Locke_John Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 nokia lumia 1020, με 14393.67, έχοντας και το scale οθόνης του lumia 1520. επανηλθε εν λειτουργια η glance screen , μεσω interop tools. ερώτηση: του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ωστε να μην χαθει η glance screen μελλοντικα, καθως επισης να επανελθει στο "φυσιολογικο" scale οθονης ? ή το αφήνω έτσι και ελπιζω να συνεχιζει να λειτουργει η οθόνη γρήγορης ματιάς μεχρι το τελευταιο update που θα παρει ως 1520 (15063.2 αν θυμαμαι καλα). κάποιος να μου προτείνει, συμβουλευσει κατάλληλα ? με ελεγχο αναβαθμισεων, βρηκε την 15063.2 η οποια ειναι νομιζω η πιο προσφατη για το 1520. ευτυχως ειμαι με δεδομενα και δεν κατεβαινει. οταν συνδεθω σε wifi, να την κατεβασω και να την εγκαταστησω? ή ρισκαρω να χαθει η οθονη γρηγορης ματιας και παλι.
cameranek Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Θουβου είναι απλό το πράγμα. Αν είσαι καλά κάθεσαι εκεί που είσαι και δεν κάνεις πειράματα Και σε συσκευές που δεν υποστηρίζονται κιόλας 2
Locke_John Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Θουβου είναι απλό το πράγμα. Αν είσαι καλά κάθεσαι εκεί που είσαι και δεν κάνεις πειράματα Και σε συσκευές που δεν υποστηρίζονται κιόλας εχεις απολυτο δικιο φιλε. μην ειμαστε και πλεονεκτες. 10αρια με glance screen ηθελα, τα εχω. μονο "διλημμα" αν θα κρατησω το scale του 1520, δλδ μικρα γραμματακια και μπολικη πληροφορια στην οθονη, ή θα του κανω hard reset . για να του "κοψω" την φορα που παει να κατεβασει την 15063.2, αν βγω από insider fast και μεινω σε release, πατησω κι ενα stop, λέτε να την βρει και παλι, οταν συνδεθει με wifi ?
Mpiftekis Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλησπέρα!!! Έχω ένα θέμα με το 735 που έχω. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή (Windows 10), ενώ δείχνει ότι φορτίζει, στον υπολογιστή δε φαίνεται καθόλου!!! Ούτε καν στο device manager. Τι μπορεί να φταίει;;; Έχω δοκιμάσει και διαφορετικά καλώδια αλλά δεν... 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλησπέρα!!! Έχω ένα θέμα με το 735 που έχω. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή (Windows 10), ενώ δείχνει ότι φορτίζει, στον υπολογιστή δε φαίνεται καθόλου!!! Ούτε καν στο device manager. Τι μπορεί να φταίει;;; Έχω δοκιμάσει και διαφορετικά καλώδια αλλά δεν... Καπου καποιος ειχε αναφερει αυτο το προβλημα! Εισαι fast/slow?
Mpiftekis Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καπου καποιος ειχε αναφερει αυτο το προβλημα! Εισαι fast/slow? Δεν είμαι τίποτα αν και έχω W10 mobile 10.0.14393.1066 1
cameranek Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μου έκανε αναβάθμιση το Facebook!!! Και δουλεύει! Της Microsoft είναι, είμαι σε 640 με την πριβιού
JPep04 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοθηκε και επισημα το creators update https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-creators-update-now-rolling-out-to-regular-windows-10-mobile-users/ 1
aris 4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επίσης είπαν για όσους οι συσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται μπορούν να το πάρουν από release preview ring... 2
cameranek Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοθηκε και επισημα το creators update https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-creators-update-now-rolling-out-to-regular-windows-10-mobile-users/ Πάντως επίσημα δεν βρίσκει τίποτα, μόνο με πριβιού βρίσκει νέα έκδοση και κατεβάζει. Μόλις το δοκίμασα σε 640 πριβιού και κατευθείαν την βρήκε.
g13333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοθηκε και επισημα το creators update https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-creators-update-now-rolling-out-to-regular-windows-10-mobile-users/ Στα λογια μονο. Καποιο πρόβλημα εχουν. Απ ότι διαβαζω στα διαφορα forum κανενας δεν εχει παρει αναβαθμιση επισημα, Περιμενουμε να ξημερωσει στο αμερικα για να το λυσουν 1
aris 4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Στα λογια μονο. Καποιο πρόβλημα εχουν. Απ ότι διαβαζω στα διαφορα forum κανενας δεν εχει παρει αναβαθμιση επισημα, Περιμενουμε να ξημερωσει στο αμερικα για να το λυσουν Αν δεν ήταν trolling από κάποια άτομα διάβασα σε σχόλια εκτός συνόρων για Ιταλία,νότια Αφρική Κ αργεντινή... 1
Retromaniac Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επίσης είπαν για όσους οι συσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται μπορούν να το πάρουν από release preview ring... Στο 735, ανεπίσημα δεν μου έρχεται σε preview
aris 4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Στο 735, ανεπίσημα δεν μου έρχεται σε previewΟ χρόνος τους ανά την υφήλιο ίσως είναι διαθέσιμος αναρχικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα