sargus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Εγώ τα ψήνω συχνά και μάλλον είναι το πιο πετυχημένο πράγμα που κάνω! Τυχαία! χαχα Λοιπόν, τα ψήνω σε 200-250, κλειστό καπάκι όπως σε όλα, τα γυρίζω συχνά και τα βγάζω όταν πάρουν εκείνο το κλασσικό χρυσαφί χρώμα. Νομίζω θέλει κάπου πάνω από τα 20 λεπτά αλλά δε θυμάμαι και ακριβώς. 2 1
zanskou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Οποιος εχει ψησει pork ribs , θα ηθελα να μου πει τη διαδικασια λιγο... Δεν εχω εμπειρια απο τετοιο ειδους κρεας. Θελω να μαθω χρονους ψησιματος και τροπο. Thanks χρόνο δεν θυμάμαι να σου πω αλλά την τελευταία φορά που έψησα, τα έκανα με έμμεσο. επειδή χωρούσαν κιολας, τα έβαλα παράλληλα με τον μεσαίο καυστήρα και ψήθηκαν απόλυτα ομοιόμορφα
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, sargus είπε Εγώ τα ψήνω συχνά και μάλλον είναι το πιο πετυχημένο πράγμα που κάνω! Τυχαία! χαχα Λοιπόν, τα ψήνω σε 200-250, κλειστό καπάκι όπως σε όλα, τα γυρίζω συχνά και τα βγάζω όταν πάρουν εκείνο το κλασσικό χρυσαφί χρώμα. Νομίζω θέλει κάπου πάνω από τα 20 λεπτά αλλά δε θυμάμαι και ακριβώς. Κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά αλλά οκ
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ψησταριά υγραερίου 1 χρόνο τώρα, με κόστος αγορά γύρω στα 200 ευρώ. Έψαχνα το μοντέλο να την βρω αλλά δεν μπόρεσα. Το συνεχόμενο πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να ελέγχω συχνά, εάν όπως στάζουν τα λίπη έχει πάρει κάπου φωτιά και μου κάψει τα κρέατα (έχω πάντα κλειστό το καπάκι). Ειδικά όταν ξεπεράσει τους 170 βαθμούς, δηλαδή το δυναμώσω λίγο το φαινόμενο είναι συχνό. Για αυτό τον λόγο αναγκάζομαι να ψήνω με την πιο χαμηλή ένταση. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Εσείς που βλέπω ότι έχετε αγοράσει πολύ πιο ακριβές ψησταριές έχετε παρόμοιο θέμα;;;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, aenaos15 είπε Οποιος εχει ψησει pork ribs , θα ηθελα να μου πει τη διαδικασια λιγο... Δεν εχω εμπειρια απο τετοιο ειδους κρεας. Θελω να μαθω χρονους ψησιματος και τροπο. Thanks Καπνιστα θες με bbq sauce κλπ? 1
zanskou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 εχει μεγάλο ταψι κάτω από τους καυστήρες ή κάδο από το οποίο τα λίπη περνάνε δοχείο ;
aenaos15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Καπνιστα θες με bbq sauce κλπ? Με οποιο τροπο γνωριζεις!! και με , και χωρις...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Με οποιο τροπο γνωριζεις!! και με , και χωρις... Εφόσον έχεις πάρει ολόκληρο κομμάτι και όχι ένα ένα τα πλευρά, θα αφαιρέσεις τη μεμβράνη από πίσω. Βάζεις μια απαλή στρώση μουστάρδα για να κολλήσουν τα μπαχαρικά. Βρες έτοιμο bbq seasoning για χοιρινό, η φτιάξε ένα μόνος σου. Δες καμία συνταγή youtube. Ρίξε μπόλικο seasoning και τις δύο μεριές. Βάλε την ψησταριά στους 275F και βάλε τα ribs indirect να καπνιστουν. Ανά μία ώρα ψεκαζε τα με χυμό μήλο. Κάποιοι προτείνουν τη μέθοδο 3-2-1. 3 ώρες κάπνισμα, 2 ώρες κλειστά σε αλουμινόχαρτο, 1 ώρα ανοιχτά. Μπορείς να το ακολουθήσεις. Όταν τα τυλίξεις σε αλουμινόχαρτο, θα βάλεις μέσα στο αλουμινόχαρτο λίγο χυμό μήλο, λίγη μαύρη ζάχαρη, θα αλλειψεις τα ribs με bbq sauce και μετά πάλι λίγη ζάχαρη από πάνω, και θα κλείσεις σφιχτά το πακέτο. Όταν το ανοίξεις, θα συνεχίζεις indirect. Βασικά συνέχεια indirect θα είσαι. Και θα βάλεις μια δύο στρώσεις bbq sauce κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας ώρας. Είναι μια διαδικασία που πάντα μου βγαίνουν πολύ καλά. Τώρα αν θες περισσότερες λεπτομέρειες κλπ να σου στείλω βίντεο του Aaron Franklin. 3 2
aenaos15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εφόσον έχεις πάρει ολόκληρο κομμάτι και όχι ένα ένα τα πλευρά, θα αφαιρέσεις τη μεμβράνη από πίσω. Βάζεις μια απαλή στρώση μουστάρδα για να κολλήσουν τα μπαχαρικά. Βρες έτοιμο bbq seasoning για χοιρινό, η φτιάξε ένα μόνος σου. Δες καμία συνταγή youtube. Ρίξε μπόλικο seasoning και τις δύο μεριές. Βάλε την ψησταριά στους 275F και βάλε τα ribs indirect να καπνιστουν. Ανά μία ώρα ψεκαζε τα με χυμό μήλο. Κάποιοι προτείνουν τη μέθοδο 3-2-1. 3 ώρες κάπνισμα, 2 ώρες κλειστά σε αλουμινόχαρτο, 1 ώρα ανοιχτά. Μπορείς να το ακολουθήσεις. Όταν τα τυλίξεις σε αλουμινόχαρτο, θα βάλεις μέσα στο αλουμινόχαρτο λίγο χυμό μήλο, λίγη μαύρη ζάχαρη, θα αλλειψεις τα ribs με bbq sauce και μετά πάλι λίγη ζάχαρη από πάνω, και θα κλείσεις σφιχτά το πακέτο. Όταν το ανοίξεις, θα συνεχίζεις indirect. Βασικά συνέχεια indirect θα είσαι. Και θα βάλεις μια δύο στρώσεις bbq sauce κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας ώρας. Είναι μια διαδικασία που πάντα μου βγαίνουν πολύ καλά. Τώρα αν θες περισσότερες λεπτομέρειες κλπ να σου στείλω βίντεο του Aaron Franklin. Thanks man!! ευπροσδεκτο και το video!!1
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, zanskou είπε εχει μεγάλο ταψι κάτω από τους καυστήρες ή κάδο από το οποίο τα λίπη περνάνε δοχείο ; Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα. Έχει μεγάλο ταψί κάτω από τους καυστήρες, αλλά στην μέση έχει ένα μικρό δοχείο για να καταλήγουν εκεί. Βέβαια βάζω πάντα αλουμινόχαρτο και άμμο πάνω στο ταψί και μετά από κάποια ψησίματα το πετάω και ξανά καινούριο, έτσι ώστε να μην καθαρίζω συνέχεια. Έχω με 3 καυστήρες και ο κάθε καυστήρας έχει ένα σιδερένιο προστατευτικό κάλλυμα με τριγωνική μορφή, όπου εκεί στάζουν τα λίπη και δημιουργούνται οι εστίες φωτιάς. Η απόστασή τους είναι αρκετά κοντά από την σχάρα. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες για να σας δείξω
kostasiour Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, aenaos15 είπε Thanks man!! ευπροσδεκτο και το video!!1 ενας είναι ο φρανκλιν σε αυτές τις κουβέντες, οπότε λογικά είναι αυτό. Δες και amazing ribs last meal συνταγη απο meathead. Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται για μπιχλιμπίδια bbq τύπου ταψάκια, καπνιστήρια κτλ και τα επώνυμα του φαίνονται ακριβά (40 ευρώ το καπνιστήρι πχ) το praktiker ελληνικού έχει μια μάρκα πολύ οικονομική λεγεται jamestown, ενδεικτικά είναι κάποια απο αυτά https://www.obi.de/search/jamestown-grill/ τα 10 ταψάκια για weber spirit-2 τα εχει 5 ευρω, την κοτοπουλιέρα και το καπνηστήρι καπου 6-8. Ακόμα ψάχνω spare ribs holder οικονομικό βέβαια. 2 2
slk200gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 υπαρχει κανενα εξιδικευεμενο μαγαζι για σος και μαριναρισματα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, kostasiour είπε ενας είναι ο φρανκλιν σε αυτές τις κουβέντες, οπότε λογικά είναι αυτό. Δες και amazing ribs last meal συνταγη απο meathead. Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται για μπιχλιμπίδια bbq τύπου ταψάκια, καπνιστήρια κτλ και τα επώνυμα του φαίνονται ακριβά (40 ευρώ το καπνιστήρι πχ) το praktiker ελληνικού έχει μια μάρκα πολύ οικονομική λεγεται jamestown, ενδεικτικά είναι κάποια απο αυτά https://www.obi.de/search/jamestown-grill/ τα 10 ταψάκια για weber spirit-2 τα εχει 5 ευρω, την κοτοπουλιέρα και το καπνηστήρι καπου 6-8. Ακόμα ψάχνω spare ribs holder οικονομικό βέβαια. Ναι αυτος ειναι ο Ααρον Φρανκλιν. Βαζω και ενα λινκ απο το μαστερκλας του για ribs. Αν απαγορευεται ας το σβησει καποιος moderator. @aenaos15 Spoiler https://we.tl/t-zktyPSSQJw To rib rack βοηθαει αν θες να χορεσεις πολλα σε μικρο χωρο. Οριστε απο τη δικη μου με 4 baby back ribs και 1 spare ribs. 2 1
aenaos15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Ναι αυτος ειναι ο Ααρον Φρανκλιν. Βαζω και ενα λινκ απο το μαστερκλας του για ribs. Αν απαγορευεται ας το σβησει καποιος moderator. @aenaos15 Απόκρυψη περιεχομένων https://we.tl/t-zktyPSSQJw To rib rack βοηθαει αν θες να χορεσεις πολλα σε μικρο χωρο. Οριστε απο τη δικη μου με 4 baby back ribs και 1 spare ribs. Μαλλον παω για rib rack!! Προς το παρον θα το κανω πανω στο μαντεμι κι αν υπαρχει σε direct , καποια οδηγια θα την τηρησω με ευλαβεια!!! Δυστυχως δεν εχω χρονο για να καπνισω το κρεας!! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από aenaos15 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Μαλλον παω για rib rack!! Προς το παρον θα το κανω πανω στο μαντεμι κι αν υπαρχει σε direct , καποια οδηγια θα την τηρησω με ευλαβεια!!! Δυστυχως δεν εχω χρονο για να καπνισω το κρεας!! Για direct θα έκανα ακριβώς όπως τις χοιρινες μπριζόλες. Απλά θα τα χώριζα σε ένα ένα κόκκαλο. Γενικά με το χοιρινό δύσκολα να κάνεις κάτι πολύ λάθος. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα