Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2515

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος έχει αποκλειστικά 2 μοντέλα των Broil King που δεν είναι διαθέσιμα στα άλλα μαγαζιά. Αυτά είναι η Monarch 340 και η Signet 340, επίσης πολύ καλή ψησταριά.

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε

Η BK 320 Broil King είναι καλή ψησταριά; γιατί δε βλέπω να γράφετε κάτι για αυτήν κι είναι σε πολύ δελεαστική τιμή.

Για 400 ε ναι θα την προτιμούσα από πολλές αλλες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε

Η BK 320 Broil King είναι καλή ψησταριά; γιατί δε βλέπω να γράφετε κάτι για αυτήν κι είναι σε πολύ δελεαστική τιμή.

Ποιό μοντέλο ΒΚ? PORTA 320, GEM 320, Monarch 320, SIGNET 320, BARON 320 ...?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasm45 είπε

Κεσάτια στην δουλειά , έριξα μια πορκέτα στην σούβλα να καυλαντίσω λίγο .

IMG_20201110_162932.jpg

IMG_20201110_144834_1.jpg

σουπερ !

για δωσε μερικες λεπτομέρειες. επισης η σούβλα ειναι της ψησταριας ή ιδιοκατασκευή ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο YouTube έχει άπειρα βίντεο για porchetta με παραλλαγές στην γέμιση , αλλά και στο κομμάτι του κρέατος .Εγώ χρησιμοποίησα κομμάτι 2 kg  πανσέτα καθαρή από κόκκαλο , με δέρμα . Το τύλιξα αποβραδίς,  μέσα το πασάλειψα με μουστάρδα , αλάτι , δύο σκελίδες τριμμένο σκόρδο , μαύρο πιπέρι και καπνιστή πάπρικα χωρίς άλλα καλυβοσφύρια .

Ψήσιμο έμμεσα στους 160 για δύο ώρες και μετά για ένα μισάωρο στους 220 για να γίνει τραγανή η πέτσα.

Η πορκέτα βγήκε super , οι πατάτες πάλι αν και ήταν νόστιμες , δεν μου λιώσαν όπως στον φούρνο , ίσως να έκανα κάτι λάθος δεν ξέρω , πάντως το γουρουνάκι το σκίσαμε 😁😁 .

Σούβλα σιγά μην ακούμπαγα 200€ στην weber. Μοτέρ είχα κάβα στο εξοχικό , σουβλα αγόρασα στο Περιστέρι μια ανοξείδωτη.      8x8 mm καρέ στο 1,1m  στα 15€ συν 10€ τα δύο τσιγκελάκια ανοξείδωτα κι αυτά . Με ένα τροχουδάκι έκανα πατούρα στο καρέ για να γυρνάει γλυκά η σούβλα και είμαι έτοιμος.

 

Επεξ/σία από Kostasm45
  • Like 6
Δημοσ.

Και γω ίδια πατέντα έχω κάνει με σούβλα. Οι πατάτες νομίζω θέλουν ψηλότερη θερμοκρασία για να βράσουν.  Μπορούσες να τις τελειώσεις στο τέλος ή να τις είχες βάλει αρκετά νωρίτερα από το κρέας.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι σε αυτά τα μοντέλα η Broil king εχει και αυτη 10ετη εγγύηση. Στα μικρότερα έχει 5.

Ειναι πιο μπιμπελο οι Broil αλλά αν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου να τις δεις ο ίδιος επιτόπου θα ήταν ότι καλύτερο. 

Σε αυτό το επίπεδο ότι και να παρεις θα ευχαριστηθείς ψησιματα. Εγώ έχω Spirit E210 αλλά και πάλι ψήνεις απίστευτα. 

Πάντως όσο μεγαλύτερη επιφάνεια τόσο πιο χρήσιμη στο μέλλον... 😉

Δημοσ.

Η τούρτα που μου έκαναν για το Σάββατο ύστερα απο ψήσιμο που τους έκανα!!το πορτοκαλί ειναι γλυκοπατάτες!!!

20201107_172721.jpg

  • Like 8
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Kostasm45 είπε

Κεσάτια στην δουλειά , έριξα μια πορκέτα στην σούβλα να καυλαντίσω λίγο .

IMG_20201110_162932.jpg

IMG_20201110_144834_1.jpg

Τώρα που το ξαναβλέπω μήπως έχεις κάποια πιο ανοιχτή φωτογραφία που να φαίνεται καλύτερα η απόσταση της σούβλας από τους καυστήρες; 
 

 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, costas_ είπε

ok, 

Kαλύτερα να δεις ένα ποιό εξελιγμένο μοντέλο της Broil King όπως η Porta -Chef 320 

Βλέπω όμως ότι η Porta Chef έχει μικρότερη ισχύ με την ίδια επιφάνεια ψησίματος. Γιατί είναι καλύτερη;

 

Επίσης, βάσει απόδοσης ψησίματος/τιμή θα προτιμούσατε την Broil King BK 320 στα 400€ ή την Weber Spirit II 320 στα 555€ (προφανώς σε προσφορά).

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...