Skatzivas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Ένας φίλος που έχει χρόνια ψησταριά υγραερίου μου σύστησε αυτό https://www.e-fresh.gr/el/lipokatharisths-ultra-overlay-me-arwma-lemoni-650-ml-11-dwro?gclid=CjwKCAjwltH3BRB6EiwAhj0IUJpNO7tUZGJdKMxcELxq99owkiE_ROM5itCTHg2sFcm_PmuKWsLk3RoCN8AQAvD_BwE Μόλις το δοκίμασα στον απορροφητήρα, με χρήση ψεκάζω κ σκουπίζω όπως λέει κ έκανε θαύματα. Θα το βάλω κ στην ψησταριά. Τουλάχιστον κάδο κ καπάκι περιμετρικά. Το συνιστώ. 1
aenaos15 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμία σχέση ο απορροφητήρας με τον κάδο του bbq!!! Θα έλεγα να το προσέξεις , δοκίμασε το σε ένα σημείο προσωρινά και μετά καντο σε όλη τη ψησταριά.. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από aenaos15
johnieXoX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 καλημέρα στους καλοφαγάδες Μόλις έστησα στο μπαλκόνι την Ψησταριά 3 Series Classic LS Plus και είμαι σε αναζήτηση μπουκάλας και αξεσουάρ, οπότε και χρειάζομαι τα φώτα σας.. Για σύνδεση με τη μπουκάλα, μου έχει ένα τσουτσούνι σαν αυτό Στις οδηγίες σύνδεσης αναφέρει ότι χρειάζομαι "εύκαμπτο σωλήνα που προορίζεται για συναρμογή με αυλακωτά συνδετικά, στο πλάι της συσκευής και στο πλάι του εκτονωτή, που σταθεροποιείται με σφιγκτήρες (σύμφωνα με το πρότυπο XP D 36-110). Συνιστώμενο μήκος 1,25 m." Οπότε χρειάζομαι: - φιάλη, υγραερίου ή προπανίου? τι είναι καλύτερο? - εκτονωτή? τι είναι τούτο? - σωλήνα για αέριο, γύρω στα 125 cm, που στερεώνω με σφιγκτήρες ααα... και μια κουκούλα χρειάζομαι.. υπάρχει καμιά πρόταση για vfm λύση??
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Skatzivas είπε Καλημέρα σε όλους. Ένας φίλος που έχει χρόνια ψησταριά υγραερίου μου σύστησε αυτό https://www.e-fresh.gr/el/lipokatharisths-ultra-overlay-me-arwma-lemoni-650-ml-11-dwro?gclid=CjwKCAjwltH3BRB6EiwAhj0IUJpNO7tUZGJdKMxcELxq99owkiE_ROM5itCTHg2sFcm_PmuKWsLk3RoCN8AQAvD_BwE Μόλις το δοκίμασα στον απορροφητήρα, με χρήση ψεκάζω κ σκουπίζω όπως λέει κ έκανε θαύματα. Θα το βάλω κ στην ψησταριά. Τουλάχιστον κάδο κ καπάκι περιμετρικά. Το συνιστώ. Σόδα φαγητού και ξύδι να γίνει ένα μίγμα σαν κρέμα jif. Το απλώνεις, αφήνεις να δράσει λίγη ώρα, τρίβεις με scotch brite όπου χρειάζεται και ξέβγαλμα με σφουγγάρι βρεγμένο με νερό και ξύδι. Και να μείνουν υπολλείματα δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς και το ξύδι και τη σόδα τα χρησιμοποιούμε στα τρόφιμα! 1
Skatzivas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ πολύ παίδες. Είπα να το μοιραστώ μιας κι ο φίλος που το σύστησε το έβαζε χρόνια. Θα προσέξω πάντως.
slk200gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε καλημέρα στους καλοφαγάδες Μόλις έστησα στο μπαλκόνι την Ψησταριά 3 Series Classic LS Plus και είμαι σε αναζήτηση μπουκάλας και αξεσουάρ, οπότε και χρειάζομαι τα φώτα σας.. επειδη εχω βαρεθει να περιμενω να ερθουν οι Broil (λενε τωρα το πρωτο 15ημερο του ιουλιου ) την εχει καποιος αυτην την ψησταρια,αξιζει η εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα απο την βροιλ 340 monarch επειδη μενω επαρχια υπαρχει ετοιμοπαραδοτη εδω σε μας,σε ενα βιντεο βλεπω οτι μιση ειναι σχαρα και η μιση επιφανεια ψησιματος,ειναι ετσι?επισης ποσους βαθμους ανεβαζει?
sndev Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω και τις 2 η monarch είναι 1,5 σκάλα πάνω over all η camping δεν ειναι κακή αλλα αν μπορείς να δvσεις τα 200 -250 ε που κοστίζει παραπάνω η Monarch πας στη monarch. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από sndev 1
slk200gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, sndev είπε εχω και τις 2 η monarch είναι 1,5 σκάλα πάνω over all η camping δεν ειναι κακή αλλα αν μπορείς να δvσεις τα 200 -250 ε που κοστίζει παραπάνω η Monarch πας στη monarch. που εντοπιζεις τις διαφορες? καπου στα 320 ε +ειναι αλλα οκ δεν κολλαω τοσο στα χρηματα οσο στην ανυμπομονησια
sndev Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 ποιότητα κατασκευής ξεκάθαρα σε όλα τα parts. και σχάρες ανώτερες. 1
tsiro7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Χθες βράδυ έπαιξε burger, πρώτη φορά τα έκανα στην πλάκα τα μπιφτέκια και βγήκαν πολύ νόστιμα, είχα ψήσει πριν το μπέικον πάνω και πήραν και το extra λιπακι τους. Ηθελε όμως λίγο ακόμα προθέρμανση στην πλάκα γιατί δεν πήρα αυτό το καραμελωμα εξωτερικά που ήθελα. Ψωμάκι δοκίμασα πρώτη φορά ένα από το Σκλαβενίτη σε διαφανή συσκευασία 4τμχ, εξαιρετικά. 5
johnieXoX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 καμιά βοήθεια για την μπουκάλα και τα υλικά για τη σύνδεση??
Skatzivas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Έχω την Campingaz series 3 που την πήρα 240 κάτι ευρώ στη black Friday. Σε αυτή την τιμή είναι τίμια. Πολύ καλή. Αλλά στο 450 σχεδόν 500 που έκανε κανονικά, όχι. Πας 600 με 650 κ παίρνεις broil k Webber. 1
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Στις 24/6/2020 στις 11:19 ΜΜ, Uberalles_gr είπε Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ψησταριά υγραερίου 1 χρόνο τώρα, με κόστος αγορά γύρω στα 200 ευρώ. Έψαχνα το μοντέλο να την βρω αλλά δεν μπόρεσα. Το συνεχόμενο πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να ελέγχω συχνά, εάν όπως στάζουν τα λίπη έχει πάρει κάπου φωτιά και μου κάψει τα κρέατα (έχω πάντα κλειστό το καπάκι). Ειδικά όταν ξεπεράσει τους 170 βαθμούς, δηλαδή το δυναμώσω λίγο το φαινόμενο είναι συχνό. Για αυτό τον λόγο αναγκάζομαι να ψήνω με την πιο χαμηλή ένταση. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Εσείς που βλέπω ότι έχετε αγοράσει πολύ πιο ακριβές ψησταριές έχετε παρόμοιο θέμα;;; Καμία συμβουλή/πρόταση και για εμένα ;;;;
axinak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Σόδα φαγητού και ξύδι να γίνει ένα μίγμα σαν κρέμα jif. Το απλώνεις, αφήνεις να δράσει λίγη ώρα, τρίβεις με scotch brite όπου χρειάζεται και ξέβγαλμα με σφουγγάρι βρεγμένο με νερό και ξύδι. Και να μείνουν υπολλείματα δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς και το ξύδι και τη σόδα τα χρησιμοποιούμε στα τρόφιμα! Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δυο θα σου πω πως ο λυποκαθαριστης είναι ποιο εύχρηστος αλλά όχι ότι θα σου κάνει και τίποτα σούπερ που δεν θα κάνει η σόδα και το ξύδι .Προσωπικά τον χρησιμοποιώ από όταν την πήρα απλά στο τέλος περνάω ένα βετεξ με νερό για να το ξεπλύνω και να μην μείνει πάνω στα μέταλλά και μετα πάει στο φαγητό(κάνω τον κάδο και το καπάκι όχι τις σχάρες ) .Επειδή την καθαρίζω και εξωτερικά με αυτό χωρίς να την ξεπλένω δεν έχω δει μέχρι στιγμής(2 χρόνια 1 καθάρισμα τον μήνα περίπου ) κάτι σε διάβρωση η θάμπωμα του χρώματος .
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 να κανω μια ελαφρως οφφτοπικ παρεμβαση καθως υπαρχουν πολλοι γνώστες εχω έναν ρυθμιστη πιεσης gogas, υπαρχει περιπτωση αν παρω ξανα μια φιάλη gogas να δουλεψουν με αυτον ματια κουζινας αερίου (εστω 1-1) ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα