manosgtir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας εχω τα 8,1(δυστυχως) παρατηρησα πως καποια προγραμματα οταν παω να τα ανοιξω, ανοιγουν και ελαχιστοποιουνται στην γραμμη εργασιων κατευθειαν, φαινονται οτι ανοιξαν στην γραμμη εργασιων αλλα οταν παω να μπω τιποτα παλι εξαφανιζονται, επισης στο task manager δεν φαινονται ανοιχτα, γνωριζεται τι γινεται ? καποιος αν μπορει να βοηθησει .. ? δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ευχαριστω
cuprakatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 καποιος αν μπορει να βοηθησει .. ? δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ευχαριστω Μήπως έχεις ρυθμίσει τις επιφάνειες εργασίας και σου ανοίγει για β οθόνη ? Οπότε ενω ανοιγουν όλα κανονικά εσύ δε τα βλέπεις !!! Το χω παθει
cuprakatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Προσπαθώ να πάρω ένα είδωλο συστήματος με το εργαλείο των win 8.1 και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα .............. Ο ssd είναι 240 γίγα , ο δίσκος που επιλέγω για το είδωλο εχει ελεύθερο 450 γίγα , στα win 7 το χω κάνει άπειρες φορές , με ελεύθερο χώρο ίδιο σχεδόν με του C !! Τι διάολο θέλει ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναβγάλαν το KB2975719 το οποίο λύνει τα προβλήματα που είχαν κάποιοι. http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/08/05/august-updates-for-windows-8-1-and-windows-server-2012-r2/ UPDATE September 2nd: On August 15th, as soon as we became aware of a small number of customers experiencing problems with the August 2014 update rollup for Windows RT 8.1, Windows 8.1, and Windows Server 2012 R2 (KB2975719), we immediately investigated and pulled the problematic update making it unavailable to download. Today, we are re-releasing this update with fixes for these known issues.
manosgtir Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως έχεις ρυθμίσει τις επιφάνειες εργασίας και σου ανοίγει για β οθόνη ? Οπότε ενω ανοιγουν όλα κανονικά εσύ δε τα βλέπεις !!! Το χω παθει Δεν νομιζω να το εχω κανει αυτο, και παλι ομως δεν θα επρεπε να φαινονται ανοικτα στο task manager ?? αυτα δεν φαινονται καθολου οτι λειτουργουν, ενω αυτο το κανει στον καιρο και στο ημερολογιο, δεν το κανει στις φωτογραφιες
Federacion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναβγάλαν το KB2975719 το οποίο λύνει τα προβλήματα που είχαν κάποιοι. http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/08/05/august-updates-for-windows-8-1-and-windows-server-2012-r2/ Καλημέρα. Θα είναι διαθέσιμο μέσα από το windows update αυτόματα;
pigeon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομιζω να το εχω κανει αυτο, και παλι ομως δεν θα επρεπε να φαινονται ανοικτα στο task manager ?? αυτα δεν φαινονται καθολου οτι λειτουργουν, ενω αυτο το κανει στον καιρο και στο ημερολογιο, δεν το κανει στις φωτογραφιες Μόνο με τις modern εφαρμογές έχεις πρόβλημα; Για κάνε το εξής, άνοιξε το store ---> Ctrl+I (ή charms bar) ---> App Updates --> κλικ στο [sync Licences] . Αν θες κάνεις και [Check For Updates] Στη συνέχεια δοκιμάζεις και σε όποια εφαρμογή δεν δουλεύει κάνε uninstall + ξανα install από το store. Εννοείται βέβαια πως έχεις περάσει κανονικά σε 8.1u1 και με όλα τα απαραίτητα updates.
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει βγει από χτες μέσω WU. Ειναι αυτο που εχει 100MB και ειναι στα optional?
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ότι σου έβγαλε, εμένα μου έβγαλε το KB2975719 σαν optional και ήταν 460KB, προφανώς γιατί είχα και το παλιό KB2975719 και απλά το αναβάθμισε.
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω δεν το προσεξα,το παλιο και δε το ειχα βαλει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Συζητάνε για ''Update 3'' στα 8.1(Μιας και το τελευταίο roll-up υποτίθεται ότι ήταν το Update 2) αλλά όλα είναι φήμες ακόμα.Αν θα βγει ''Update 3'' ή όπως το πει η M$ τέλος πάντων και αν θα βάλουν το Start Menu στα 8.1 όπως προόριζαν αρχικά και αν αν αν..Γενικά όλα φήμες για την ώρα, ίσως στο επόμενο Tuesday patch να δούμε το τελευταίο ''Update 3'' με τα τελευταία features για 8.1(Όποια είναι αυτά) και μετά μόνο security updates/hotfixes για τα 8.1
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Στα windows 8 αυτην την στιγμή συνδέομαι με ενα hotmail account που εχω στην microsoft το οποίο με συνδέει αυτόματα και στο skype οταν μπαίνω, μπορώ να χρησιμοποιήσω αντι του hotmail (να το βγάλω τελείως) του gmail μου ή να εχω μονο local account οπως και στα 7 και το skype να το κατεβάσω σε desktop version αφου θέλω να το χρησιμοποιώ ;
Alejandro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Στα windows 8 αυτην την στιγμή συνδέομαι με ενα hotmail account που εχω στην microsoft το οποίο με συνδέει αυτόματα και στο skype οταν μπαίνω, μπορώ να χρησιμοποιήσω αντι του hotmail (να το βγάλω τελείως) του gmail μου ή να εχω μονο local account οπως και στα 7 και το skype να το κατεβάσω σε desktop version αφου θέλω να το χρησιμοποιώ ; http://www.pcsteps.gr/18652-είσοδος-στα-windows-χωρίς-κωδικό/ Για το Skype, κάνε αναζήτηση στο google για desktop έκδοση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα