Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα πήρα στα χεριά μου το psvita άλλα λόγο ότι τα πιο πολλά παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλα για να χωρέσουν στην 4giga κάρτα που ήταν μαζί με το σύστημα χρειάζομαι μια μεγαλύτερη μεγέθους.

Έψαξα γενικά και βρεικα αυτό:

http://www.play-asia.com/playstation-vita-memory-card-32gb/13/704fak

Aπω Ελλάδα δεν βρεικα κάτι.

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι πιο φτηνό η τζάμπα θα φάω το χρόνο μου?

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα της κονσόλας. Δε υπάρχουν συμβατές μνήμες

Αρχικά είχα πάρει 16 άρα. Τιμές δε ξέρω αλλά μέσα στα πλαίσια φαίνεται

• Like 1
Δημοσ.

ποσο να δωσω ps vita με 16αρα καρτα και το μαγικο firmware 3.60? σκεφτομαι 150 αν αναλογιστω οτι μπορεις με αυτο και παιχνιδια του psp και emu να εχεις εκτος απο του ps vita

Δημοσ.

Με το walking dead τι εγινε ακομα δεν βγηκε στην αγορα?Βλεπω στο youtube να παιζουν επεισοδια απο την τριτη σειρα demo?

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα της κονσόλας. Δε υπάρχουν συμβατές μνήμες

Υπαρχουν Κινεζικες απομιμησεις στο aliexpress. Υποτιθεται πως κανουν καλα την δουλεια τους. Επισης υπαρχει εξαρτημα που κανει να δεχεται microsd αλλα δεν ειναι καλο ακομα.

Δημοσ.

Από που ξέρεις ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους;

Έχεις κάποιο λινκ;

Ειχα δει θεμα σε αλλη κοινοτητα που καποιοι τις αγορασαν, δεν εχω παρει ο ιδιος. Ψαξτε τις ως ps vita memory card απο την ιδια τη σελιδα. Οι απομιμησεις εχουνε μια μαυρη φωτογραφια με την μνημη και το μεγεθος, χωρις να γραφουν sony πανω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 ερωτήσεις από κάποιον εντελώς άσχετο με το Vita.

1. Υπάρχει η δυνατότητα να παίξει κάποιος αντίγραφα;

2. Πόσο περίπου κοστίζει μεταχειρισμένο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ναι παιζει αντιγραφα αλλα πρεπει να εχει firmware 3.60

Μεταχειρισμενο βρισκεις απο 80 ευρω.

Σωστός το μόνο ακριβό πρόβλημα είναι οι δυσεύρετες και πανάκριβες μνήμες της Sony ..... κρίμα τόσο καλό μηχανηματάκι το κάψανε από νωρίς ....

Καλήμερα . Βρήκα ακόμα κάποια ps tv στον κωτσο  με 29.99 - όλοι οι άλλοι το χουν ανεβάσει .Και με τα πολλά βρήκα και μια memory card - την τελευταία από seven . Το firmware ειναι 3,20 και το πρώτο που βλέπω είναι να προτείνουν να το ανεβάσω στο 3,60 και να περάσω το  Henkaku . Πέρα από το psn account που έχω θα ήθελα να  τρέχει και κάνα homebrew και βασικά emulator - ποιο είναι το καλύτερο firm. για αυτό ; Ευχαριστώ .

Τι σκέφτεσαι να το κάνεις γιατί και εδώ βρήκα ενα μάτσο τέτοια μηχανάκια αλλά δε ξέρω κατά πόσο αξίζει μια που μερικά δεν παίζουν σωστά κάποια απο  τα παιχνίδια , θές ps3 ps4 controller και φυσικά μνήμη .... πανάκριβη ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...