ilpapacha Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου 18 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλησπέρα στη ομάδα Έχω τη εξής ερώτηση για εκπαιδευτικούς λόγους και μόνο. Έχω τη Kenton 4B και κάθε φορά που πάω να ανάψω το καυστήρα δε παίρνει με τη μια και πρέπει να το προσπαθήσω 2-3 φορές. Με το που το ανοίξω δηλαδή απλά ακούγεται το αέριο που βγαίνει αλλά δε βγάζει φλόγα. Αν το προσπαθήσω 2-3 φορές τότε όλα καλά. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ή είναι φυσιολογικό ; Όταν ανοίγεις το αέριο πριν το ψήσιμο, άφησε το περίπου 10-15 δευτερόλεπτα για να διοχετευθεί σε όλες τις σωληνώσεις της ψησταριάς. Επίσης μπορεί να χρειάζεται να τρίψεις λίγο τις ακίδες με ένα σφουγγάρι κουζίνας, από την πράσινη μεριά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim D. Ace Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα σας παιδιά. Ψάχνω να πάρω μια οικονομική ψησταριά υγραερίου να την βάλω στο μπαλκόνι μου. Το μπάτζετ είναι μέχρι 200 ευρώ. Έχετε κάτι να προτείνετε? Γενικά είμαι τέρμα άσχετος από ψήσιμο σε αέριο και θέλω λίγο να μπω στη φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 1 hour ago, Jim D. Ace said: Καλησπέρα σας παιδιά. Ψάχνω να πάρω μια οικονομική ψησταριά υγραερίου να την βάλω στο μπαλκόνι μου. Το μπάτζετ είναι μέχρι 200 ευρώ. Έχετε κάτι να προτείνετε? Γενικά είμαι τέρμα άσχετος από ψήσιμο σε αέριο και θέλω λίγο να μπω στη φάση. KENTON NATERIAL στο leroy,, λένε οι περισσότεροι εδώ μέσα ως η πιο vfm επιλογή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karman13 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα! Πρόσφατα άρπαξε φωτιά η αερίου μου. Άφησα λίπη στον λιποσυλλεκτη και έπεσε ενα κορδόνι που είχε φωτιά και άρπαξε. Ξεφλουδιστηκε το καπάκι της ψησταριάς σε ενα σημείο. Τι μπορω να κάνω; Χρειάζεται βάψιμο; Υπάρχει κίνδυνος να σκουριάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim D. Ace Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 7 λεπτά πριν, skskre είπε KENTON NATERIAL στο leroy,, λένε οι περισσότεροι εδώ μέσα ως η πιο vfm επιλογή Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 4 ώρες πριν, Jim D. Ace είπε Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε. Εγκρίνω. Έχω τη 4Β σα πρώτη ψησταριά αερίου. Αρκετά καλή για πρώτη θα έλεγα. Επόμενη Weber😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 16 ώρες πριν, karman13 είπε Καλησπέρα! Πρόσφατα άρπαξε φωτιά η αερίου μου. Άφησα λίπη στον λιποσυλλεκτη και έπεσε ενα κορδόνι που είχε φωτιά και άρπαξε. Ξεφλουδιστηκε το καπάκι της ψησταριάς σε ενα σημείο. Τι μπορω να κάνω; Χρειάζεται βάψιμο; Υπάρχει κίνδυνος να σκουριάσει; Ποια ψησταρια ειναι; για βαλε φωτο να δουμε τη ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά εχω τη εξής ερώτηση. Η σχάρα και το μαντεμι φαίνεται να έχουν σαν κομμάτια καμένα πάνω τους που τρίβω τρίβω και δεν λένε να φύγουν. Τι καίω τη ψησταριά μετά από κάθε ψήσιμο αλλά φαίνεται επειδή στη αρχή δα τη καθάρισα όπως έπρεπε έμεινε σαν κάρβουνιλα θα πω. Υπάρχει κάτι που μετά από κάθε ψήσιμο θα τ καθαρίζει καλά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 4 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλησπέρα παιδιά εχω τη εξής ερώτηση. Η σχάρα και το μαντεμι φαίνεται να έχουν σαν κομμάτια καμένα πάνω τους που τρίβω τρίβω και δεν λένε να φύγουν. Τι καίω τη ψησταριά μετά από κάθε ψήσιμο αλλά φαίνεται επειδή στη αρχή δα τη καθάρισα όπως έπρεπε έμεινε σαν κάρβουνιλα θα πω. Υπάρχει κάτι που μετά από κάθε ψήσιμο θα τ καθαρίζει καλά ; Καλησπέρα. Προσωπικά δεν μένει κανένα υπόλοιμμα στην σχάρα όταν την τρίβω με την ατσαλόβουρτσα και ενώ η θερμοκρασία είναι από 250 και πάνω. Στην αρχή είχα δοκιμάσει κάποια καθαριστικά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το δυνατό τρίψιμο σε καυτή σχάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 8 ώρες πριν, protathlitis είπε Καλησπέρα. Προσωπικά δεν μένει κανένα υπόλοιμμα στην σχάρα όταν την τρίβω με την ατσαλόβουρτσα και ενώ η θερμοκρασία είναι από 250 και πάνω. Στην αρχή είχα δοκιμάσει κάποια καθαριστικά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το δυνατό τρίψιμο σε καυτή σχάρα. Καλημέρα Έχεις κάποια ατσαλοβουρτσα να προτείνεις ; Ίσως η δίκη μ δε είναι σόι αν και τη πήρα από leroy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλημέρα Έχεις κάποια ατσαλοβουρτσα να προτείνεις ; Ίσως η δίκη μ δε είναι σόι αν και τη πήρα από leroy https://www.skroutz.gr/s/27427860/Weber-Vourtsa-Katharismou-gia-BBQ-se-schima-T-30ek-6277.html Mέσα σε 3 χρόνια έχω αλλάξει 2, οπότε θεωρώ ότι κρατάει αρκετά καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 7 ώρες πριν, protathlitis είπε https://www.skroutz.gr/s/27427860/Weber-Vourtsa-Katharismou-gia-BBQ-se-schima-T-30ek-6277.html Mέσα σε 3 χρόνια έχω αλλάξει 2, οπότε θεωρώ ότι κρατάει αρκετά καλά. Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπερα σε όλους και καλό μήνα!Παμε να γουστάρουμε Πεμπτιατικα! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, ventic139 είπε Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε; Τι να πάθουν οι σχάρες? Τι να σου πω, μια Weber με μαντεμένιες σχάρες έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 3 hours ago, ventic139 said: Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε; Ούτως η αλλος της νατεριαλ που εχεις σε 2 χρονια θα θες αλλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα