Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε

Το έχω ξαναγράψει από το ebay με 1.5 ευρω  το καθένα πήρα  3 καλώδια και ειναι ανθεκτικοτερα των original για το OLED

Το ίδιο έχω κάνει και εγώ, έχω αγοράσει άπειρα μέχρι τώρα και το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάνε μετά από λίγο καιρό. Σκέτη ταλαιπωρία και είμαι σίγουρος ότι επειδή δεν τροφοδοτούν σωστά ρεύμα (πρέπει να έχεις κλειστό το μηχάνημα για να φορτίσει σωστά αλλιώς αναβοσβήνει η λάμπα του) ότι προκαλεί ζημιά και στο μηχάνημα. 

Δημοσ.

δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα καλώδια του psvita σαφώς και βολεύει καλύτερα το micro usb αλλά να επιλέξεις το lcd για την micro usb μου φαίνεται υπερβολή.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι εκτος συγκρισης οι οθονες παιδια.Εχω το πρωτο μοντελο με oled οθονη και δεν το αλλαζω με τιποτα.Ουτε εγω αντιμετωπισα προβληματα με τα καλωδια του.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ειναι εκτος συγκρισης οι οθονες παιδια.Εχω το πρωτο μοντελο με oled οθονη και δεν το αλλαζω με τιποτα.Ουτε εγω αντιμετωπισα προβληματα με τα καλωδια του.

Καλά εκτός σύγκρισης δεν είναι. Μπορώ να σκεφτώ κάμποσα παιχνίδια που έχω δει στην LCD και φαινόντουσαν πιο ομαλά και σωστότερα χρωματικά. Βέβαια κάποια άλλα παιχνίδια είναι χάρμα οφθαλμών στην OLED (κατά κύριο λόγο τα 2D παιχνίδια). 

Το θέμα των φορτιστών του πρώτου μοντέλου παιδιά έχει ήδη απαντηθεί και εδώ και αλλού, υπάρχει γενικότερο θέμα. Χαλάνε εύκολα. Και πριν προλάβει κάποιος να πει ότι εγώ τα κάνω κάτι να πω ότι ταυτόχρονα δουλεύω PSP, 3DS και WiiU tablet χωρίς κανένα πρόβλημα με τους φορτιστές του. Είναι ρίσκο που καλύτερα θα ήταν να μην το πάρει τη δεδομένη στιγμή. Το LCD είναι η ασφαλής επιλογή τη δεδομένη στιγμή. 

Για να καταλάβει κάποιος τα πλεονεκτήματα του LCD: Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, πολύ πιο βολικό κράτημα και ελαφρύτερο, 1GB built in storage για saves, συμβατικός τρόπος φόρτισης. 

Τα πλεονεκτήματα του OLED είναι κατά γενική ομολογία η οθόνη και η περισσότερο "μουράτη" κατασκευή, τίποτε άλλο. 

Δημοσ.

Άσχετο αλλά τώρα που είπες για κατασκευή, είχα το θέμα με το glitch της χαμηλής μπαταρίας (που έχει βουήξει το ίντερνετ) και το έφτιαξα πολύ έυκολα. Στην κυριολεξία 6 βίδες και λίγη προσοχή χρειάζεται.

Δημοσ.

Αναφερομαι στις οθονες που κατα κοινη ομολογια ειναι καλυτερη η Oled οθονη.Στα αλλα που αναφερεσαι διαρκεια μπαταριας, βαρος της κονσολας φορτιση με απλο φορτιστη κινητου εννοειται ειναι στα θετικα του σλιμ μοντελου.Οποτε τα ζυγιζει ο φιλος που ρωτησε τα + και - που εχουν τα μοντελα και διαλεγει τι θελει να παρει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, -WISE- είπε

Άσχετο αλλά τώρα που είπες για κατασκευή, είχα το θέμα με το glitch της χαμηλής μπαταρίας (που έχει βουήξει το ίντερνετ) και το έφτιαξα πολύ έυκολα. Στην κυριολεξία 6 βίδες και λίγη προσοχή χρειάζεται.

Αυτό το έχω κάνει και εγώ, δυστυχώς δεν λύνει το πρόβλημα των προβληματικών φορτιστών. Για τους χρήστες του OLED το κατσαβίδιασμα είναι σχεδόν βέβαιο :P 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Τι glitch είναι αυτό; 

Δεν ξεκιναει η κονσολα η μενει παντα η σταθμη χαμηλα νομίζω .βγαζεις την μπαταρια την ξαναβαζεις και οκ

Μετα απο πολλες ωρες παρεα με το vita η κονσολα που πραγματικα την εχω λιωσει έχοντας και τις 2 εκδοσεις πιστευω πως το σλιμ ειναι καλύτερο σε ολους τους τομεις σε μπαταρια πιο βολικο και μεγαλο ατου το micro USB. 

Αυτην την στιγμη εχω 2 σλιμ ενα για ολη την οικογενεια και για να παίζω τα games του psn plus και τα αγορασμενα και μια ολοκαινουργια με sd2vita.........μονο για μενα.

Και εννοείται το ps tv για τις διακοπες......

Ειναι αξιο αποριας πως καταφερε η σονυ να την θάψει. 

• Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, sils said:

Ειναι αξιο αποριας πως καταφερε η σονυ να την θάψει. 

Καλά το ότι το έθαψε η Sony δεν είναι άξιο απορίας, πιστεύω το ήξεραν πριν καν το κυκλοφορήσουν ότι δεν θα μπορέσουν να το υποστηρίξουν.

Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι γιατί το κυκλοφόρησαν ενώ ήξεραν ότι θα το θάψουν μετά από δυο χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...