Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, livaspy είπε

Ισχύει ότι η spirit είναι made in China;

Ισχύει αλλά δε νομίζω ότι θα έπρεπε να εστιάσεις στη χώρα κατασκευής, αλλά στις προδιαγραφές και τις εγγυήσεις πέρα από τα γενικά χαρακτηριστικά του μπάρμπεκιου και πόσο αξίζουν. Οι εγγυήσεις είναι και ο κύριος άμμεσος δείκτης για να καταλάβεις την πραγματική ποιότητα σε ένα μπάρμπεκιου, δηλαδή μια εταρία δε θα έδινε μεγάλη εγγύηση (βλ. Napoleon που έχει 15 έτη) σε προϊόν με κακή κατασκευή γιατί πολύ απλά θα είχε μπει μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2132

  • ilpapacha

    1963

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

καλοδεχούμενα  τα εξεσουάρ  που προσφέρονται  αν και επι της ουσίας  θεωρώ οτι είναι περισσότερο θέμα εντυπωσιασμού   παρά αποτελεσματικότητας  ,  π.χ  πολύ  καλό το υπέρυθρο μάτι αλλα στην ουσία είναι χρήσιμο  μόνο σε μια συγκεκριμένη τεχνική ψησίματος  μιας μοσχαρίσιας μπριζόλας   κάτι που  τελικά α) γίνεται  και πάνω απο εναν δυνατό καυστήρα   και ίσως λιγότερο επιβλαβές
καλό το  στρογγυλό ανοιγμα - θέση  που υπάρχει σε μερικές σχάρες αλλά και πάλι απευθύνεται σε όσους μαγειρεύουν σε γουόκ   σε κάθε άλλη περίπτωση  μένει ανεκμετάλλευτο

καλό το μαντεμένιο ταψί για κάρβουνα  αλλά  ειλικρινά  τι ακριβώς μπορεί να  ψήσει κάποιος σε μια επιφάνεια 30χ30 εκ περίπου και μάλιστα  με κάρβουνα μια μπριζόλα  άντε δύο  θα  σκεφτεί κανείς  πως αρκεί λίγο ψήσιμο στα κάρβουνα ώστε να πάρουν άρωμα και γεύση και έτσι εναλλάξ να περάσουν όλα τα ψητά  απο το κάρβουνο και να συνεχιστεί το ψήσιμο στην υπόλοιπη επιφάνεια  , ισχύει όμως αυτό ; και αν ισχύει  για ποιό λόγο το ίδιο το "ταψί¨έχει ειδική υποδοχή - καπνιστήρι  ; προφανώς  για το άρωμα  καταλαβαίνω την αναγκη πολλών  να εχουν μια  ψησταριά υβριδικού τύπου  όπως μια kalamazoo  ας πούμε αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μεγέθη

βέβαια υπάρχουν και έξυπνα αξεσουάρ όπως το καλάθι που ενσωματώνεται στη σούβλα και μπορείς να ψήσεις ολόκληρες πατάτες  ή όπως  οπίσθιος καυστήρας , το αντίβαρο σε μια σούβλα και άλλα που βοηθούν και δίνουν πραγματικές λύσεις .

τέλος  πιστεύω  αυτό που χρείαζεται ένας ψήστης  είναι  μια ψησταριά που θα ψήνει   σε όλη τη σχάρα , χωρίς να καίει τα ψητά  , χωρίς να τα στεγνώνει , να μπορώ να ψήσω  λιπαρά  παϊδάκια  ας πούμε  χωρίς τον  κίνδυνο να πάρω φωτιά   να καθαρίζει εύκολα και να αντέχει στο χρόνο  , και να είναι εύκολη στη χρήση  χωρίς να πρέπει να κάνω σεμινάρια για ψήσω μερικά μπιφτέκια


 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, livaspy είπε

Ισχύει ότι η spirit είναι made in China;

τα Nike, φτιάχνονται στο Vietnam, τα iPhone στην Κίνα και ούτω καθεξής...

Σημασία δεν έχει το που φτιάχνεται ένα προϊόν, αλλά με τι προδιαγραφές/πρώτες ύλες κτλ.

Γι αυτό μην σε αγχώνει/φοβίζει κάτι τέτοιο.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

τα Nike, φτιάχνονται στο Vietnam, τα iPhone στην Κίνα και ούτω καθεξής...

