Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα κατεβαιναν μολις μπηκα στα 8... 

Να τα βαλω επισημα μεσω advisor ή να μπω insider σε release?

Στην 14393.1066 θα πας. Την τριτη ερχεται η αναβαθμιση επισημα αν μιλαμε για το 640.

Κατι άλλο αν θες με ακους. 

Η αναβαθμιση χωρις καρτα sim μεσα και γλωσσα αυτή που βγαζει πρωτα το τηλεφωνο.

Οσες φορες εκανα ετσι την αναβαθμιση ποτε δεν ειχα προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαινω επισημα...Επισης ναι Αρη εχω ελευθερο χρονο και με τρωει η περιεργεια αν σε slow ειναι καλυτερα απο release..Και αφου βλεπω οτι δεν παει παω στα 8χταρια και μπαινω στα 10! 

• Like 1
Δημοσ.

θρυλεε να βαλεις insider για να μπεις στα 10 πιο γρηγορα, δοκιμασμενο απο μενα.

Μολις μπεις 10 δεν χρειαζετε να βαλεις insider. Βάλε μονο την τελευταια επισημη 1066.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαινω επισημα...Επισης ναι Αρη εχω ελευθερο χρονο και με τρωει η περιεργεια αν σε slow ειναι καλυτερα απο release..Και αφου βλεπω οτι δεν παει παω στα 8χταρια και μπαινω στα 10!

Η περιέργεια σκότωσε το τηλέφωνο!!!:) ( χιουμορ)πάλι καλά που είναι Microsoft κ αντέχουν τα πάντα( διαφήμιση) !!! Κ εγώ αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος έτσι θα έκανα. Τώρα...αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!:)
  • Like 1
Δημοσ.

Το 1 και 2 μπορούν άνετα να συνυπάρχουν. Έπρεπε να βγάζουν τουλάχιστον μια φθηνή συσκευή του κατοστάρικου κάθε χρόνο με την mobile έκδοση γιατί πάει μπάλα σε φθηνό hardware.

Δημοσ.

ρε παιδια μια βοηθεια για νοκια 1020,κατεβασα την εφαρμογη facebook απο το playstore και ενω αυτη δουλευει μια χαρα,το messenger που κατεβασα αμεσως μετα για να μπορω να στελνω μηνυματα μεσω facebook ,μου λεει οτι πλεον πρεπει να κατεβασω μια αναβαθμισμενη εκδοση του facebook,στο mobile facebook που λειτουργουσα μεχρι στιγμης εστελνα κανονικα μηνυματα.

με λιγα λογια το facebook απο το playstore λειτουργει μια χαρα αλλα δεν μπορω να στελνω μηνυματα.

Δημοσ.

Επειδη δεν παρακολουθεις τις εξελιξεις, το fb (σαν εταιρια) εκοψε την υποστηριξη του messenger στα 8.1 εδω και ενα μηνα σχεδον.

http://www.windowscentral.com/facebook-dropping-support-messenger-and-facebook-apps-older-windows-windows-phone-versions

Οποτε εχεις τις εξης επιλογες

- πας σε wm10, μιας και υποστηριζονται κανονικα

- μπαινεις στο fb απο τον ie και απο εκει στα μηνυματα σου

- πας σε android ή ios.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...