Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lazkalai είπε

κατεβάζετε κανονικά απο το store; εμένα δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα μόνο όσες εφαρμογές είχα παλιά. έκανα 3-4 reset αλλά δεν εγίνε τίποτα.

Εμενα μου ρθε update για το store και το εκανα! Επισης κατεβαζει κανονικα! Μην παιδευεσε με reset αδικα! Φταιει το store!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, όντως. Μου κατεβάζει και 'μένα τώρα. Εμένα γράφει: 10.0.14393.2248

Lumia 730

Επεξ/σία από caveneo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, caveneo είπε

Ναι, όντως. Μου κατεβάζει και 'μένα τώρα. Εμένα γράφει: 10.0.14393.2248

Lumia 730

Εσένα κατεβάζει από άλλο branch παλιότερο πάντως. Καινούργιο update προηγούμενο branch.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Εσένα κατεβάζει από άλλο branch παλιότερο πάντως. Καινούργιο update προηγούμενο branch.

Η γυναίκα έχει το 640  και της κατέβασε την 10.0.15063.1088. Αυτό γίνεται ανάλογα με την παλαιότητα του κινητού; (το ποια έκδοση θα λάβει;)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το Lumia 930 απο το 2015. Τελευταία, και σχεδόν ξαφνικά έχει πέσει πολύ η απόδοση της μπαταρίας. Ενώ πρώτα έβγαζε με την ίδια χρήση 3 περίπου μέρες σταδιακά έπεσε στις 2 και πλέων το τελευταιο διάστημα έπεσε στην μίση με μια μέρα με το ζόρι... Το βρίσκεται φυσιολογικό η μήπως εχει πρόβλημα η τελευταία εκδοσή 15254.313?  Τώρα μολις πέρασα την 15254.401 μήπως και δω διαφορα... 

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ebay https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lumia+930+battery+genuine&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XBV-5QW+genuine.TRS0&_nkw=BV-5QW+genuine&_sacat=0 βρήκα πολυ καλές τιμες στην γνήσια μπαταρία. Πως μπορώ να ειμαι σίγουρος δεν τους εχω πολυ εμπιστοσύνη αυτούς? Θελω να παρω μια 100% ΝΟΚΙΑ γνήσια μπαταρία ξέρετε που μπορώ να βρω? Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, flogerakos είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω το Lumia 930 απο το 2015. Τελευταία, και σχεδόν ξαφνικά έχει πέσει πολύ η απόδοση της μπαταρίας. Ενώ πρώτα έβγαζε με την ίδια χρήση 3 περίπου μέρες σταδιακά έπεσε στις 2 και πλέων το τελευταιο διάστημα έπεσε στην μίση με μια μέρα με το ζόρι... Το βρίσκεται φυσιολογικό η μήπως εχει πρόβλημα η τελευταία εκδοσή 15254.313?  Τώρα μολις πέρασα την 15254.401 μήπως και δω διαφορα... 

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ebay https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lumia+930+battery+genuine&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XBV-5QW+genuine.TRS0&_nkw=BV-5QW+genuine&_sacat=0 βρήκα πολυ καλές τιμες στην γνήσια μπαταρία. Πως μπορώ να ειμαι σίγουρος δεν τους εχω πολυ εμπιστοσύνη αυτούς? Θελω να παρω μια 100% ΝΟΚΙΑ γνήσια μπαταρία ξέρετε που μπορώ να βρω? Ευχαριστώ πολύ.

Γνήσια μπαταρία στα 10 ευρώ δεν είναι καμία. Στα 30+ ναι. Αλλά μην φοβάσαι,  δεν έχει διαφορά αν έχει φτιαχτεί καλά. Απλά δες τα σχόλια για το πωλητή και το προϊον.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, flogerakos είπε

Εγώ θα σου έλεγα να κοίταζες και στον Δήσιο. Έχει αρκετό πράμα!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

flogerakos μακριά από ebay για μπαταρίες,2 φορές εγώ και 1 η γυναίκα από κινεζιές,πριν 3 μέρες πήρα τα λεφτά μου πίσω από επιστροφή κινέζικης μπαταρίας.Αργεί να γεμίσει και αδειάζει πολύ γρήγορα και το κινητό κάνει επανεκκίνηση σε άτακτα χρονικά διαστήματα

Πείτε μου τώρα ποια μπαταρία είναι γνήσια;

IMG-20180509-WA0002.jpg

Επεξ/σία από palawiaris
  • Like 1
Δημοσ.

αν κοιτάξεις καλα στη γνήσια στις τρεις μεταλλικές επαφές, ανάμεσα, στηριζονται σε πράσινη πλακέτα. Όλες οι άλλες ειναι καφέ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...