Morosana Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Αν είναι για 2 3 δευτερόλεπτα είναι οκ γιατί το παραδοσιακό αναλογικό θέλει πολύ παραπάνω. Θα παραγγείλω κανα δυο και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 11 hours ago, Daliar said: Μου φαίνεται well done το φιλέτο μοσχαριού ή κάνω λάθος?
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Έως «γκάγκανο» θα προσέθετα εγώ, αλλά μπορεί να ξεγελάει η φωτό.
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 71 που ήθελε να πετύχει well done είναι αλλά περί ορέξεος..
dfwk Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Tomahawk Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 15 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 90sec την κάθε πλευρά. 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 hours ago, sndev said: 71 που ήθελε να πετύχει well done είναι αλλά περί ορέξεος.. Αντί για bon fillet, rip fillet... 1
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dfwk είπε Tomahawk Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 15 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 90sec την κάθε πλευρά. Searing πώς; Μερακλής..! εγώ τις τραβάω στους 57 γτ υποπτεομαι ότι το θερμόμετρο μου δείχνει πιο χαμηλά από τη πραγματικότητα. αλλά τόσο γαματο χρωμα δε κατάφερα ποτέ να δώσω εξωτερικά με τέτοια κρουστα χωρίς να μην επηρεάσω το εσωτερικό. Επίσης μου κάνει εντύπωση ο χρόνος γύρισμα άμα 15 λεπτά που σημαίνει μισάωρο εμένα στο 10 λεπτό είναι στους 58 εσωτερικά. Ψήνεις σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία; Κ όχι στο φουλ; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από sndev
aenaos15 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, sndev είπε Searing πώς; Μερακλής..! εγώ τις τραβάω στους 57 γτ υποπτεομαι ότι το θερμόμετρο μου δείχνει πιο χαμηλά από τη πραγματικότητα. αλλά τόσο γαματο χρωμα δε κατάφερα ποτέ να δώσω εξωτερικά με τέτοια κρουστα χωρίς να μην επηρεάσω το εσωτερικό. Επίσης μου κάνει εντύπωση ο χρόνος γύρισμα άμα 15 λεπτά που σημαίνει μισάωρο εμένα στο 10 λεπτό είναι στους 58 εσωτερικά. Ψήνεις σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία; Κ όχι στο φουλ; Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αν δεν επενδυσεις σε πολυ καλο θερμομετρο , δεν θα το δεις αυτο το χρωμα . Τι bbq εχεις ;;
Skatzivas Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλαράκια μου καλά καλησπέρα. Εγώ είμαι κάτοχος μιας campingaz series 3 από black Friday. Ευχαριστημένος πολύ μέχρι σήμερα και κάνω πολύ καλά ψησιματα για αρχάριος. Επειδή το Πάσχα μας θα είμαστε όλοι εδώ, δεν αρχίζουμε αν θέλει κάνεις να δώσει καμία συμβουλή για ψήσιμο; το λέω γιατί θέλω να τους ψήσω παϊδάκια κ έχω διαβάσει ότι είναι μπελάς. Ευχαριστώ πολύ. Υγ. Μόνο εγώ είδα το πούρο και την ουισκαρα στην φωτογραφία; Άρχοντας ο φίλος! Παρταγας 4 κ glenmorangie να ρισκάρω να υποθέσω; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από Skatzivas 1
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στα παϊδάκια νομίζω το μεγαλύτερο ρόλο παίζει τι κομμάτι θα πάρεις.
lambros Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αν δεν επενδυσεις σε πολυ καλο θερμομετρο , δεν θα το δεις αυτο το χρωμα . Τι bbq εχεις ;; Τι θερμόμετρο έχεις;;;
fuz10n Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, lambros είπε Τι θερμόμετρο έχεις;;; ο φιλος εχει το igrill συστημα που εχει δικα του probes. πολυ καλο. @dfwk καταπληκτικος. ενταξει πιστευω μπορεις ομως να πετυχεις και τετοιο αποτελεσμα και με φτηνα θερμομετρα αρκει να τα ξερεις λιγο. εγω δεν εχω παραπονο με ενα που μου χαρισε ο κρεοπωλης της πλακας ψηφιακο, το εχω επισκευασει κιολας 2 φορες
filippos_kar Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, dfwk είπε Tomahawk Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 15 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 90sec την κάθε πλευρά. Φαίνεται πολύ νόστιμο το μπριζολικό!! Μπράβο! 1
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αν δεν επενδυσεις σε πολυ καλο θερμομετρο , δεν θα το δεις αυτο το χρωμα . Τι bbq εχεις ;; Camping weber k broiling σπίτι εξοχικό πατρικό. Κοίτα το ψήσιμο είναι άψογο εσωτερικά. εξωτερικά δε μπορώ να το πιάσω να κάνει τη κρουστά τη σωστή κ συγχρόνως να διατηρήσει το ψήσιμο μέσα όπως το θέλω. Δεν νομίζω νανε το θερμόμετρο αλλα μάλλον ο τρόπος που τα ψήνω. Ακόμα κ με sous vide κ μετά σε φλογιστρο πάλι δε μου πέτυχε στο τέλειο ο συνδυασμός.. Πάντως για το θερμόμετρο θέλω να πάρω κάποια στιγμή ένα ακριβό ασύρματο αλλα όλο το αναβάλω μου φαίνονται πολλά τα 120 ε για θερμομετρο
filippos_kar Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Για μένα είναι πιο εύκολο ένα καλό searing στην αρχή και μετά χαμηλη θερμοκρασία και να το φέρεις εκεί που θέλεις. Να ξέρετε ότι μετά απο 15-20 ψησιματα με ίδια κομμάτια κρέατος, πχ μοσχαρισιες πάνω από 700-800 γρ., δεν θα χρειάζεστε καν θερμόμετρο. Και φυσικά να ξέρετε πως συμπεριφέρεται η ψησταριά σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα