wintaxt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αρα εισται Exiled εσεις ειπες ετσι? Τα trial accounts δεν μπορουν μπουν σε guild απο οσο ξερω, και whisper μπορείς να κανεις αν εχεις φίλο τον συνομιλητή σου. Το trial επισης παει μέχρι 20lvl. Το δοκιμασε ενα φιλος μου, του αρεσε πολυ και το πηραμε απο κλειδαδικο 12.8€+1 μηνας δωρο. Wintax οπως ειπα αρχικα δοκιμαζω Trial να δω τι λεει το παιχνιδι και μετα θα προχωρησω αν ειναι στην αγορα του. Αρα σε guild προς το παρον δεν νομιζω να μπορω να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 y καμαρι μου αντε ελα να κανουμε το mamatereza να ζηλεψει.. νομιζω οτι 11-12 ευρω που σε αλλα mmo ειναι ο μηνας εδω αγοραζεις ενα game + 1 μηνα συμφερει και μετα παιζεις απολυτως free ¨) plus οτι ειναι παιχνιδαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 y καμαρι μου αντε ελα να κανουμε το mamatereza να ζηλεψει.. νομιζω οτι 11-12 ευρω που σε αλλα mmo ειναι ο μηνας εδω αγοραζεις ενα game + 1 μηνα συμφερει και μετα παιζεις απολυτως free ¨) plus οτι ειναι παιχνιδαρα Βασικα δεν βγαινει και τιποτα αλλο μεχρι Μαιο μερια γιαυτο πιο πολυ με ψινει,οπως και γιαυτο και βλεπω να παιζει και ο Prospector Θα το δοκιμασω το μεσημερακι,αν και απο τα λιγα που ειδα θελει πολλη συνηθεια το UI. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 τωρα ειναι καλο που <<παιζει>>o prospector?.... το ui ειναι το τελευταιο που θα σε κανει να ταλαιπωρηθεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 τωρα ειναι καλο που <<παιζει>>o prospector?.... το ui ειναι το τελευταιο που θα σε κανει να ταλαιπωρηθεις... Λογω του οτι δεν εχει βγει και κανενα αξιολογο γενικα παιχνιδι στο PC τοσο καιρο αυτο εννοουσα Ελα μην μου τον πειραζεις Αν μπορει καποιος να μου βρει φθηνη Digital αγορα με Paysafe(δεν θελω να μπλεκω με πιστωτικη)το αγοραζω και σημερα κιολας γιατι 25ευρω δεν θελω να δωσω για κουτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 g2a με paysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 g2a με paysafe Πες μας name btw. Οσο αφορα το UI μην το συνηθίσεις και πολυ διοτι με τα addons που θα σου προτείνουμε θα αλλαξει ριζικά τι θα βλεπεις στην οθόνη σου Κατέβασε και Curse client, its a must.. Οτι απορια για τα class εχεις, μην ντραπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 World First Datascape 20man - Avatus απ τους Enigma https://www.youtube.com/watch?v=BCTtlut4lIE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το σημερινο patch στο οποιο υπαρχουν καποιες σημαντικες αλλαγες στο PvP πριν το Drop 5, το οποιο οπως λενε θα ειναι PvP focused. https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/123159-game-update-03-mar-2015/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 οχι μονο pvp το drop 5...http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/2x3q9b/dont_call_drop_5_pvp_drop_itll_be_full_of_pve/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ναι το ξερω, ομως το PvE κομματι εφτιαξε σε τεραστιο βαθμο με το Drop 4, οποτε λογικα περιμενουμε με περισσοτερη ανυπομονησια τις αλλαγες που θα φερει στο PvP το Drop 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το Drop 5 μολις μπηκε στον PTR server και δειχνει σουπερ! Pets & Toys Account Bound Wardrobe System PvP bg's και εναντιων του ιδιου faction και αλλες PvP βελτιωσεις Νεο Adventure Nεο 20man Raid Contracts - solo PvE & PvP content που σου δινει αποστολες να εκπληρωσεις σε ολο το χαρτη Nεο Objective Tracker για quests, path missions, challenges κλπ Quests improvements, optimizations και διαφορα αλλα που θα αποκαλυψουν στην πορεια https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/123537-130-ptr-patch-note-summary/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosntelos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σε λιγο 50 Μεχρι τωρα δεν εχω βρει κανενα bg , γενικα στα 50 εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoc89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αν δεν ειχε διαστημικο θεμα το αγοραζα αυτη τη στιγμη. Πανεμορφο και με ωραιο battle system (μου αρεσε ο esper) αλλα...θελω fantasy επος αλα WoW, Gw2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα