ilpapacha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Νομίζω και οι Weber made in China είναι τα τελευταία χρόνια. Γενικά τα πάντα... Αυτό ισχύει για τις πιο οικονομικές σειρές. Οι υπόλοιπες κατασκευάζονται στον Καναδά. 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Εκτός από broil king. Made in Canada!!! Όλη η γκάμα της κατασκευάζεται στον Καναδά; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από ilpapacha 2
costas_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Ολες οι Broil King κατασκευάζονται στον Καναδά
lostregr123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 για burger τι κομματι κρεατος πρωτείνεται; να χει λίπος
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, lostregr123 είπε για burger τι κομματι κρεατος πρωτείνεται; να χει λίπος Ελια ή για πιο πολυ λιπος λαπα. 1
gdeli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Και πες στον χασάπη να το περάσει μόνο μια φορά, από την χοντρή διατομή, και να μην το πιέσει πολύ. 1
aenaos15 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, costas_ είπε Ολες οι Broil King κατασκευάζονται στον Καναδά Ακριβως!!!!
gdeli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις παρέλαβα την Napoleon Rogue 525!! Είναι στο κουτί της και περιμένει να την συναρμολογήσω, ελπίζω να προλάβω αύριο! Άψογη εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία έχω να πω. Περισσότερα όταν την γνωρίσω κι εγώ καλύτερα! 5
zanskou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ;
gdeli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Για εμένα το πρώτο, αρκεί να είναι καλό το κρέας
ritualistic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα στο team εχω παρει κατι kebab για ψησιμο στη weber... εχει δοκιμασει κανεις να κανει κατι παρομοιο ? στους ποσους βαθμους και για ποση ωρα τα ψησατε ?
alimentas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, zanskou είπε επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ; Εγω διαφωνω.Αν θες ατοφια γευση κρεατος παρε μια μπριζολαρα ,ψησ΄την κ βαλτη σε ψωμι.Εγω δεν μπορω να καταλαβω την λογικη την στιγμη που ο κιμας περναει απο μηχανη κ ειναι σε τελειως διαφορετικη κατασταση απο ενα κομματι κρεας να μην του δινεις κατι εξτρα με μπαχαρικα κτλ.Για μενα ζυμωμα αλλα με μετρο. Το πιο νοστιμο burger για μενα που μπορεις να φας σε μαγαζι ειναι του juicy.Το μπιφτεκι του ειναι ζυμωμενο.
zanskou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, alimentas είπε Εγω διαφωνω.Αν θες ατοφια γευση κρεατος παρε μια μπριζολαρα ,ψησ΄την κ βαλτη σε ψωμι.Εγω δεν μπορω να καταλαβω την λογικη την στιγμη που ο κιμας περναει απο μηχανη κ ειναι σε τελειως διαφορετικη κατασταση απο ενα κομματι κρεας να μην του δινεις κατι εξτρα με μπαχαρικα κτλ.Για μενα ζυμωμα αλλα με μετρο. Το πιο νοστιμο burger για μενα που μπορεις να φας σε μαγαζι ειναι του juicy.Το μπιφτεκι του ειναι ζυμωμενο. ακουω προτάσεις μπαχαρικών. την πρώτη φορά που εβαλα σκέτο τον κιμα το ψήσιμο ήταν τέλειο αλλά η γεύση δεν με συγκίνησε καθόλου.
depmode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gdeli είπε Μόλις παρέλαβα την Napoleon Rogue 525!! Είναι στο κουτί της και περιμένει να την συναρμολογήσω, ελπίζω να προλάβω αύριο! Άψογη εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία έχω να πω. Περισσότερα όταν την γνωρίσω κι εγώ καλύτερα! Καλορίζικη! Και ηλπιζα να τη χρησιμοποιήσω για τις γιορτές. Μαλλον θα στραφώ τελικά προς την Genesis EP-335 που είναι η άλλη επιλογή μου. Ακυρο το σχόλιο...Νομιζα 525 SE Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από depmode
sndev Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για burger δε σε νοιάζει το μέρος. μιλα με το κρεοπολη σου κ πες του θελω νανχει λιπος για burger κ επέμενε. αν ειναι σωστός κ.δε βαριεται θα σου το ανακατέψει με καθαρο λιπος αλλου κομματιού κ θα βγει σωστό. το λιπος το κρατανε γιαυτη τη δουλεια κ το ανακατευουνε στα δικα τους μπιφτεκια κ τα πουλάνε πιο ακριβα καθως αρκετο ποσοστο ειναι λιπος που παει σκουπίδια. οσο για το burger επειδη το χω κανει επιστήμη ουτε καν ζύμωμα κ αυτο με τη πριζολα κιμα δεν ισχύει. για το juice ktl ναι αν βαζεις ενίσχυτικα γευσης σε οτιδηποτε φτιάχνεις φυσικα θα νε νοστιμο κ αρεστο. σπιτια μας ομως επειδη δεν εχουμε umami γλουταμινικο νατριο κ σταθεροποιητες απλος κιμας κ τα ενίσχυτικα απο τη σως τυρια χθεσινο Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από sndev 10
alimentas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, zanskou είπε ακουω προτάσεις μπαχαρικών. την πρώτη φορά που εβαλα σκέτο τον κιμα το ψήσιμο ήταν τέλειο αλλά η γεύση δεν με συγκίνησε καθόλου. Εγω παιζω multi.Λαδι,λιγο τσιλι,κρεμυδι,σκονη σκορδο-κρεμυδι-παπρικα κτλ (οτι αρεσει στον καθεναν),και λιγη γαλετα ή ψωμι τοστ για να μην βγει πολυ νερουλη η παστα.Μετα βαζω την παστα στο κιμα και μπορει να βαλω κ λιγη bbq μεσα.Αυγο δεν βαζω.Γενικα καθε φορα το αλλαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα