Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πλατη με τι να τις παρω?

Δεν εχω πολλες, απλα ειναι μερικα σημεια σαν ''μπαλωματα'' τα οποια φυσικα θελω να φυγουν.

Να δοκιμασω με την κουρευτικη που εχω? (κανει δουλεια μενουν χιλιοστα, στην πλατη που ειναι λιγες τριχες οταν το δοκιμασα δεν φαινοντουσαν καθολου μετα) η να κανω με κερι?

• Απαντ. 443
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην πλατη με τι να τις παρω?

Δεν εχω πολλες, απλα ειναι μερικα σημεια σαν ''μπαλωματα'' τα οποια φυσικα θελω να φυγουν.

Να δοκιμασω με την κουρευτικη που εχω? (κανει δουλεια μενουν χιλιοστα, στην πλατη που ειναι λιγες τριχες οταν το δοκιμασα δεν φαινοντουσαν καθολου μετα) η να κανω με κερι?

ΜΕ ΚΕΡΙ!!!

τα καπς μου

Δημοσ.

ΜΕ ΚΕΡΙ!!!

τα καπς μου

Θα το δοκιμασω, μετα απο το κερι ποσο καιρο κανουν να βγουν? Πιστευω να καθαρισω για κανα χρονο :P

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω, μετα απο το κερι ποσο καιρο κανουν να βγουν? Πιστευω να καθαρισω για κανα χρονο :P

μετα απο ενα μηνα αρχιζουν να βγαινουν παλι αλλα μεχρι να αποκτησεις το μοχερ που ειχες αρχικα θες 3 μηνες.

Δημοσ.

μετα απο ενα μηνα αρχιζουν να βγαινουν παλι αλλα μεχρι να αποκτησεις το μοχερ που ειχες αρχικα θες 3 μηνες.

ακριβως κ ειδικα για μας τους αντρες που ειμαστε συνιθησμενοι στην αγριοτριχαρα ακομα κ κ αυτο που φτανει μετα το τριμηνο παλι πιο λιγο ειναι,τουλαχιστον στην περιπτωση μου.

imr καθε 2 μηνες συνιστω,ετσι κανω γω κ ειμαι ησυχος.

Δημοσ.

oooh G το καλοκαιρι κανω καθε 2 εβδομαδες κερι στα ποδια :fear:

ενταξει αλλο εσυ κ αλλο ενας αντρας.Μην ξεχνας οτι εμεις ειμαστε πιο ανεκτικοι απο την φυση μας ως προς την υπαρξη τριχων στο σωμα μας.Πχ το δικο σου ''αγκαθακι'' που θα σε ενοχλει πανω στις 2 βδομαδες οπτικα εγω θα το περασω στο ντουκου....

Κοινωνικες συμβασεις βλεπεις.Ειναι πολυ πιο ''επιτρεπτο'' για εναν αντρα να κυκλοφορει παρταλι με καρατριχαρα ενω μια γυναικα αμεσως χαρακτηριζεται ως απροσεχτη εαν δεν ειναι τρελα αποτριχωμενη συνεχεια...

Δημοσ.

ενταξει αλλο εσυ κ αλλο ενας αντρας.Μην ξεχνας οτι εμεις ειμαστε πιο ανεκτικοι απο την φυση μας ως προς την υπαρξη τριχων στο σωμα μας.Πχ το δικο σου ''αγκαθακι'' που θα σε ενοχλει πανω στις 2 βδομαδες οπτικα εγω θα το περασω στο ντουκου....

Κοινωνικες συμβασεις βλεπεις.Ειναι πολυ πιο ''επιτρεπτο'' για εναν αντρα να κυκλοφορει παρταλι με καρατριχαρα ενω μια γυναικα αμεσως χαρακτηριζεται ως απροσεχτη εαν δεν ειναι τρελα αποτριχωμενη συνεχεια...

ποσο δικιο εχεις :cry: απο τα 14 στον αγωνα με τις τριχες.

Δημοσ.

μια γυναικα αμεσως χαρακτηριζεται ως απροσεχτη βρωμοχίπισσα εαν δεν ειναι τρελα αποτριχωμενη συνεχεια...

φιξντ

Δημοσ.

οποιος βγαλει καποιες τριχες που δεν του αρεσουν θα γινει γυναικα...

εγω ειχα ενα θειο που μου ελεγε πως αν μαγειρευα ή επλενα πιατα δε θα εβγαζα μουστακι :-P

Στο θεμα, εμενα μου αρεσει να υπαρχει λιγη τριχα, τη βρισκω διεγερτικη, αλλα ελαφρα πραγματα, οχι αρκουδισια φετιχ και τετοια.

Δημοσ.

Για την πλάτη εσείς που κάνετε κ´ εχει επιτυχία, πιο κερί προτείνετε να αγοράσω για να μου το κάνει η κοπέλα μου;

iphone.png

Δημοσ.

Για την πλάτη εσείς που κάνετε κ´ εχει επιτυχία, πιο κερί προτείνετε να αγοράσω για να μου το κάνει η κοπέλα μου;

iphone.png

παρε ταινιες strep απο τα χοντος. πες της να το ζεστανει στο σιδερο σιδερωματος στην πιο χαμηλη θερμοκρασια που υπαρχει σχεδον. η μαλακια που λενε να τις τριβεις στα χερια σου ειναι το πιο φαιλ τιπ που εχω δει ποτε. επισης αν ξερει να δουλευει κερι μπορεις να παρεις αυτο στο βαζο που το ζεστενεις στον φουρνο μικροκυματων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...