Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω εισαι.Κορυφαιο ζυμαρι κ αυτο,το δειχνει με μιξερ.Βασικα ολα που δειχνει γινονται κ σε μιξερ απλα επειδη εμενα μ αρεσει το ζυμωνα οταν δεν βαριεμαι τα κανω στο χερι...(εχω κανα 2 εβδομαδες να το βαλω μπρος το οοni γιατι εχει βαλει κρυο κ εγω ειμαι σε μπαλκονι.Επισης θελω να του φτιαξω ψηλο τραπεζι κ ψαχω ξυλα για την κατασκευη😂)

 

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 6
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2199

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alimentas είπε

Εδω εισαι.Κορυφαιο ζυμαρι κ αυτο,το δειχνει με μιξερ.Βασικα ολα που δειχνει γινονται κ σε μιξερ απλα επειδη εμενα μ αρεσει το ζυμωνα οταν δεν βαριεμαι τα κανω στο χερι...(εχω κανα 2 εβδομαδες να το βαλω μπρος το οοni γιατι εχει βαλει κρυο κ εγω ειμαι σε μπαλκονι.Επισης θελω να του φτιαξω ψηλο τραπεζι κ ψαχω ξυλα για την κατασκευη😂)

 

Α το αναβεις συχνα εσυ! Εγω μια φορα το μηνα και αν... Αυτος εχει τοσες πολλες μεθοδους για πιτσα που αν δεις πολλα βιντεο σε μπερδευει. Με biga, με poolish, με cold ferment, με direct κλπ κλπ. Αυτη παντως που εδωσες φαινεται καλη και ειναι και 75%, οποτε πιστευω θα βγει τρομερη. Θα την δοκιμασω την επομενη φορα σιγουρα.

Btw ειδα σε μια ομαδα στο facebook για koda οτι κανουν κατι πατεντες και βαζουν ενα μοτερακι να περιστρεφει μια στρογγυλή πετρα για πιτσα για να μην χρειαζεται να γυρνας μονος σου την πιτσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακολουθω τον Vito καιρο τωρα και οτι εχω φτιαξει εχει επιτυχια! Σε οικιακο φουρνο βεβαια με οτι αυτο συνεπαγεται σε χρονους και ποιοτητα ψησιματος. δες αυτο, το εκανα προσφατα και απλα ηταν αψογο το αποτελεσμα. (μια μερα στο ψυγειο)

 

Επεξ/σία από duke21gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Btw ειδα σε μια ομαδα στο facebook για koda οτι κανουν κατι πατεντες και βαζουν ενα μοτερακι να περιστρεφει μια στρογγυλή πετρα για πιτσα για να μην χρειαζεται να γυρνας μονος σου την πιτσα.

Tην εχω δει την πατεντα αλλα εχω την εντυπωση οτι λογω τρυπας για να κουμπωσει το μοτερ χανει παρα πολυ σε θερμοκρασια κ αποδοση.Αμα τσεκαρεις βιντεο οσων εχουν κανει την πατεντα το ψησιμο τους διαρκει γυρω στα 5 λεπτα.Δεν μπορει να δωσει χρωμα πιο γρηγορα.Οποτε κατεληξα στ οτι ή δεν ξερουν αυτοι να ψηνουν ή καπου χανει γιατι χωρις πειραγμα το koda ναπολιτανα ψηνει σ ενα λεπτο max.To ειχα σκεφτει  κ εγω αλλα μ εβαλε σε σκεψεις ο χρονος.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/1/2021 στις 11:57 ΠΜ, gdeli είπε

Παιδες, εχει παρει κανεις κάλλυμα για Rogue 425 αλλο απο το αυθεντικό?

Επίσης υπάρχει καποια πρόταση για βούρτσα καθαρισμού της σχαρας?

 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Η ναπολιτάνικη θέλει 60% υγρασία ή με παραπάνω γίνεται καλύτερη σε οικιακό φούρνο και bbq? 

