και μια ερώτηση "εγκυκλοπαιδικιά". Αξίζει αγορά του 950xl ds αυτήν την εποχή ή να περιμένω κι άλλο; Έχω το 930 και δεν βιάζομαι ιδιαίτερα απλά δεν νομίζω η τιμή να πέσει σημαντικά στα 950 στο εξής. Αντίθετα ανησυχώ μην γίνει ότι και με το 930, δηλαδή αφού έπιασε πάτο η τιμή, μετά ανέβηκε αρκετά μέχρι που εξαφανίστηκε από την αγορά. Από θέμα κάμερας, τα 950XL υπερέχουν από τα απλά 950; Και σε σχέση με το 930, έχουν σημαντική διαφορά σε κάμερα ή είναι ψιλά γράμματα; 1
Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σε κάμερα υπερέχουν ξεκάθαρα. Πιστεύω είναι πολύ καλή στιγμή να το τσιμπίσεις. Γιατί σε λίγο θα συμβεί αυτό που λες. Ήδη σε διάφορες χώρες τα αποθέματα εξαντλήθηκαν... 1
salida Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό release να ευχηθούμε στον φίλο ρέτρο... για το Phone Pins Ρέτρο αμα βγάλεις πολλά λεφτά να με προσλάβεις να σε κάνω promotion σε φορουμ. BTW είχα γράψει αξιολόγηση στην εφαρμογή η οποία βέβαια χάθηκε ίσως φταίει που δεν είχε κάνει release ακομα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα