Morosana Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Ένα αναλογικό που είχα πάρει κάποτε δεν με βοήθησε. Η θερμοκρασία ανέβαινε αρκετά αργά και μέχρι να μετρήσει το κρέας αυτό συνέχιζε να ανεβάζει. Υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό να μετράει instant; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas/f/970336_970337/psifiako-mageirikis.html?o=θερμομετρο+μαγειρικης&order_by=popularity&order_dir=desc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Τα έχω δει αυτά αλλά στα σχόλια γράφουν ότι μετράνε σχετικά αργά. Εγώ θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι που με το που βάζεις την ακίδα να σου βγάζει αμέσως θερμοκρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τόσο άμεσο όπως νομίζω ότι περιγράφεις. Και σε βίντεο στο YouTube που έχω δει επαγγελματίες, αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει τόσο άμεση απόκριση, χρειάζονται ~3 δευτερόλεπτα για να δείξει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Αν είναι για 2 3 δευτερόλεπτα είναι οκ γιατί το παραδοσιακό αναλογικό θέλει πολύ παραπάνω. Θα παραγγείλω κανα δυο και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 11 hours ago, Daliar said: Μου φαίνεται well done το φιλέτο μοσχαριού ή κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Έως «γκάγκανο» θα προσέθετα εγώ, αλλά μπορεί να ξεγελάει η φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 71 που ήθελε να πετύχει well done είναι αλλά περί ορέξεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfwk Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Tomahawk Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 15 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 90sec την κάθε πλευρά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 hours ago, sndev said: 71 που ήθελε να πετύχει well done είναι αλλά περί ορέξεος.. Αντί για bon fillet, rip fillet... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dfwk είπε Tomahawk Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 15 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 90sec την κάθε πλευρά. Searing πώς; Μερακλής..! εγώ τις τραβάω στους 57 γτ υποπτεομαι ότι το θερμόμετρο μου δείχνει πιο χαμηλά από τη πραγματικότητα. αλλά τόσο γαματο χρωμα δε κατάφερα ποτέ να δώσω εξωτερικά με τέτοια κρουστα χωρίς να μην επηρεάσω το εσωτερικό. Επίσης μου κάνει εντύπωση ο χρόνος γύρισμα άμα 15 λεπτά που σημαίνει μισάωρο εμένα στο 10 λεπτό είναι στους 58 εσωτερικά. Ψήνεις σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία; Κ όχι στο φουλ; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, sndev είπε Searing πώς; Μερακλής..! εγώ τις τραβάω στους 57 γτ υποπτεομαι ότι το θερμόμετρο μου δείχνει πιο χαμηλά από τη πραγματικότητα. αλλά τόσο γαματο χρωμα δε κατάφερα ποτέ να δώσω εξωτερικά με τέτοια κρουστα χωρίς να μην επηρεάσω το εσωτερικό. Επίσης μου κάνει εντύπωση ο χρόνος γύρισμα άμα 15 λεπτά που σημαίνει μισάωρο εμένα στο 10 λεπτό είναι στους 58 εσωτερικά. Ψήνεις σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία; Κ όχι στο φουλ; Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αν δεν επενδυσεις σε πολυ καλο θερμομετρο , δεν θα το δεις αυτο το χρωμα . Τι bbq εχεις ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλαράκια μου καλά καλησπέρα. Εγώ είμαι κάτοχος μιας campingaz series 3 από black Friday. Ευχαριστημένος πολύ μέχρι σήμερα και κάνω πολύ καλά ψησιματα για αρχάριος. Επειδή το Πάσχα μας θα είμαστε όλοι εδώ, δεν αρχίζουμε αν θέλει κάνεις να δώσει καμία συμβουλή για ψήσιμο; το λέω γιατί θέλω να τους ψήσω παϊδάκια κ έχω διαβάσει ότι είναι μπελάς. Ευχαριστώ πολύ. Υγ. Μόνο εγώ είδα το πούρο και την ουισκαρα στην φωτογραφία; Άρχοντας ο φίλος! Παρταγας 4 κ glenmorangie να ρισκάρω να υποθέσω; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από Skatzivas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στα παϊδάκια νομίζω το μεγαλύτερο ρόλο παίζει τι κομμάτι θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αν δεν επενδυσεις σε πολυ καλο θερμομετρο , δεν θα το δεις αυτο το χρωμα . Τι bbq εχεις ;; Τι θερμόμετρο έχεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα