Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μιλάμε για τη μεγάλη χειρολαβή που πάει παράλληλα με το καπάκι από άκρη σε άκρη; 

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν καίει στις άκρες. Ποτέ μου δεν σκέφτηκα να σηκώσω το καπάκι πιάνοντας τη χειρολαβή στην άκρη. Όταν στέκομαι μπροστά στην ψησταριά, μου φαίνεται αυτονόητο ότι θα το πιάσω στη μέση γιατί είναι το πιο εύκολο σημείο , ακόμη και σβηστή να ήταν. Λοιπόν για την μέση της χειρολαβής, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν καίει σε καμία περίπτωση ακόμη και όταν ξέχασα την ψησταριά αναμμένη στο φουλ για 45 λεπτά, με ήλιο. Τώρα αν είναι χλιαρό δεν θυμάμαι, πάντως σίγουρα όχι δυσάρεστο. Πιο πολύ σκέφτομαι την ζέστη που βγαίνει όταν ανοίγω το καπάκι παρά το πιάσιμο της χειρολαβής. 

  • Like 2
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2191

  • sndev

    1176

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν αναμονή της απάντησης της weber hellas. Ύστερα από επικοινωνία με τον κωτσο προώθησαν το πρόβλημα(Χτυπημένη σχάρα) στην weber και αυτοί μου ζήτησαν email με φώτο κλπ  και θα μου απαντήσουν άμεσα. Με ένα Google θα δείτε ότι είναι κοινό πρόβλημα αυτό με το ζεστό χερούλι. 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι το χερούλι καίει όταν αφήσεις το καπάκι ανοιχτό (σε όρθια θέση) και η θερμότητα από την ψησταριά περνάει στο χερούλι. Μετά ακόμη και να το κλείσεις η θερμότητα μένει στο πλαστικό, με αποτέλεσμα να την αισθάνεσαι. Όσες πιο πολλές φορές ανοίγεις το καπάκι τόσο θα έχεις αυτή την αίσθηση και φυσικά όσο πιο "νέος" στο χώρο του ψησίματος με καπάκι τόσο πιο περίεργος και ανυπόμονος, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Επεξ/σία από aloop
Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα! Την ανέβασα στο μπαλκόνι και δεν κρατιεμαι θέλω να κάνω unboxing...  Πρέπει όμως να φύγω για δουλειά. Με τη 1η ευκαιρία θα ανεβάσω λεπτομέρειες και εντυπώσεις

IMG_20200519_153517.jpg

  • Like 22
Δημοσ.

Η weber με ενημέρωσε ότι η σχάρα θα αλλαχτεί στο πλαίσιο της εγγύησης και ότι μπορώ να ψήνω κανονικά μέχρι να μου στείλουν την καινούργια. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση από το service, άμεση εξυπηρέτηση. 

  • Like 11
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsiro7 είπε

Η weber με ενημέρωσε ότι η σχάρα θα αλλαχτεί στο πλαίσιο της εγγύησης και ότι μπορώ να ψήνω κανονικά μέχρι να μου στείλουν την καινούργια. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση από το service, άμεση εξυπηρέτηση. 

Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν μια εταιρεία μεγάλη ! 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Η weber με ενημέρωσε ότι η σχάρα θα αλλαχτεί στο πλαίσιο της εγγύησης και ότι μπορώ να ψήνω κανονικά μέχρι να μου στείλουν την καινούργια. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση από το service, άμεση εξυπηρέτηση. 

Θα την στείλεις πίσω μετά την παλιά? Αν όχι ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα την κρατήσω, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Αυτό που ήθελα ήταν να πάρω το οκ να ψήσω! 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα θα την κρατησεις.Οχι λογω χρησης,μια μια αμμοβολη το μαντεμι γινεται γυαλι.Δεν θα καταλαβει κανεις οτι εψησες.Λογω φθορας,αυτο το χτυπημα δεν φτιαχνεται καπως οποτε γι αυτους θα ειναι αχρηστη,δεν θα μπορουν να την ξαναπουλησουν.Οποτε μια χαρα σου κατσει.

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.
6 ώρες πριν, assasertzis είπε

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα! Την ανέβασα στο μπαλκόνι και δεν κρατιεμαι θέλω να κάνω unboxing...  Πρέπει όμως να φύγω για δουλειά. Με τη 1η ευκαιρία θα ανεβάσω λεπτομέρειες και εντυπώσεις

IMG_20200519_153517.jpg

Καλά ψησίματα !

  • Like 2
Δημοσ.

Καλα ψησίματα. Να την χαρείς. Εδω είμαστε να βοηθάμε ο ένας τον αλλον και να ανταλλάζουμε γνώμες και απόψεις. 

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,

Ψαχνω για ψησταρια υγραεριου για το εξοχικό οποτε και δεννθα γίνεται καθημερινή χρήση αλλα 1-2 φορες τον μήνα . Αρχαριος τελειως στο ψησιμο σε υγραεριο η μονη γνωση που υπάρχει είναι ψησιμο σε καρβουνο ή ρευμα.Το μπατζετ κυμαίνεται στα 300-350€. Εχετε καποιες συμβουλες για το τι να προσεξουμε κατα την αγορα ή ακομα καλυτερα  καποια προταση;Απο το ψαξιμο το δικο μου ειδα αυτη https://www.skroutz.gr/s/14239466/Unimac-Premium-661310.html

αλλα δεν ξερω καθολου τι να προσεξω.Οποτε οποια βοηθεια δεκτη.

Δημοσ.

Aπ οτι λενε παιδια εδω που εχουν παρει καποιες φθηνες ψησταριες, το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ο καδος ειναι με ενωσεις οποτε σταζουν λαδια οταν ψησεις. Οποτε σε πρωτη φαση πηγαινε να τις δεις απο κοντα να δεις πως ειναι ο καδος απο κατω.

Καλα λογια λενε για μια μαρκα του leroy.

Δημοσ.

Και εμενα ηρθε σημερα η Weber Spirit II 310. Το απογευμα που θα εχω χρονο θα κατσω να την στησω. Σε πρωτη οψη το μονο αρνητικο οτι το εγχειριδιο δεν εχει ουτε ελληνικα αλλα ουτε και αγγλικα. Αγορασμενη απο Κοτσο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...