sndev Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Το παραπάνω δεν έβγαινε σε θερμοκρασία και πλακα νατεριαλ (ουτε για αστείο εκει μου γίνονται βραστά 😅.) Δεν έβγαινε ούτε στη campimgaz των τωρινών 600σιων. Η πλακα που το φτιαξα ηταν της campingaz αλλα σε ψησταρια Ναπολέον με ανοιχτό κιολας το καπάκι. @vinsεμφανίσου Επεξ/σία 9 Απριλίου 2024 από sndev 8
F117 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 @sndev που μένεις? Χαχαχαχ Λαχταριστο.!! Τι ψωμάκια και τυρί έβαλες? 80-20 κιμας?
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, F117 said: @sndev που μένεις? Χαχαχαχ Λαχταριστο.!! Τι ψωμάκια και τυρί έβαλες? 80-20 κιμας? Ψωμάκι brioche σωβολος ( έχει χαλάσει σε σχέση με παλιά) , προτιμούμε Λυδία αλλα δε το βρισκουμε ευκολα κιμας, οτι μου δωσε ο κρεοπώλης, πηγα πρωτη φορα κ ειπα να εχει λιπος - δεν είχε αρκετο, διορθωθηκε αυτο βάζοντας λιγο ηλιέλαιο σε καθε μπαλα - 2.5 οz καθε μπαλα χ 3 για αυτο το μεγεθος ψωμιου τυρι στα σμασ μονο εργοστασιακό Τσένταρ τυπου La Vache Qui Rit σως , 5 κουταλακια γλυκου μαγιονεζα 4 κετσαπ 3 μουσταρδα 2 κουταλακια το υγρο απο πικλες λιγη παπρικα καπνιστη , αλατι λιγο, ψυγείο 10 λεπτα. ( η ποσοτητα ειναι για 3 τετοια burger) φετα ντοματας χωρις σπορους για να μην έχει υγρασία καθως εχει αρκετη η σως κ οτι τρεξει απο το κρεας κ ελαχιστη ζαχαρη με αλατι πριν παει στο ψωμι Επεξ/σία 9 Απριλίου 2024 από sndev 14 1
rallistas Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Ω ρε ομορφιές! Καλημερα ομάδα! Η Knox 4.2 δεν υπάρχει πουθενα να τη δω.Ενα τελευταίο κομμάτι έχει το κατάστημα στο Ελληνικό κλειστο,μου είπαν. Φοβερη προσφορά 🤣
gallikan Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Στην υγεια σου μπορει να εχει... Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη; Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη; Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν;
sndev Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, gallikan said: Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη; Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη; Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν; το οτι τηγανίζονται στα λίπη τους οκ, μπορεί κάποιος μερακλής να σου πει ότι έχουν ω3 οπότε το προσπερνάμε Έχεις μετρήσει την θερμοκρασία στο επίπεδο της σχάρας πόσο είναι? (tip δεν ειναι ίδια με αυτη που λεει το θερμόμετρο) 3 hours ago, rallistas said: Ω ρε ομορφιές! Καλημερα ομάδα! Η Knox 4.2 δεν υπάρχει πουθενα να τη δω.Ενα τελευταίο κομμάτι έχει το κατάστημα στο Ελληνικό κλειστο,μου είπαν. Φοβερη προσφορά 🤣 Ξεπουλάει σα ζεστό ψωμάκι! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2024 από sndev 2
gallikan Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, sndev είπε το οτι τηγανίζονται στα λίπη τους οκ, μπορεί κάποιος μερακλής να σου πει ότι έχουν ω3 οπότε το προσπερνάμε Έχεις μετρήσει την θερμοκρασία στο επίπεδο της σχάρας πόσο είναι? (tip δεν ειναι ίδια με αυτη που λεει το θερμόμετρο) Καλα αυτο νομιζω ειναι απολυτως κατανοητο Οποτε ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της μεμβρανης με αποτελεσμα να περνανε ουσιες στο φαγητο; Αυτο δηλ το κανει ανθυγιεινο;