Σημασία δεν έχει το που φτιάχνεται ένα προϊόν, αλλά με τι προδιαγραφές/πρώτες ύλες κτλ.

Γι αυτό μην σε αγχώνει/φοβίζει κάτι τέτοιο.

Έτσι είναι αλλά νομίζω η broil king είναι made in Canada.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

καλοδεχούμενα  τα εξεσουάρ  που προσφέρονται  αν και επι της ουσίας  θεωρώ οτι είναι περισσότερο θέμα εντυπωσιασμού   παρά αποτελεσματικότητας  ,  π.χ  πολύ  καλό το υπέρυθρο μάτι αλλα στην ουσία είναι χρήσιμο  μόνο σε μια συγκεκριμένη τεχνική ψησίματος  μιας μοσχαρίσιας μπριζόλας   κάτι που  τελικά α) γίνεται  και πάνω απο εναν δυνατό καυστήρα   και ίσως λιγότερο επιβλαβές
καλό το  στρογγυλό ανοιγμα - θέση  που υπάρχει σε μερικές σχάρες αλλά και πάλι απευθύνεται σε όσους μαγειρεύουν σε γουόκ   σε κάθε άλλη περίπτωση  μένει ανεκμετάλλευτο

καλό το μαντεμένιο ταψί για κάρβουνα  αλλά  ειλικρινά  τι ακριβώς μπορεί να  ψήσει κάποιος σε μια επιφάνεια 30χ30 εκ περίπου και μάλιστα  με κάρβουνα μια μπριζόλα  άντε δύο  θα  σκεφτεί κανείς  πως αρκεί λίγο ψήσιμο στα κάρβουνα ώστε να πάρουν άρωμα και γεύση και έτσι εναλλάξ να περάσουν όλα τα ψητά  απο το κάρβουνο και να συνεχιστεί το ψήσιμο στην υπόλοιπη επιφάνεια  , ισχύει όμως αυτό ; και αν ισχύει  για ποιό λόγο το ίδιο το "ταψί¨έχει ειδική υποδοχή - καπνιστήρι  ; προφανώς  για το άρωμα  καταλαβαίνω την αναγκη πολλών  να εχουν μια  ψησταριά υβριδικού τύπου  όπως μια kalamazoo  ας πούμε αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μεγέθη

βέβαια υπάρχουν και έξυπνα αξεσουάρ όπως το καλάθι που ενσωματώνεται στη σούβλα και μπορείς να ψήσεις ολόκληρες πατάτες  ή όπως  οπίσθιος καυστήρας , το αντίβαρο σε μια σούβλα και άλλα που βοηθούν και δίνουν πραγματικές λύσεις .

τέλος  πιστεύω  αυτό που χρείαζεται ένας ψήστης  είναι  μια ψησταριά που θα ψήνει   σε όλη τη σχάρα , χωρίς να καίει τα ψητά  , χωρίς να τα στεγνώνει , να μπορώ να ψήσω  λιπαρά  παϊδάκια  ας πούμε  χωρίς τον  κίνδυνο να πάρω φωτιά   να καθαρίζει εύκολα και να αντέχει στο χρόνο  , και να είναι εύκολη στη χρήση  χωρίς να πρέπει να κάνω σεμινάρια για ψήσω μερικά μπιφτέκια


 

Το sizzle zone ωστόσο είναι 2 επιπέδων σε ύψος και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για παραδοσιακό ψήσιμο εκτός του searing. Επίσης είναι πολύ καλό στο τηγάνισμα / βράσιμο και σβήνει πολύ δύσκολα με τον αέρα στο μπαλκόνι. Όταν στο δίνει μια εταιρία σαν έξτρα χαρακτηριστικό είναι πολύ ωραίο να έχεις την επιλογή να το χρησιμοποιήσεις, αντιθέτως αν δεν ταιριάζει στις ανάγκες σου μπορείς να γλιτώσεις χρήματα με ένα μοντέλο με λιγότερα χαρακτηριστικά ;) 

Η επιφάνεια με τα κάρβουνα είναι 38,5 Χ 38,5.. αυτό μεταφράζεται σε παραπάνω από τη μισή επιφάνεια να ψήσεις με κάρβουνα δηλαδή βάζεις 15 μπριζόλες όχι 1, και αν πάρεις μοντέλο με 5 καυστήρες όπως πχ Napoleon Rogue XT 625 μπορείς να βάλεις 2 τέτοια μέσα και να έχεις επιφάνεια 77 πόντους!

Αν σε ενδιαφέρει το ομοιόμορφο ψήσιμο όπως αναφέρεις τότε η Napoleon είναι επίσης μονόδρομος γιατί είναι η μοναδική που έχει το διαφορετικό στήσιμο των sear plates μέσα στο μπάρμπεκιου! Δες κανα 2 σελίδες πιο πριν έχω και εικόνα!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, toxotis67 είπε

Weber Spirit II E310 πρώτη λειτουργία στους 300 βαθμούς σε 7 λεπτά. 

B952FA8B-9387-4A71-A0AE-37F7FDDCF3B8.jpeg

Να τη χαίρεσαι και καλά ψησίματα.
Κράτησε τη φωτογραφία - δεν θα την ξαναδείς ποτέ έτσι!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, eliassgr είπε

Το sizzle zone ωστόσο είναι 2 επιπέδων σε ύψος και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για παραδοσιακό ψήσιμο εκτός του searing. Επίσης είναι πολύ καλό στο τηγάνισμα / βράσιμο και σβήνει πολύ δύσκολα με τον αέρα στο μπαλκόνι. Όταν στο δίνει μια εταιρία σαν έξτρα χαρακτηριστικό είναι πολύ ωραίο να έχεις την επιλογή να το χρησιμοποιήσεις, αντιθέτως αν δεν ταιριάζει στις ανάγκες σου μπορείς να γλιτώσεις χρήματα με ένα μοντέλο με λιγότερα χαρακτηριστικά ;) 

Η επιφάνεια με τα κάρβουνα είναι 38,5 Χ 38,5.. αυτό μεταφράζεται σε παραπάνω από τη μισή επιφάνεια να ψήσεις με κάρβουνα δηλαδή βάζεις 15 μπριζόλες όχι 1, και αν πάρεις μοντέλο με 5 καυστήρες όπως πχ Napoleon Rogue XT 625 μπορείς να βάλεις 2 τέτοια μέσα και να έχεις επιφάνεια 77 πόντους!

Αν σε ενδιαφέρει το ομοιόμορφο ψήσιμο όπως αναφέρεις τότε η Napoleon είναι επίσης μονόδρομος γιατί είναι η μοναδική που έχει το διαφορετικό στήσιμο των sear plates μέσα στο μπάρμπεκιου! Δες κανα 2 σελίδες πιο πριν έχω και εικόνα!

δεν με κατάλαβες , ναι συμφωνώ μπορείς να τηγανίσεις μερικές πατάτες  , για να το κάνεις αυτό όμως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις  είδικό  σκέυος απο μαντέμι συνήθως που μπορεί να αντέξει τις θερμοκρασίες  ενός υπέρυθρου  κάτι που με ένα απλό σκεύος δεν μπορεί να το αντέξει , αρα αυτό που μένει τελικά σαν χρήση είναι αυτή  για την οποία σχεδιάστηκε  το βίαιο ψήσιμο που θα δώσεις αντιδράσεις μαγιαρ για γεύση χωρίς μάλιστα να προλάβει η θερμοκρασία να εισχωρήσει εσωτερικά , αν σου αρέσει λοιπόν αυτό το είδος ψησίματος  μια χαρά διαφορετικά  γλυτώνεις χρήματα ;)

να με συγχωρείς αλλά  αυτό το οτι δηλαδή 15 μπριζόλες χωράνε σε μια επιφάνεια 38,5 χ38,5  (αν και βάζεις μέσα και τη γωνία καπνίσματος   θα το δεχτώ )   θέλω να το δω :)
βέβαια όπως λες και συ μπορείς να πάρεις δυο  έτσι θα έχεις μια μεγάλη επιφάνεια  για να ψήσεις  τις όμορφες μπριζόλες σου  στα κάρβουνα σε μια ωραία ψησταριά υγραερίου   θεωρώντας οτι έχεις  μια υβριδική ψησταριά ,  όπως μια kalamazoo  μια amg grill   ή μια everdure  αυτές όμως είναι μια άλλη κατηγορία  και είναι σχεδιασμένες απ την αρχή για αυτό το σκοπό  στην περίπτωση μας όμως κάτι τετοιο δεν ισχύει,  μάλιστα στη πράξη  θα δυσκολέψει αρκετά όταν θα χρειαστεί να  απομακρύνεις τη στάχτη  , αφου θα χρειαστεί  να απομακρύνεις τα ψητά και να σηκώσεις τις καυτές σχάρες για να το κάνεις ,  δυσκολο ,ευκολο   καλό, κακό ο καθένας ξέρει τις δικιες του αναγκες  δεν κρίνω τον αγοραστή

τα sear plates αν δεν κάνω λάθος εννοείς τα καλύμματα ενδιάμεσα στους καυστήρες που απ όσο ξέρω κάτω τους δεν υπάρχει πηγή θερμότητας  και μόνη διαφορά που έχει  η napoleon  (γιατί νομίζω οτι σ αυτή αναφέρεσαι ) απο την weber  είναι οτο αυτά στη napoleon  είναι ένα επίπεδο ποιο ψηλά  πιθανόν για να εκμεταλλευτούν καλύτερα την  θερμοκρασία απ τους καυστήρες , είναι πολύ πιθανό να έχει μια διαφορά σίγουρα  όμως δεν μιλάμε για ομοιομορφία  όπως θα είχε πχ  εαν είχε τον ενδιάμεσο  καυστήρα  της weber

αυτό που έχει για μένα σημασία είναι οι εταιρίες να αναγκάζονται να σχεδιάσουν σύμφωνα με τις ανάγκες  αυτών που ψήνουν και όχι να  τους κατευθύνουν 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

δεν με κατάλαβες , ναι συμφωνώ μπορείς να τηγανίσεις μερικές πατάτες  , για να το κάνεις αυτό όμως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις  είδικό  σκέυος απο μαντέμι συνήθως που μπορεί να αντέξει τις θερμοκρασίες  ενός υπέρυθρου  κάτι που με ένα απλό σκεύος δεν μπορεί να το αντέξει , αρα αυτό που μένει τελικά σαν χρήση είναι αυτή  για την οποία σχεδιάστηκε  το βίαιο ψήσιμο που θα δώσεις αντιδράσεις μαγιαρ για γεύση χωρίς μάλιστα να προλάβει η θερμοκρασία να εισχωρήσει εσωτερικά , αν σου αρέσει λοιπόν αυτό το είδος ψησίματος  μια χαρά διαφορετικά  γλυτώνεις χρήματα ;)

να με συγχωρείς αλλά  αυτό το οτι δηλαδή 15 μπριζόλες χωράνε σε μια επιφάνεια 38,5 χ38,5  (αν και βάζεις μέσα και τη γωνία καπνίσματος   θα το δεχτώ )   θέλω να το δω :)
βέβαια όπως λες και συ μπορείς να πάρεις δυο  έτσι θα έχεις μια μεγάλη επιφάνεια  για να ψήσεις  τις όμορφες μπριζόλες σου  στα κάρβουνα σε μια ωραία ψησταριά υγραερίου   θεωρώντας οτι έχεις  μια υβριδική ψησταριά ,  όπως μια kalamazoo  μια amg grill   ή μια everdure  αυτές όμως είναι μια άλλη κατηγορία  και είναι σχεδιασμένες απ την αρχή για αυτό το σκοπό  στην περίπτωση μας όμως κάτι τετοιο δεν ισχύει,  μάλιστα στη πράξη  θα δυσκολέψει αρκετά όταν θα χρειαστεί να  απομακρύνεις τη στάχτη  , αφου θα χρειαστεί  να απομακρύνεις τα ψητά και να σηκώσεις τις καυτές σχάρες για να το κάνεις ,  δυσκολο ,ευκολο   καλό, κακό ο καθένας ξέρει τις δικιες του αναγκες  δεν κρίνω τον αγοραστή

τα sear plates αν δεν κάνω λάθος εννοείς τα καλύμματα ενδιάμεσα στους καυστήρες που απ όσο ξέρω κάτω τους δεν υπάρχει πηγή θερμότητας  και μόνη διαφορά που έχει  η napoleon  (γιατί νομίζω οτι σ αυτή αναφέρεσαι ) απο την weber  είναι οτο αυτά στη napoleon  είναι ένα επίπεδο ποιο ψηλά  πιθανόν για να εκμεταλλευτούν καλύτερα την  θερμοκρασία απ τους καυστήρες , είναι πολύ πιθανό να έχει μια διαφορά σίγουρα  όμως δεν μιλάμε για ομοιομορφία  όπως θα είχε πχ  εαν είχε τον ενδιάμεσο  καυστήρα  της weber

αυτό που έχει για μένα σημασία είναι οι εταιρίες να αναγκάζονται να σχεδιάσουν σύμφωνα με τις ανάγκες  αυτών που ψήνουν και όχι να  τους κατευθύνουν 

 

Πάντως εγώ σε κατσαρόλα παλιά και όχι σε ειδικό σκεύος, τηγανίζω μια χαρά πατάτες. Φαντάζομαι και άλλα φαγητά μπορείς χωρίς ειδικό σκεύος αλλά δεν έχω δοκιμάσει 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@eliassgr Τα 14.3 kW της Rogue (425) έναντι των 8.8kW της Spirit (310) τί σημαίνουν ως προς την κατανάλωση;

Επεξ/σία από nick_gr2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

δεν με κατάλαβες , ναι συμφωνώ μπορείς να τηγανίσεις μερικές πατάτες  , για να το κάνεις αυτό όμως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις  είδικό  σκέυος απο μαντέμι συνήθως που μπορεί να αντέξει τις θερμοκρασίες  ενός υπέρυθρου  κάτι που με ένα απλό σκεύος δεν μπορεί να το αντέξει , αρα αυτό που μένει τελικά σαν χρήση είναι αυτή  για την οποία σχεδιάστηκε  το βίαιο ψήσιμο που θα δώσεις αντιδράσεις μαγιαρ για γεύση χωρίς μάλιστα να προλάβει η θερμοκρασία να εισχωρήσει εσωτερικά , αν σου αρέσει λοιπόν αυτό το είδος ψησίματος  μια χαρά διαφορετικά  γλυτώνεις χρήματα ;)

να με συγχωρείς αλλά  αυτό το οτι δηλαδή 15 μπριζόλες χωράνε σε μια επιφάνεια 38,5 χ38,5  (αν και βάζεις μέσα και τη γωνία καπνίσματος   θα το δεχτώ )   θέλω να το δω :)
βέβαια όπως λες και συ μπορείς να πάρεις δυο  έτσι θα έχεις μια μεγάλη επιφάνεια  για να ψήσεις  τις όμορφες μπριζόλες σου  στα κάρβουνα σε μια ωραία ψησταριά υγραερίου   θεωρώντας οτι έχεις  μια υβριδική ψησταριά ,  όπως μια kalamazoo  μια amg grill   ή μια everdure  αυτές όμως είναι μια άλλη κατηγορία  και είναι σχεδιασμένες απ την αρχή για αυτό το σκοπό  στην περίπτωση μας όμως κάτι τετοιο δεν ισχύει,  μάλιστα στη πράξη  θα δυσκολέψει αρκετά όταν θα χρειαστεί να  απομακρύνεις τη στάχτη  , αφου θα χρειαστεί  να απομακρύνεις τα ψητά και να σηκώσεις τις καυτές σχάρες για να το κάνεις ,  δυσκολο ,ευκολο   καλό, κακό ο καθένας ξέρει τις δικιες του αναγκες  δεν κρίνω τον αγοραστή

τα sear plates αν δεν κάνω λάθος εννοείς τα καλύμματα ενδιάμεσα στους καυστήρες που απ όσο ξέρω κάτω τους δεν υπάρχει πηγή θερμότητας  και μόνη διαφορά που έχει  η napoleon  (γιατί νομίζω οτι σ αυτή αναφέρεσαι ) απο την weber  είναι οτο αυτά στη napoleon  είναι ένα επίπεδο ποιο ψηλά  πιθανόν για να εκμεταλλευτούν καλύτερα την  θερμοκρασία απ τους καυστήρες , είναι πολύ πιθανό να έχει μια διαφορά σίγουρα  όμως δεν μιλάμε για ομοιομορφία  όπως θα είχε πχ  εαν είχε τον ενδιάμεσο  καυστήρα  της weber

αυτό που έχει για μένα σημασία είναι οι εταιρίες να αναγκάζονται να σχεδιάσουν σύμφωνα με τις ανάγκες  αυτών που ψήνουν και όχι να  τους κατευθύνουν 

 

Ο υπέρυθρος καυστήρας είναι ρυθμιζόμενος και μπορείς να ψήνεις στην ένταση που επιθυμείς, επίσης αυτό ακριβώς που γράφεις είναι το καλό στη Napoleon ότι έχει τόση δύναμη ώστε να ψήσεις ακόμα και σε απλό τηγάνι με αέρα χαμηλή θερμοκρασία στο μπαλκόνι κτλ. Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι αυτό ακριβώς που λέει η λέξη : ακτινοβολία . Ένα παραδοσιακό πλαϊνό μάτι που βγάζει φλόγα θεωρητικά θα μπορούσε να κάνει φθορά σε ένα απλό τηγάνι και στο απλό παραδοσιακό μάτι είναι που το ιδανικό είναι να χρησιμοποιείς μαντεμι.

Όσο για την επιφάνεια με τα κάρβουνα που είναι 38,5Χ38,5 ενδεικτικά θα σου πω ότι η spirit 310 έχει επιφάνεια πλάτους 60εκ. , δηλαδή στα 38,5 εκατοστά είναι παραπάνω από τη μισή επιφάνεια της Spirit.. αν εσυ θεωρείς ότι δε χωράνε 15 μπριζόλες σε παραπάνω από τη μισής επιφάνεια ψησίματος παω πάσο γράψε 10 μπριζόλες ... πάντως 1 δεν είναι σίγουρα! 😂

Στα λέω όλα αυτά γιατί έχω την 425 rogue και ψήνω και με κάρβουνα αλλιώς δε θα επέμενα ...δεν έχω κανένα θέμα με τις στάχτες πίστεψε με δεν ισχύει αυτό που φαντάζεσαι πως συμβαίνει ..

Όσο για τα sear plates γύρνα λίγες σελίδες πίσω και θα δεις διάγραμμα με την κατανομή της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια για να καταλάβεις ✌️

14 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε

@eliassgr Τα 14.3 kW της Rogue έναντι των 8.8kW της Spirit τί σημαίνουν ως προς την κατανάλωση;

Τα 14,3 kW της Napoleon είναι η μέγιστη ισχύς των καυστήρων , φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι θα ψήνεις στο φουλ , είναι ρυθμιζομενοι οι καυστήρες άρα αν θες εσυ μπορείς να ψήνεις στο 8,8 kW χαμηλώνοντας τους καυστήρες... 

το θέμα εδώ είναι ότι θα έχεις όμως και την επιλογή να «πατήσεις» το γκάζι αν θες! 😈😈😈
Με αλλά λόγια πάρε Mercedes AMG και πήγαινε με 100 αν θες να καις λίγη βενζίνη ✌️

Επεξ/σία από eliassgr
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Να τη χαίρεσαι και καλά ψησίματα.
Κράτησε τη φωτογραφία - δεν θα την ξαναδείς ποτέ έτσι!

Ευχαριστώ πολύ, το ξέρω θα προσπαθήσω να τη συντηρήσω όσο το δυνατόν καλύτερα εσωτερικά. Παρεμπιπτόντως φάγαμε το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο που έχω δοκιμάσει, όχι σαν κάτι άχυρα που τρως στις ταβέρνες. Πρώτη εντύπωση άριστη.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, toxotis67 είπε

Ευχαριστώ πολύ, το ξέρω θα προσπαθήσω να τη συντηρήσω όσο το δυνατόν καλύτερα εσωτερικά. Παρεμπιπτόντως φάγαμε το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο που έχω δοκιμάσει, όχι σαν κάτι άχυρα που τρως στις ταβέρνες. Πρώτη εντύπωση άριστη.

Καλά ψησίματα!

Αυτο με το κοτόπουλο που λες ισχύει 100% κι εγώ πλέον ψήνω ολόκληρα κομμάτια κοτόπουλο ή γαλοπούλα και κρατάει πολύ καλά τα ζουμιά του! Είναι λουκούμι 👌

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, toxotis67 είπε

Ευχαριστώ πολύ, το ξέρω θα προσπαθήσω να τη συντηρήσω όσο το δυνατόν καλύτερα εσωτερικά. Παρεμπιπτόντως φάγαμε το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο που έχω δοκιμάσει, όχι σαν κάτι άχυρα που τρως στις ταβέρνες. Πρώτη εντύπωση άριστη.

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

1 ώρα πριν, livaspy είπε

Έτσι είναι αλλά νομίζω η broil king είναι made in Canada.

Ναι, νομίζω ότι όλη η γκάμα της κατασκευάζεται στον Καναδά, αλλά όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ δεν λέει κάτι αυτό.

Επεξ/σία από ilpapacha
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...