Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νομίζω και οι Weber made in China είναι τα τελευταία χρόνια. Γενικά τα πάντα...

Αυτό ισχύει για τις πιο οικονομικές σειρές. Οι υπόλοιπες κατασκευάζονται στον Καναδά.

2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Εκτός από broil king. 
Made in Canada!!!

Όλη η γκάμα της κατασκευάζεται στον Καναδά;

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 2
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Και πες στον χασάπη να το περάσει μόνο μια φορά, από την χοντρή διατομή, και να μην το πιέσει πολύ.

  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την Napoleon Rogue 525!! Είναι στο κουτί της και περιμένει να την συναρμολογήσω, ελπίζω να προλάβω αύριο! Άψογη εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία έχω να πω. Περισσότερα όταν την γνωρίσω κι εγώ καλύτερα!

  • Like 5
Δημοσ.

επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ;

 

 

Δημοσ.

καλησπερα στο team

εχω παρει κατι kebab για ψησιμο στη weber... εχει δοκιμασει κανεις να κανει κατι παρομοιο ?

στους ποσους βαθμους και για ποση ωρα τα ψησατε ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ;

 

 

Εγω διαφωνω.Αν θες ατοφια γευση κρεατος παρε μια μπριζολαρα ,ψησ΄την κ βαλτη σε ψωμι.Εγω δεν μπορω να καταλαβω την λογικη την στιγμη που ο κιμας περναει απο μηχανη κ ειναι σε τελειως διαφορετικη κατασταση απο ενα κομματι κρεας να μην του δινεις κατι εξτρα με μπαχαρικα κτλ.Για μενα ζυμωμα αλλα με μετρο.

Το πιο νοστιμο burger για μενα που μπορεις να φας σε μαγαζι ειναι του juicy.Το μπιφτεκι του ειναι ζυμωμενο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alimentas είπε

Εγω διαφωνω.Αν θες ατοφια γευση κρεατος παρε μια μπριζολαρα ,ψησ΄την κ βαλτη σε ψωμι.Εγω δεν μπορω να καταλαβω την λογικη την στιγμη που ο κιμας περναει απο μηχανη κ ειναι σε τελειως διαφορετικη κατασταση απο ενα κομματι κρεας να μην του δινεις κατι εξτρα με μπαχαρικα κτλ.Για μενα ζυμωμα αλλα με μετρο.

Το πιο νοστιμο burger για μενα που μπορεις να φας σε μαγαζι ειναι του juicy.Το μπιφτεκι του ειναι ζυμωμενο.

ακουω προτάσεις μπαχαρικών. την πρώτη φορά που εβαλα σκέτο τον κιμα το ψήσιμο ήταν τέλειο αλλά η γεύση δεν με συγκίνησε καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gdeli είπε

Μόλις παρέλαβα την Napoleon Rogue 525!! Είναι στο κουτί της και περιμένει να την συναρμολογήσω, ελπίζω να προλάβω αύριο! Άψογη εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία έχω να πω. Περισσότερα όταν την γνωρίσω κι εγώ καλύτερα!

Καλορίζικη!

Και ηλπιζα να τη χρησιμοποιήσω για τις γιορτές. Μαλλον θα στραφώ τελικά προς την Genesis EP-335 που είναι η άλλη επιλογή μου.

 

Ακυρο το σχόλιο...Νομιζα 525 SE

Επεξ/σία από depmode
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για burger δε σε νοιάζει το μέρος. μιλα με το κρεοπολη σου κ πες του θελω νανχει λιπος για burger κ επέμενε. αν ειναι σωστός κ.δε βαριεται θα σου το ανακατέψει με καθαρο λιπος αλλου κομματιού κ θα βγει σωστό. 

το λιπος το κρατανε γιαυτη τη δουλεια κ το ανακατευουνε στα δικα τους μπιφτεκια κ τα πουλάνε πιο ακριβα καθως αρκετο ποσοστο ειναι λιπος που παει σκουπίδια.

οσο για το burger επειδη το χω κανει επιστήμη ουτε καν ζύμωμα  κ αυτο με τη πριζολα κιμα δεν ισχύει. για το juice  ktl ναι αν βαζεις ενίσχυτικα γευσης σε οτιδηποτε φτιάχνεις φυσικα θα νε νοστιμο κ αρεστο. σπιτια μας ομως επειδη δεν εχουμε umami γλουταμινικο νατριο κ σταθεροποιητες απλος κιμας κ τα ενίσχυτικα απο τη σως τυρια

χθεσινο20201217_183609.jpg.d1c04d9285e51826ee24f03e86811270.jpg

Επεξ/σία από sndev
  • Like 10
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zanskou είπε

ακουω προτάσεις μπαχαρικών. την πρώτη φορά που εβαλα σκέτο τον κιμα το ψήσιμο ήταν τέλειο αλλά η γεύση δεν με συγκίνησε καθόλου.

Εγω παιζω multi.Λαδι,λιγο τσιλι,κρεμυδι,σκονη σκορδο-κρεμυδι-παπρικα κτλ (οτι αρεσει στον καθεναν),και λιγη γαλετα ή ψωμι τοστ για να μην βγει πολυ νερουλη η παστα.Μετα βαζω την παστα στο κιμα και μπορει να βαλω κ λιγη bbq μεσα.Αυγο δεν βαζω.Γενικα καθε φορα το αλλαζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...