k.perdikoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? Ευχαριστώ.
ηνίοχος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? Ευχαριστώ https://youtu.be/bH2IY1zWBE0 1
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? Ευχαριστώ. Δες κι εδώ μια του παππού... Και μια για σούβλα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από ilpapacha 3
4saken Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Με ενδιαφερει και μενα, μολις το βγαλαμε απο την καταψυξη και ειχαμε πει να το βαλουμε φουρνο αλλα και η ψησταρια με... ψηνει...
gdeli Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκιμασμένη πολλές φορές και πετυχαίνει πάντα, είναι το επίκεντρο του τραπεζιού https://caruso.gr/kotsi-xoirino/ Αν δεν έχει το δέρμα του όμως καλύτερα κάνε άλλη συνταγή. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από gdeli 2
kostasiour Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα χθές στο Μαρτ Αργυρούπολης Australian wagyu σε προσφορα γυρω στα 50/κιλό, ενω το εχει κανονικά γύρω στα 70 2 2
tsounis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα την 425 SIB, και μόλις τελείωσα το στήσιμο. Πολύ στιβαρή κατασκευή, ενώ το μοταρισμα μου πήρε 1.30 ώρα στο χαλαρό γιατί έχει και κρυο😁. Δε θα έλεγα ότι δυσκολεύτηκα κάπου, αφού οι οδηγίες είναι πολύ κατατοπιστικές και τα εξαρτήματα πολύ ομαδοποιημένα. Αργότερα θα κάνω και seasoning, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη. Αύριο θα πέσουν τα μπριζολικα πάνω και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. Παρεμπιπτόντως, τι θερμοκρασία θα πρέπει να πιάσω και σε τι χρόνο για να θεωρηθεί ότι δουλεύει άψογα? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από tsounis 3
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. 3 2
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. Την λαμπάδιασες! Ωραίος! Στην δίαιτα σήμερα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από ilpapacha 7
Pyrosvestis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. Με γεια!! Να τη χαρείς τέρμα!! Ερώτηση... Με τι βούρτσα θα τρίβεις τη μαντεμενια σχάρα? Ορειχάλκινη η ανοξείδωτη? 1
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε Με γεια!! Να τη χαρείς τέρμα!! Ερώτηση... Με τι βούρτσα θα τρίβεις τη μαντεμενια σχάρα? Ορειχάλκινη η ανοξείδωτη? Έχω μια ανοξείδωτη.
Pyrosvestis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Έχω μια ανοξείδωτη. Δεν έχει θέμα με την ανοξείδωτη? Έχω ακούσει ότι το μαντέμι πρέπει να το τρίβεις με ορειχάλκινη για να μην το φθείρεις... 1
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Και στην προηγούμενη που είχα με κάρβουνο με ανοξείδωτη την έκανα.. Δεν το γνωρίζω αυτό που λες.. Αν γνωρίζει κάποιος να μας βοηθήσει.
Pyrosvestis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Και στην προηγούμενη που είχα με κάρβουνο με ανοξείδωτη την έκανα.. Δεν το γνωρίζω αυτό που λες.. Αν γνωρίζει κάποιος να μας βοηθήσει. Όντως! Τώρα που είναι νωρίς ας μας βοηθησει όποιος γνωρίζει!
imr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Κάποιο τιπ για μοσχαρίσιες κόντρα? Έχω σκοπό να τις αφήσω σε θερμοκρασία δωματίου, να αλατοπιπερωσω, λίγο λαδι και να τις βάλω στην ψησταριά αφού έχει κάψει όσο γίνεται. Μέτα από ένα γύρισμα να τις αφήσω σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να φτάσει 60-65 βαθμούς εσωτερικό. Τα λέω καλά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα