SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, sndev είπε δε βλέπω κατι να λεει 😕 παντως αν εννοεις ο κυκλος που κουμπώνει το μέτρησα με μετρο κ ειναι 0.9 Aυτο το 22 ειναι μαλλον. Ο ρυθμιστης που εχω εγω απο Αγγλια λεει 27, οποτε θα ειναι πιο φαρδυς και δεν θα κανει. Θενξ! 1
gtheodor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Έχω μια Broil Mate με LPG εδώ και 15 χρόνια και πρόσφατα έβαλα φυσικό αέριο. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ στόμια εξαγωγής για μετατροπή απο LPG σε NG; Φυσικά ρωτάω γιατι το μοντέλο είναι παλιό και η εταιρία δεν το υποστηρίζει, απο την αντιπροσωπία μου λένε να πάρω καινούργια. Απο την άλλη στην Αμερική υπάρχουν πολλά παραδείγματα μετατροπής με μεγαλήτερη διατομή στα στόμια, αλλα έλεγα να μήν τρυπήσω αυτά που έχω σε περίπτωση που γίνει κανένα λάθος να μπορώ να γυρίσω πίσω. Ιδέες; Ευχαριστώ! Γιώργος Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από gtheodor
depmode Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/12/2020 στις 2:17 ΜΜ, ilpapacha είπε Έχω την prestige pro 500. Αυτό που αναφέρεις για πιθανή αστοχία στο μέλλον, δεν το πολύ καταλαβαίνω. Και οι 3 εταιρείες που ανέφερα, Weber/Broil King/Napoleon, έχουν επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και αντίστοιχες εγγυήσεις. Όσον αφορά το θέμα εγγύησης δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Με μια πρόχειρη ματιά στο Σκρουτζ, βλέπω ότι υπάρχει ένα κατάστημα Ευραγορά στην Θεσσαλονίκη που τις εμπορεύεται, οπότε καλό θα ήταν να μιλήσεις μαζί του να δεις αν έχει κάποια στην έκθεση να την δεις από κοντά. Από την στιγμή που σκέφτεσαι να δώσεις τα χρήματα ακόμα και για 525SE, το να τις δεις από κοντά, για εμένα, είναι μονόδρομος. Το ποιά θα αγοράσεις τελικά, είναι δική σου επιλογή προφανώς. Γι αυτό θα πρέπει να έχεις άποψη για τον όγκο της, την κατασκευή της και τι εγγύηση σου προσφέρει η κάθε εταιρεία. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς λόγω lockdown δεν μπορώ να δω κάποια στημένη. Ελπίζω από βδομάδα αν ανοίξουν... Η prestige pro είναι προφανώς σε αλλη κατηγορία και ποιότητας και τιμής και φυσικά τοπ συσκευή. Αυτό που εννοούσα είναι ότι με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείς άνετα να βρεις καυστήρες, σχάρες , flavoriser bars και οτιδήποτε άλλο για την weber είτε γνήσια είτε από άλλες εταιρείες για ψησταριές ακόμα και 20ετιας. Για τη Napoleon βρίσκω ελάχιστα ανταλλακτικά και εξαρτήματα ( πάντα σε σχέση με την genesis) εκτός και αν ψάχνω λάθος. Δεν θέλω να μειώσω ούτε τη μια ούτε την άλλη, ούτε είμαι fan κάποιας εταιρείας, απλώς προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επιλογή βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα για τα λεφτά που θα διαθέσω. Βέβαια μην τρελαθουμε κιόλας, δεν αγοράζω οικοπεδο 😁 αλλά είναι ένα σεβαστό ποσό.
costas_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα το κάναμε American Bar ! Όλα βγήκαν νόστιμα και ζουμερά. Μοσχάρι με cabbage stakes, ψητές πιπεριές & πίτες για τις κυρίες και κάτι σουβλάκια για εμένα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από costas_ 5
Ψιτ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εκανες κολαζ;;; Θεούλης! Θέλω να τη δω και κομμένη ομως!
costas_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εδώ δεν πρόλαβα να την βγάλω μια φωτό σερβηρισμένη σωστά ..με τα λαχανικά, τις πιτούλες και τα συναφή! κι έπεσε στα χέρια πεινασμένου μοναχοφάη και πάει το δημιούργημά μου.
Instructor1182 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, depmode είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς λόγω lockdown δεν μπορώ να δω κάποια στημένη. Ελπίζω από βδομάδα αν ανοίξουν... Η prestige pro είναι προφανώς σε αλλη κατηγορία και ποιότητας και τιμής και φυσικά τοπ συσκευή. Αυτό που εννοούσα είναι ότι με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείς άνετα να βρεις καυστήρες, σχάρες , flavoriser bars και οτιδήποτε άλλο για την weber είτε γνήσια είτε από άλλες εταιρείες για ψησταριές ακόμα και 20ετιας. Για τη Napoleon βρίσκω ελάχιστα ανταλλακτικά και εξαρτήματα ( πάντα σε σχέση με την genesis) εκτός και αν ψάχνω λάθος. Δεν θέλω να μειώσω ούτε τη μια ούτε την άλλη, ούτε είμαι fan κάποιας εταιρείας, απλώς προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επιλογή βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα για τα λεφτά που θα διαθέσω. Βέβαια μην τρελαθουμε κιόλας, δεν αγοράζω οικοπεδο 😁 αλλά είναι ένα σεβαστό ποσό. Καλησπέρα και από εμένα! Είναι απλά μαθηματικά και θα σου το αλ εξηγήσω ευθείς αμέσως. προτεινω καταρχάς να δεις την Napoleon Rogue XT 525 (1.299€) και όχι την 425 γιατί συγκριτικά με την genesis 335 είναι παρόμοιου μεγέθους. (rogue XT 425 0.60 x 0.45 m = 0.27 m3 rogue XT 525 0.73 x 0.45 m = 0.3285 m3 genesis 335 0.68 x 0.48 m = 0.3264 m3) Απόδοση καυστήρων : rogue 425 XT 14.25 kW + 3 kW (sizzle zone) rogue 525 XT 16.6 kW + 3 kW (sizzle zone) genesis 335 11.43 kW + 3.5 kW (απλός καυστήρας) Όποτε και πάλι πιο αποδοτική είναι η Napoleon + της Napoleon το κλειστό ντουλάπι ,αναδιπλούμενα και τα 2 πλαϊνά ράφια, Sizzle zone έναντι απλού πλαϊνού καυστήρα, εξολοκλήρου ανοξείδωτη, η φιάλη είναι εσωτερική διαρκεια και κόστος ψησταριάς Rogue XT 425 15 χρόνια εγγύηση 1.049€/15 χρόνια = 70€/έτος Rogue XT 525 15 χρόνια εγγύηση 1.299€/15 χρόνια = 87€ Genesis 335 10 χρόνια εγγύηση 1659€/10 χρόνια = 165,9€ τελος υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία όποτε δεν θα χρειαστεί να ψάξεις ανταλλακτικά άλλου περαν από εκεί. 6
invisiblesurfer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, costas_ είπε Σήμερα το κάναμε American Bar ! Όλα βγήκαν νόστιμα και ζουμερά. Μοσχάρι με cabbage stakes, ψητές πιπεριές & πίτες για τις κυρίες και κάτι σουβλάκια για εμένα. αυτή η μοσχαρίσια φαίνεται κλινικά νεκρή, πόσο την έψησες;;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε αυτή η μοσχαρίσια φαίνεται κλινικά νεκρή, πόσο την έψησες;; Ωραιότατη μου φαίνεται εμένα! Ωραία grill marks. Χτεσινή δική μου, δύο δάχτυλα πάχος και ψήσιμο rare. Αγορά από my market, υποτίθεται σπαλομπριζολα black Angus Ireland. Ούτε καν έχω να πω, μεγάλη απογοήτευση. Πιστεύω λάθος μετάφραση του my market (καμιά ελιά θα ήταν).
costas_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Παραγγελία του πελάτη μου για well done , ~15 λεπτά
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, costas_ είπε Παραγγελία του πελάτη μου για well done , ~15 λεπτά Έχει τελειώσει? Ή ακόμα μασάει? 😝 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos
Moorer7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Ωραιότατη μου φαίνεται εμένα! Ωραία grill marks. Χτεσινή δική μου, δύο δάχτυλα πάχος και ψήσιμο rare. Αγορά από my market, υποτίθεται σπαλομπριζολα black Angus Ireland. Ούτε καν έχω να πω, μεγάλη απογοήτευση. Πιστεύω λάθος μετάφραση του my market (καμιά ελιά θα ήταν). Τσέκαρε το black angus rib eye από το lidl είναι αρκετά καλό αλλά μόνο αυτό γιατί αγόρασα και το striploin σκέτη απογοήτευση και ενώ φαινόταν λαχταριστό με αρκετό marble τελικά δεν ήταν λίπος αλλά νευρά πολλά νευρά και πετάχτηκε όπως ήταν ....
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Τσέκαρε το black angus rib eye από το lidl είναι αρκετά καλό αλλά μόνο αυτό γιατί αγόρασα και το striploin σκέτη απογοήτευση και ενώ φαινόταν λαχταριστό με αρκετό marble τελικά δεν ήταν λίπος αλλά νευρά πολλά νευρά και πετάχτηκε όπως ήταν .... Πάω στο the mart και παίρνω που και που. Αυτό το βρήκα στα τυχαία και είπα να το δοκιμάσω. Το περίμενα βέβαια γιατί είχε κάπου 12€ το κιλό.
berny Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/171894-weber-q2200-black Αξίζει λέτε για πρώτη επαφή με το άθλημα;
alimentas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρωτη δοκιμη με koda.Το αποτελεσμα γευστικα ηταν φοβερο κ δεν το περιμενα προσωπικα.Δεν μπορει να δωσει κατι τετοιο ο οικιακος φουρνος.2 πραγματα που μου εκαναν εντυπωση.Με 45 λεπτα προθερμανη στο φουλ (χωρις θερμομετρο) εψηνε τις πιτσες σε χρονο κατω απο ενα λεπτο.Αρα την δουλεια του κ αυτα που λεει η οοni τα κανει.Το αλλο οτι θελει φοβερη εξοικειωση.Εχασα 2 πιτσες στις 6 επειδη δεν προλαβα να τις γυρισω κ καηκανε.Το θεμα ομως ειναι ο λογος που καηκανε.Η πισω μερια της πλακας που ερχεται σε αμεση επαφη με την φλογα πιανει την μεγαλυτερη θερμοκρασια,η μπροστα ομως το αντιθετο.Πρπει να ειναι τεραστια η διαφορα κ το ζυμαρι μπροστα στα 15-20 δευτερολεπτα που θελει η πιτσα γυρισμα για να μην καει δεν προλαβαινει να σεταριστει ωστε να το σηκωσεις ευκολα με το φτυρι.Πρεπει να βρεις την σωστη θερμοκρασια για να παρεις το μεγιστο κ να εχεις μια επαφη στην ζυμη γιατι ο φουρνος μεσα ειναι μικρος δεν δεν σου αφηνει περιθωρια να κινησεις το ζυμαρι σχεδον καθολου.(το 16αρι σιγουρα θα ειναι πολυ πιο βολικο και θα δινει πολυ μεγαλυτερη ευκολια).Τα λεφτα του για μενα σιγουρα τ αξιζει αλλα θελει πολυ πειραματισμο για να βρεις σωστη θερμοκρασια ,σωστα εργαλια κ τις κινησεις για να διαχειριζεσαι την ζυμη μεσα εκει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από alimentas 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα