toxotis67 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873759 Πιστεύετε θα κάνει για τη Spirit II E-310; Κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη ψησταριά, έχει βάλει κάποια άλλη επώνυμη πάνω, σαφώς ποιο οικονομική; Παιδιά έχω διαβάσει καμιά εκατοστή σελίδες, δεν θυμάμαι αν το έχω δει ως απάντηση, γι' αυτό sorry εκ των προτέρων.
panos_ace Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, toxotis67 είπε https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873759 Πιστεύετε θα κάνει για τη Spirit II E-310; Κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη ψησταριά, έχει βάλει κάποια άλλη επώνυμη πάνω, σαφώς ποιο οικονομική; Παιδιά έχω διαβάσει καμιά εκατοστή σελίδες, δεν θυμάμαι αν το έχω δει ως απάντηση, γι' αυτό sorry εκ των προτέρων. εχω πάρει την μεγαλύτερη και την έχω στην 310. Χρειάζεται τρόχισμα η σουβλα στα σημεία επαφής για να γυρνάει και χρειάζεται να κατασκευάσεις και ενα μεταλλικό αναποδο Π για το κούμπωμα του μοτερ στη ψησταρια. 1
toxotis67 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, panos_ace είπε εχω πάρει την μεγαλύτερη και την έχω στην 310. Χρειάζεται τρόχισμα η σουβλα στα σημεία επαφής για να γυρνάει και χρειάζεται να κατασκευάσεις και ενα μεταλλικό αναποδο Π για το κούμπωμα του μοτερ στη ψησταρια. Ευχαριστώ, άρα η συγκεκριμένη θέλει μερεμέτι. Καμιά επώνυμη που να ταιριάζει χωρίς μερεμέτια;
panos_ace Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Ειχε παίξει καμιά 40-50 σελίδες πριν, κάποια απο το amazon ετοιμη για την 310 στα 70 €. Δεν θυμάμαι μάρκα κτλ΄..
Panagiwtis_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μια ερώτηση. Η Napoleon Rogue 625 XT έχει οπίσθιο καυστήρα για σούβλα ή αναγκαστικά πάω σε SE 625 που είναι στα 2000 ευρώ αν θέλω σούβλα;
ilpapacha Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Panagiwtis_ είπε Μια ερώτηση. Η Napoleon Rogue 625 XT έχει οπίσθιο καυστήρα για σούβλα ή αναγκαστικά πάω σε SE 625 που είναι στα 2000 ευρώ αν θέλω σούβλα; Τα μοντέλα SE, 425/525/625, έχουν πλαϊνό μάτι infrared και οπίσθιο καυστήρα Τα μοντέλα XT, 425/525/625, έχουν μόνο πλαϊνό μάτι infrared Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από ilpapacha 1
Panagiwtis_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 ΟΚ άρα αν θες Weber/BK/Napoleon αυτού του μεγέθους και δεν μπορείς να ανέβεις στα 2200 (μαζί με τη σούβλα), τότε η BK είναι μονόδρομος.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δεν είναι απαραίτητος ο πίσω καυστήρας για σούβλα 2
Evgenios_V Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Το νέο φουρνάκι για πιτσες και οχι μονο...999GBP αλλά δείχνει να είναι πολύ ολοκληρωμένη λύση... https://www.gozney.com/products/dome 1
@pnea1973 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, toxotis67 είπε https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873759 Νομίζω οτι έχω ξαναρωτήσει...Αυτή ταιριάζει στην Rogue XT 425?
geor92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, να ρωτήσω.. κάποια καλά κρέατα (wagyu) που θέλω να τα κάνω στην ψησταριά, θα προτείνατε απευθείας στη σχάρα, σε κάποια πλάκα ψησίματος ή σε κάποιο μαντεμένιο τηγάνι; Γιατι αφαιρείται το στρογγυλό κομμάτι της σχάρας μου (Spirit II E310) και μπορείς να βάλεις κάποιο τηγάνι εκεί! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από geor92
ilpapacha Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Panagiwtis_ είπε ΟΚ άρα αν θες Weber/BK/Napoleon αυτού του μεγέθους και δεν μπορείς να ανέβεις στα 2200 (μαζί με τη σούβλα), τότε η BK είναι μονόδρομος. Από την στιγμή που είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτό το ποσό, θα πρέπει να τις δεις από κοντά. Μια απλή διαφορά είναι ότι η Broil King έχει μαντεμένιες σχάρες ενώ η Napoleon ανοξείδωτες. Να δεις αν το πλαϊνό μάτι infrared έχει το ίδιο μέγεθος κτλ. Σούβλα/μοτέρ μπορείς να πάρεις after market, όμως θα πρέπει να πάρεις σωστή απόφαση στην ψησταριά που θα αγοράσεις. Στο ξαναλέω, θα πρέπει να τις δεις από κοντά, πριν πάρεις την τελική σου απόφαση. 2 1
Morhella Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους , Καταρχάς να πω ότι είστε πολύ ενημερωμένοι και κατατοπιστικοί και βοηθάτε πολύ τους αρχάριους.. Στο δια ταύτα τώρα , ενδιαφέρομαι για αγορά και είμαι ανάμεσα σε spirit 310 και outdoorchef Australia 425. Η δεύτερη με κέρδισε συγκριτικά λόγω της πλευρικής εστίας , η spirit λόγω όλων αυτών που έχουν προαναφερθεί . Η προσφορά που μου έκαναν για outdoorchef είναι στα 630. Θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά το πλευρικό μάτι, αν αξίζει να «κατέβω» σε ποιότητα υλικών και κατασκευης για να το έχω ή να προτιμήσω τη spirit. Αν κάποιος φίλος έχει υπόψη του κάποια άλλη σε budget 600-700 euros με πλευρικό μάτι θα ήταν καλοδεχούμενη η πρόταση .
sndev Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 26 λεπτά πριν, geor92 είπε Καλησπέρα, να ρωτήσω.. κάποια καλά κρέατα (wagyu) που θέλω να τα κάνω στην ψησταριά, θα προτείνατε απευθείας στη σχάρα, σε κάποια πλάκα ψησίματος ή σε κάποιο μαντεμένιο τηγάνι; Γιατι αφαιρείται το στρογγυλό κομμάτι της σχάρας μου (Spirit II E310) και μπορείς να βάλεις κάποιο τηγάνι εκεί! αφου καψεις παρα πολυ καλα κ εχει μεγαλη θερμοκρασία, απευθείας στη σχαρα με θερμόμετρο κ μόλις τοποθετήσεις κ κλεισεις καπακι γυρνάς στο min τους καυστήρες. συνηθως σε νορμαλ κοψιμο θες 2.5 3 λεπτα απο τη μια κ σχεδόν 2 απο την αλλη σε blank angus φιλετο κ θερμοκρασια δωματιου κ σε wagyu o θεος βοηθός αν δεν εχεις θερμόμετρο 😃. 1 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Πέρασα από λερου σήμερα. Είχε πάρα πολύ κόσμο να κοιτάζει ψησταριές. Προβλέπεται τσίκνα παντού. Είδα από κοντά Weber spirit classic και kenton naterial. Στη Weber μου έκανε εντύπωση η εμαγιε σχάρα η οποία μου φάνηκε πολύ ψεύτικη. Στην naterial μου έκανε εντύπωση το πόσο πολύ κουνούσε, δεν ξέρω αν είναι έτσι ή δεν την είχαν βιδωσει καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα