Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873759

Πιστεύετε θα κάνει για τη Spirit II E-310; Κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη ψησταριά, έχει βάλει κάποια άλλη επώνυμη πάνω, σαφώς ποιο οικονομική;  Παιδιά έχω διαβάσει καμιά εκατοστή σελίδες, δεν θυμάμαι αν το έχω δει ως απάντηση, γι' αυτό sorry εκ των προτέρων.

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, toxotis67 είπε

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873759

Πιστεύετε θα κάνει για τη Spirit II E-310; Κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη ψησταριά, έχει βάλει κάποια άλλη επώνυμη πάνω, σαφώς ποιο οικονομική;  Παιδιά έχω διαβάσει καμιά εκατοστή σελίδες, δεν θυμάμαι αν το έχω δει ως απάντηση, γι' αυτό sorry εκ των προτέρων.

εχω πάρει την μεγαλύτερη και την έχω στην 310.

Χρειάζεται τρόχισμα η σουβλα στα σημεία επαφής για να γυρνάει και χρειάζεται να κατασκευάσεις και ενα μεταλλικό αναποδο Π για το κούμπωμα του μοτερ στη ψησταρια.

  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos_ace είπε

εχω πάρει την μεγαλύτερη και την έχω στην 310.

Χρειάζεται τρόχισμα η σουβλα στα σημεία επαφής για να γυρνάει και χρειάζεται να κατασκευάσεις και ενα μεταλλικό αναποδο Π για το κούμπωμα του μοτερ στη ψησταρια.

Ευχαριστώ, άρα η συγκεκριμένη θέλει μερεμέτι. Καμιά επώνυμη που να ταιριάζει χωρίς μερεμέτια;

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Η Napoleon Rogue 625 XT έχει οπίσθιο καυστήρα για σούβλα ή αναγκαστικά πάω σε SE 625 που είναι στα 2000 ευρώ αν θέλω σούβλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Panagiwtis_ είπε

Μια ερώτηση. Η Napoleon Rogue 625 XT έχει οπίσθιο καυστήρα για σούβλα ή αναγκαστικά πάω σε SE 625 που είναι στα 2000 ευρώ αν θέλω σούβλα;

Τα μοντέλα SE, 425/525/625, έχουν πλαϊνό μάτι infrared και οπίσθιο καυστήρα 

Τα μοντέλα XT, 425/525/625, έχουν μόνο πλαϊνό μάτι infrared

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 1
Δημοσ.

ΟΚ άρα αν θες Weber/BK/Napoleon αυτού του μεγέθους και δεν μπορείς να ανέβεις στα 2200 (μαζί με τη σούβλα), τότε η BK είναι μονόδρομος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, να ρωτήσω.. κάποια καλά κρέατα (wagyu) που θέλω να τα κάνω στην ψησταριά, θα προτείνατε απευθείας στη σχάρα, σε κάποια πλάκα ψησίματος ή σε κάποιο μαντεμένιο τηγάνι; Γιατι αφαιρείται το στρογγυλό κομμάτι της σχάρας μου (Spirit II E310) και μπορείς να βάλεις κάποιο τηγάνι εκεί!

Επεξ/σία από geor92
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panagiwtis_ είπε

ΟΚ άρα αν θες Weber/BK/Napoleon αυτού του μεγέθους και δεν μπορείς να ανέβεις στα 2200 (μαζί με τη σούβλα), τότε η BK είναι μονόδρομος.

Από την στιγμή που είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτό το ποσό, θα πρέπει να τις δεις από κοντά. Μια απλή διαφορά είναι ότι η Broil King έχει μαντεμένιες σχάρες ενώ η Napoleon ανοξείδωτες. Να δεις αν το πλαϊνό μάτι infrared έχει το ίδιο μέγεθος κτλ.

Σούβλα/μοτέρ μπορείς να πάρεις after market, όμως θα πρέπει να πάρεις σωστή απόφαση στην ψησταριά που θα αγοράσεις. Στο ξαναλέω, θα πρέπει να τις δεις από κοντά, πριν πάρεις την τελική σου απόφαση.

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Καταρχάς να πω ότι είστε πολύ ενημερωμένοι και κατατοπιστικοί και βοηθάτε πολύ τους αρχάριους.. Στο δια ταύτα τώρα , ενδιαφέρομαι για αγορά και είμαι ανάμεσα σε spirit 310 και outdoorchef Australia 425. Η δεύτερη με κέρδισε συγκριτικά λόγω της πλευρικής εστίας , η spirit λόγω όλων αυτών που έχουν προαναφερθεί . Η προσφορά που μου έκαναν για outdoorchef είναι στα 630. Θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά το πλευρικό μάτι, αν αξίζει να «κατέβω» σε ποιότητα υλικών και κατασκευης για να το έχω ή να προτιμήσω τη spirit. Αν κάποιος φίλος έχει υπόψη του κάποια άλλη σε budget 600-700 euros με πλευρικό μάτι θα ήταν καλοδεχούμενη η πρόταση .

 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, geor92 είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω.. κάποια καλά κρέατα (wagyu) που θέλω να τα κάνω στην ψησταριά, θα προτείνατε απευθείας στη σχάρα, σε κάποια πλάκα ψησίματος ή σε κάποιο μαντεμένιο τηγάνι; Γιατι αφαιρείται το στρογγυλό κομμάτι της σχάρας μου (Spirit II E310) και μπορείς να βάλεις κάποιο τηγάνι εκεί!

αφου καψεις παρα πολυ καλα κ εχει μεγαλη θερμοκρασία, απευθείας στη σχαρα με θερμόμετρο κ μόλις τοποθετήσεις κ κλεισεις καπακι γυρνάς στο  min τους καυστήρες. συνηθως σε νορμαλ κοψιμο θες 2.5 3 λεπτα απο τη μια κ σχεδόν 2 απο την αλλη σε blank angus φιλετο κ θερμοκρασια δωματιου  κ σε wagyu o θεος βοηθός αν δεν εχεις θερμόμετρο 😃

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πέρασα από λερου σήμερα. Είχε πάρα πολύ κόσμο να κοιτάζει ψησταριές. Προβλέπεται τσίκνα παντού. Είδα από κοντά Weber spirit classic και kenton naterial. Στη Weber μου έκανε εντύπωση η εμαγιε σχάρα η οποία μου φάνηκε πολύ ψεύτικη. Στην naterial μου έκανε εντύπωση το πόσο πολύ κουνούσε, δεν ξέρω αν είναι έτσι ή δεν την είχαν βιδωσει καλά. 

 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...