sndev Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 1 minute ago, gallikan said: Καλα αυτο νομιζω ειναι απολυτως κατανοητο Οποτε ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της μεμβρανης με αποτελεσμα να περνανε ουσιες στο φαγητο; Αυτο δηλ το κανει ανθυγιεινο; αν μπορείς να αποβάλεις απο τη φυσική οδό το πλαστικό κ τις ουσίες που το κάνουν "αντικολλητικο" θα μπορούσε να ηταν και healthy, ιδανικο για δίαιτα , καθώς θα χε μηδενικές θερμίδες
protathlitis Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Αυτό ισχύει και για τα αντικολλητικά τηγάνια,συγκεκριμένα όσον αφορά την αντικολλητική τους επίστρωση, teflon ή άλλη σχετική τεχνολογία. 1
sndev Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, protathlitis said: Αυτό ισχύει και για τα αντικολλητικά τηγάνια,συγκεκριμένα όσον αφορά την αντικολλητική τους επίστρωση, teflon ή άλλη σχετική τεχνολογία. ναι προφανως.. αλλα κοίτα να δεις. ενα τηγανι είναι φτιαγμένο ετσι ωστε θεωρητικά η επίστρωση να αντέχει στα δεδομένα κουζινας . Εκει χαλάει επειδή χρησιμοποιούμε μεταλλικά αντικείμενα. ε κ πόσο να φτάσει η θερμοκρασία στο ματι? και πόσο υλικό να φας? απο την στη ψησταρια πχ όταν λέει το θερμόμετρο κάδου 300 παίζει στη σχάρα να χει 400 εκει δεν ξύνετε απλά η όποια επίστρωση.. τεσπα νομίζω κάποια πράγματα είναι αυτονόητα Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να μη σκευτικε ότι στη σχάρα μπορεί να έχει 350 βαθμούς κ να πήγαινε βάση θερμομέτρου κάδου. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως να μην καταλαβαίνει γτ είναι κακό να τρως τα χημικά Επεξ/σία 10 Απριλίου 2024 από sndev 2
gallikan Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Τωρα αν βαλεις στην εξισωση οτι δεν πρεπει να καταναλωνουμε και κοκκινο κρεας σε ποσοτητες θα πρεπει να κλεισουμε το τοπικ και να πεταξουμε τις ψησταριες.. 😀 1
Tsino Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Just now, gallikan said: Τωρα αν βαλεις στην εξισωση οτι δεν πρεπει να καταναλωνουμε και κοκκινο κρεας σε ποσοτητες θα πρεπει να κλεισουμε το τοπικ και να πεταξουμε τις ψησταριες.. 😀 ΠΟΤΕ !!! 😍 1
protathlitis Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 18 λεπτά πριν, gallikan είπε δεν πρεπει να καταναλωνουμε και κοκκινο κρεας σε ποσοτητες Αυτό είναι μια μεγάλη παρανόηση. Οι έρευνες αναφέρονταν στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά, λουκάνικα), και για αρκετά χρόνια αναφερόταν ως "έρευνα για το κόκκινο κρέας" συλλήβδην. 1 2
MikhailBakurin Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι αυτήν την ψησταριά για 4 άτομα. Ως τώρα έχουμε μία ηλεκτρική roller 1050 βαττ με ψηστική επιφάνεια 35χ45. Δυστυχώς, ο χώρος μας δεν επιτρέπει κάτι με πόδια και/ή μεγαλύτερο. Θα δω σοβαρή διαφορά λέτε; Επιπλέον, ποια είναι η μικρότερη ταιριαστή μπουκάλα αερίου; Είναι το ίδιο θέμα χώρου που προανέφερα (μικρό μπαλκόνι κουζίνας) και θέλω να κρατήσω χαμηλά τους όγκους. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2024 από MikhailBakurin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα