Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SmartSelect_20240409_220319_Gallery.jpg.db7937122cf81b94482a57c8f3f6d235.jpg

Το παραπάνω δεν έβγαινε σε θερμοκρασία και πλακα νατεριαλ (ουτε για αστείο εκει μου γίνονται βραστά 😅.) Δεν έβγαινε ούτε στη campimgaz των τωρινών 600σιων.  Η πλακα που το φτιαξα ηταν της campingaz αλλα σε ψησταρια Ναπολέον με ανοιχτό κιολας το καπάκι.

@vinsεμφανίσου 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 8
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, F117 said:

@sndev που μένεις? Χαχαχαχ

Λαχταριστο.!!

Τι ψωμάκια και τυρί έβαλες?

80-20 κιμας?

Ψωμάκι brioche σωβολος ( έχει χαλάσει σε σχέση με παλιά) , προτιμούμε Λυδία αλλα δε το βρισκουμε ευκολα 

κιμας, οτι μου δωσε ο κρεοπώλης, πηγα πρωτη φορα κ ειπα να εχει λιπος - δεν είχε αρκετο,  διορθωθηκε αυτο βάζοντας λιγο ηλιέλαιο σε καθε μπαλα - 2.5 οz καθε μπαλα χ 3 για αυτο το μεγεθος ψωμιου

τυρι στα σμασ μονο εργοστασιακό Τσένταρ τυπου La Vache Qui Rit 

σως , 5 κουταλακια γλυκου μαγιονεζα 4 κετσαπ 3 μουσταρδα 2 κουταλακια το υγρο απο πικλες λιγη παπρικα καπνιστη , αλατι λιγο,  ψυγείο 10 λεπτα. ( η ποσοτητα ειναι για 3 τετοια burger) 

φετα ντοματας χωρις σπορους για να μην έχει υγρασία καθως εχει αρκετη η σως κ οτι τρεξει απο το κρεας κ ελαχιστη ζαχαρη με αλατι πριν παει στο ψωμι

SmartSelect_20240409_224349_Gallery.jpg.a7004f0ed1e423ab7f31353723c7ef9b.jpg

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ω ρε ομορφιές!

Καλημερα ομάδα!

Η Knox 4.2 δεν υπάρχει πουθενα να τη δω.Ενα τελευταίο κομμάτι έχει το κατάστημα στο Ελληνικό κλειστο,μου είπαν.

Φοβερη προσφορά 🤣

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Στην υγεια σου μπορει να εχει...

Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη;

Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; 

Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη;

Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, gallikan said:

Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη;

Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; 

Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη;

Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν;

 

το οτι τηγανίζονται στα λίπη τους οκ, μπορεί κάποιος μερακλής να σου πει ότι έχουν ω3 οπότε το προσπερνάμε

Έχεις μετρήσει την θερμοκρασία στο επίπεδο της σχάρας πόσο είναι? (tip δεν ειναι ίδια με αυτη που λεει το θερμόμετρο) 

3 hours ago, rallistas said:

Ω ρε ομορφιές!

Καλημερα ομάδα!

Η Knox 4.2 δεν υπάρχει πουθενα να τη δω.Ενα τελευταίο κομμάτι έχει το κατάστημα στο Ελληνικό κλειστο,μου είπαν.

Φοβερη προσφορά 🤣

Ξεπουλάει σα ζεστό ψωμάκι! 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

 

το οτι τηγανίζονται στα λίπη τους οκ, μπορεί κάποιος μερακλής να σου πει ότι έχουν ω3 οπότε το προσπερνάμε

Έχεις μετρήσει την θερμοκρασία στο επίπεδο της σχάρας πόσο είναι? (tip δεν ειναι ίδια με αυτη που λεει το θερμόμετρο) 

Καλα αυτο νομιζω ειναι απολυτως κατανοητο

Οποτε ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της μεμβρανης με αποτελεσμα να περνανε ουσιες στο φαγητο; Αυτο δηλ το κανει ανθυγιεινο;

Δημοσ.
1 minute ago, gallikan said:

Καλα αυτο νομιζω ειναι απολυτως κατανοητο

Οποτε ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της μεμβρανης με αποτελεσμα να περνανε ουσιες στο φαγητο; Αυτο δηλ το κανει ανθυγιεινο;

αν μπορείς να αποβάλεις απο τη φυσική οδό  το πλαστικό κ τις ουσίες που το κάνουν "αντικολλητικο" θα μπορούσε να ηταν και healthy, ιδανικο για δίαιτα , καθώς θα χε μηδενικές θερμίδες 

Δημοσ.

Αυτό ισχύει και για τα αντικολλητικά τηγάνια,συγκεκριμένα όσον αφορά την αντικολλητική τους επίστρωση, teflon ή άλλη σχετική τεχνολογία. 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, protathlitis said:

Αυτό ισχύει και για τα αντικολλητικά τηγάνια,συγκεκριμένα όσον αφορά την αντικολλητική τους επίστρωση, teflon ή άλλη σχετική τεχνολογία. 

ναι προφανως.. αλλα κοίτα να δεις. ενα τηγανι είναι φτιαγμένο ετσι ωστε θεωρητικά η επίστρωση να αντέχει στα δεδομένα κουζινας . Εκει χαλάει επειδή χρησιμοποιούμε μεταλλικά αντικείμενα. ε κ πόσο να φτάσει η θερμοκρασία στο ματι? και πόσο υλικό να φας?

απο την στη ψησταρια πχ όταν λέει το θερμόμετρο κάδου 300 παίζει στη σχάρα να χει 400 εκει δεν ξύνετε απλά η όποια επίστρωση.. 

 τεσπα νομίζω κάποια πράγματα είναι αυτονόητα

Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να μη σκευτικε ότι στη σχάρα μπορεί να έχει 350 βαθμούς κ να πήγαινε βάση θερμομέτρου κάδου. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως να μην καταλαβαίνει γτ είναι κακό να τρως τα χημικά

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ.

Τωρα αν βαλεις στην εξισωση οτι δεν πρεπει να καταναλωνουμε και κοκκινο κρεας σε ποσοτητες θα πρεπει να κλεισουμε το τοπικ και να πεταξουμε τις ψησταριες..

😀

  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, gallikan said:

Τωρα αν βαλεις στην εξισωση οτι δεν πρεπει να καταναλωνουμε και κοκκινο κρεας σε ποσοτητες θα πρεπει να κλεισουμε το τοπικ και να πεταξουμε τις ψησταριες..

😀

ΠΟΤΕ !!! 

😍

  • Haha 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gallikan είπε

δεν πρεπει να καταναλωνουμε και κοκκινο κρεας σε ποσοτητες

Αυτό είναι μια μεγάλη παρανόηση. Οι έρευνες αναφέρονταν στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά, λουκάνικα), και για αρκετά χρόνια αναφερόταν ως "έρευνα για το κόκκινο κρέας" συλλήβδην. 

  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι αυτήν την ψησταριά για 4 άτομα. Ως τώρα έχουμε μία ηλεκτρική roller 1050 βαττ με ψηστική επιφάνεια 35χ45. Δυστυχώς, ο χώρος μας δεν επιτρέπει κάτι με πόδια και/ή μεγαλύτερο. Θα δω σοβαρή διαφορά λέτε;

Επιπλέον, ποια είναι η μικρότερη ταιριαστή μπουκάλα αερίου; Είναι το ίδιο θέμα χώρου που προανέφερα (μικρό μπαλκόνι κουζίνας) και θέλω να κρατήσω χαμηλά τους όγκους.

Επεξ/σία από MikhailBakurin
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...