65% πιστευω ειναι καλα. Αν μπορεις να το πας 70 τοτε ακομα καλυτερα, θα εχεις πιο αερατο στεφανι γυρω γυρω.

  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsounis είπε

 

καλησπέρα εγώ δεν έχω υπόψιν μου κάτι άλλο πέραν του αυθεντικού.

εγώ έχω πάρει το αυθεντικό και είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής καθώς είναι πολύ ανθεκτικό και έχει μπροστά και άνοιγμα για να μπορείς να παίρνεις τα αξεσουάρ ή να κλείνεις την φιάλη χωρίς να χρειάζεται να ξεσκεπάσεις όλο το bbq.

 

Δημοσ.

ρεπό σήμερα και ειπαμε να ρίξουμε στο bbq χοιρινά ribs τα οποία με λίγη υπομονή βγήκαν τα καλύτερα που έχω κάνει ποτέ

Τα ξεκίνησα με έμμεσο στους 250 βαθμους από δεκα λεπτά κάθε πλευρά. Στη συνέχεια άναψα και τον μεσαίο καυστήρα και τους έβαλα όλους στη μεση της έντασής για περίπου 7 λεπτά από την πλευρά του ψαχνού και 5 περίπου λεπτά από την πλευρά του κόκκαλου.

Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. πριν τα ψήσω δεν εκανα μαριναδα παρά μόνο αλάτισμα και από τις δύο πλευρές ενα μισάωρο πριν τα ρίξω στη φωτιά.

 

ribs1.jpg

ribs2.jpg

  • Like 13
Δημοσ.

Μπράβο! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο τρόπο ψησίματος, συνήθως αυτές οι κοπές γίνονται low and slow, με rubs κλπ. Βγήκαν μαλακά; Πάντως από ζουμί και εμφάνιση σκίζουν!

  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gdeli είπε

Μπράβο! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο τρόπο ψησίματος, συνήθως αυτές οι κοπές γίνονται low and slow, με rubs κλπ. Βγήκαν μαλακά; Πάντως από ζουμί και εμφάνιση σκίζουν!

ναι λιώμα ήταν !

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Να θέσω ένα δίλημμα για τους ήδη κατόχους bbq

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6864922_-rogue-r425pk-1-black-napoleon.html

ή αυτό?

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6993010_-rogue-rxt-365-black-napoleon.html

Ο 3ος καυστήρας είναι πιο χρήσιμος απο το infrared? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ έχω και την 365 και την 425 με το μάτι υπερύθρων... 

Αν υπήρχε στην Ελλάδα η 365 με μάτι υπερύθρων θα έπαιρνα αυτήν. 

Βέβαια ο καλύτερος συνδυασμός είναι 3 καυστήρες και μάτι υπερύθρων. 

 

 

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skskre είπε

Καλησπέρα 

Να θέσω ένα δίλημμα για τους ήδη κατόχους bbq

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6864922_-rogue-r425pk-1-black-napoleon.html

ή αυτό?

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6993010_-rogue-rxt-365-black-napoleon.html

Ο 3ος καυστήρας είναι πιο χρήσιμος απο το infrared? 

Ευχαριστώ 

Οι 2 συγκεκριμένες ψησταριές που αναφέρεις εκτός της διαφοράς του πλαϊνού ματιού, έχουν και διαφορετική επιφάνεια ψησίματος. Αυτό που πρέπει να δεις είναι οι δικές σου ανάγκες. Θα μαγειρεύεις για αρκετά άτομα συχνά ή θα καλείς φίλους και συγγενείς; Πιστεύεις ότι θα χρειαστεί να μαγειρέψεις στο πλαϊνό μάτι, εκτός από το searing που μπορείς να κάνεις;

Οι 3 καυστήρες σίγουρα σου δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία στο μαγείρεμα/ψήσιμο και έχεις συνάμα και μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος.

Με το πλαϊνό μάτι, επειδή είναι αρκετά δυνατό, θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις σε μεγάλο βαθμό, αν όχι πλήρως, το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...