ηνίοχος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, panos_ace είπε Δεν εχω ψήσει ποτέ λαχανικά στην ψησταριά. Λέω να το δοκιμάσω αύριο. Μελιτζάνες, πιπεριές, κολοκύθι, κρεμμύδια σε "χοντρες" φέτες σε δυνατή φωτιά; Πατάτες πως παίζουμε; κομμένες στη μεση με τη φλουδα ή ολόκληρες τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο; Any tips? Αξίζει να το δοκιμάσεις θα εκπλαγεις από την γεύση , βασικό στοιχείο για όλα τα λαχανικά , επάλειψη με λάδι και βέβαια αλάτι , σε μερικά όπως οι πατάτες μπορείς να βάλεις και άλλα μπαχαρικά . Μελιτζάνες , κολοκυθάκια , και πιπεριές θέλουν δυνατή φωτιά οι πατάτες λιγότερη ένταση και συχνότερα γυρίσματα , με το καιρό θα τα μάθεις , πάντα και μόνο σε σχάρα ! 2
MANOLIS33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Εγκαινιασα τις νέες βέργες κεμπάπ ! Φωτιά : 300° για θωρακισμα και μετά 180°. Δύο γυρίσματα , ταμάμ! Σερβίρισμα: Πίτα στα 6, σάλτσα ντομάτας με κανελα αλάτι κ πιπέρι, τα κεμπάπ, ψητή 🍅, κρεμμύδι σοταρισμενο χωρίς λάδι, γιαούρτι και καπνιστή παπρικα. ΥΓ. Τα μπαλόνια με το νέρο είναι για αντίβαρο! Όταν η μαγεία της φύσης , συναντά τη θεωρία της ισορροπίας 😄😄😄 16
sndev Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Εγκαινιασα τις νέες βέργες κεμπάπ ! Φωτιά : 300° για θωρακισμα και μετά 180°. Δύο γυρίσματα , ταμάμ! Σερβίρισμα: Πίτα στα 6, σάλτσα ντομάτας με κανελα αλάτι κ πιπέρι, τα κεμπάπ, ψητή 🍅, κρεμμύδι σοταρισμενο χωρίς λάδι, γιαούρτι και καπνιστή παπρικα. ΥΓ. Τα μπαλόνια με το νέρο είναι για αντίβαρο! Όταν η μαγεία της φύσης , συναντά τη θεωρία της ισορροπίας 😄😄😄 μπαλόνια με νερό;;;; αλήθεια τωρα;🤣🤣 έγραψες. 2
ilpapacha Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μια παρουσίαση/σύγκριση για μικρές/φορητές ψησταριές Μερικά λινκ για μεταχειρισμένες από το car.gr https://www.car.gr/xyma/view/312993396-weber-q-2200-me-vasi https://www.car.gr/xyma/view/312982088-weber-q-100-psistaria-ygraerioy-top https://www.car.gr/xyma/view/312136304-psistaria-ygraerioy
sndev Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 κ εκει που λεω τι γαμάτη ψησταρια θα τη παρω τη ριμαδα , βλέπω ενα 3300😭 2 1
ilpapacha Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 49 λεπτά πριν, sndev είπε κ εκει που λεω τι γαμάτη ψησταρια θα τη παρω τη ριμαδα , βλέπω ενα 3300😭 Έρωτας αλήτης…😂 2
toxotis67 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Σήμερα ψήθηκαν δύο κοτόπουλα 2 κιλών το καθένα στη σούβλα. Στους 180 βαθμούς με τους πλαϊνούς καυστήρες αναμένους, έμμεσο ψήσιμο όπως πρότεινε ο φίλος @eliassgr τον οποίο ευχαριστώ. Στην spirit, οι 180 βαθμοί, πιάνονται με τους δύο πλαϊνούς καυστήρες αναμένους στην αμέσως επόμενη σκάλα από την χαμηλότερη και κλειστό το καπάκι. 1 1
tsiro7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, MANOLIS33 είπε Εγκαινιασα τις νέες βέργες κεμπάπ ! Φωτιά : 300° για θωρακισμα και μετά 180°. Δύο γυρίσματα , ταμάμ! Σερβίρισμα: Πίτα στα 6, σάλτσα ντομάτας με κανελα αλάτι κ πιπέρι, τα κεμπάπ, ψητή 🍅, κρεμμύδι σοταρισμενο χωρίς λάδι, γιαούρτι και καπνιστή παπρικα. ΥΓ. Τα μπαλόνια με το νέρο είναι για αντίβαρο! Όταν η μαγεία της φύσης , συναντά τη θεωρία της ισορροπίας 😄😄😄 Τι έκανες ρε θεούλη? 1
MANOLIS33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μετά το χθεσινό κεμπάπ, άντε να σας πω και για το σημερινό κοτόπουλο σούβλας (με προσθήκη 2 μπούτια, συνολικά 2,2kg)... Αλοιμα γύρω και μέσα : Ελαιόλαδο, γιαούρτι , μουστάρδα, αλάτι όχι πολύ, πιπέρι, μείγμα 5 μπαχαρικών (5 spices). Κόψτε μισό 🍋 και βάλτε το στον π@@το του. Extra tip 2-3 γαρύφαλλα (έβαλα περισσότερα κι ήταν έντονο) καρφωμένα στο 🍋 . Σπάγγο γύρω-γύρω να κρατηθούν κυρίως τα μπούτια κι ενδιάμεσα ντομάτα και κρεμμύδι. Εκτέλεση 300° για 10' και περίπου 1h για κάθε κιλό 🐔 στους 180°~. Δείτε το κ με το μάτι , εκεί που κλειδώνει τα μπούτια να είναι ψημένο. Οπωσδήποτε κάπνισμα! Όταν το βγάλετε απ'τη σούβλα , βγάλτε του το 🍋 , τεμαχίστε το 🐔 , & περιχυστε το ζωμό επάνω του.. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από MANOLIS33 16 2
zanskou Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, MANOLIS33 είπε Μετά το χθεσινό κεμπάπ, άντε να σας πω και για το σημερινό κοτόπουλο σούβλας (με προσθήκη 2 μπούτια, συνολικά 2,2kg)... Αλοιμα γύρω και μέσα : Ελαιόλαδο, γιαούρτι , μουστάρδα, αλάτι όχι πολύ, πιπέρι, μείγμα 5 μπαχαρικών (5 spices). Κόψτε μισό 🍋 και βάλτε το στον π@@το του. Extra tip 2-3 γαρύφαλλα (έβαλα περισσότερα κι ήταν έντονο) καρφωμένα στο 🍋 . Σπάγγο γύρω-γύρω να κρατηθούν κυρίως τα μπούτια κι ενδιάμεσα ντομάτα και κρεμμύδι. Εκτέλεση 300° για 10' και περίπου 1h για κάθε κιλό 🐔 στους 180°~. Δείτε το κ με το μάτι , εκεί που κλειδώνει τα μπούτια να είναι ψημένο. Οπωσδήποτε κάπνισμα! Όταν το βγάλετε απ'τη σούβλα , βγάλτε του το 🍋 , τεμαχίστε το 🐔 , & περιχυστε το ζωμό επάνω του.. respect και για το κοτόπουλος και για τα κεμπάπ ! 4
sndev Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MANOLIS33 είπε Μετά το χθεσινό κεμπάπ, άντε να σας πω και για το σημερινό κοτόπουλο σούβλας (με προσθήκη 2 μπούτια, συνολικά 2,2kg)... Αλοιμα γύρω και μέσα : Ελαιόλαδο, γιαούρτι , μουστάρδα, αλάτι όχι πολύ, πιπέρι, μείγμα 5 μπαχαρικών (5 spices). Κόψτε μισό 🍋 και βάλτε το στον π@@το του. Extra tip 2-3 γαρύφαλλα (έβαλα περισσότερα κι ήταν έντονο) καρφωμένα στο 🍋 . Σπάγγο γύρω-γύρω να κρατηθούν κυρίως τα μπούτια κι ενδιάμεσα ντομάτα και κρεμμύδι. Εκτέλεση 300° για 10' και περίπου 1h για κάθε κιλό 🐔 στους 180°~. Δείτε το κ με το μάτι , εκεί που κλειδώνει τα μπούτια να είναι ψημένο. Οπωσδήποτε κάπνισμα! Όταν το βγάλετε απ'τη σούβλα , βγάλτε του το 🍋 , τεμαχίστε το 🐔 , & περιχυστε το ζωμό επάνω του.. Είσαι μεγάλη παιχτουρα να τονίσω οτι αυτά τα κανες με μια jamestown για να επιβεβαιώσεις το ρητό ότι η σωστή σειρά Είναι τέχνη κ μεράκι του χρήστη μετά καλά υλικά κ μετά ΨΗΣΤΑΡΙΑ για το αποτέλεσμα Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από sndev 8
MANOLIS33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sndev είπε Είσαι μεγάλη παιχτουρα να τονίσω οτι αυτά τα κανες με μια jamestown για να επιβεβαιώσεις το ρητό ότι η σωστή σειρά Είναι τέχνη κ μεράκι του χρήστη μετά καλά υλικά κ μετά ΨΗΣΤΑΡΙΑ για το αποτέλεσμα Συμφωνώ με τη σειρά και θα προσθέσω δύο παράμετρους: Έχω πει πως τη Jamestown την αγόρασα αφού μια ασήμαντη Sunday Versy (μετέπειτα Landman) των €400 , με έβγαλε 10 χρόνια ! Το 2ο ότι τα επιπλέον €200 από τα €500 της J.T. (429€ σε προσφορά) που θα μπορούσα να δώσω για να πάρω μια σχετικά μικρότερη αλλά αναγνωρισμένη και σαφώς ποιοτικότερη Broil King ή Weber ή Napoleon, προτίμησα να τα δώσω σε αξεσουάρ: Pizza stone weber, βάση κοτόπουλο weber, έξτρα πλάκα μαντέμι 2 όψεων 38x38, θερμόμετρο digoo, αυτοσχέδια σούβλα, μοτέρ με βάση στήριξης, δοχείο καπνίσματος και τέλος σούβλες κεμπάπ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΣΤΕΣ ΜΕ BBQ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 😏 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από MANOLIS33 3
zanskou Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Συμφωνώ με τη σειρά και θα προσθέσω δύο παράμετρους: Έχω πει πως τη Jamestown την αγόρασα αφού μια ασήμαντη Sunday Versy (μετέπειτα Landman) των €400 , με έβγαλε 10 χρόνια ! Το 2ο ότι τα επιπλέον €200 από τα €500 της J.T. (429€ σε προσφορά) που θα μπορούσα να δώσω για να πάρω μια σχετικά μικρότερη αλλά αναγνωρισμένη και σαφώς ποιοτικότερη Broil King ή Weber ή Napoleon, προτίμησα να τα δώσω σε αξεσουάρ: Pizza stone weber, βάση κοτόπουλο weber, έξτρα πλάκα μαντέμι 2 όψεων 38x38, θερμόμετρο digoo, αυτοσχέδια σούβλα, μοτέρ με βάση στήριξης και τέλος σούβλες κεμπάπ. +τα μπαλόνια. μακράν το καλύτερο και πιο ευφάνταστο αξεσουάρ που θα μπορούσε να σκεφτεί ανθρώπινο μυαλό 4
MANOLIS33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, zanskou είπε +τα μπαλόνια. μακράν το καλύτερο και πιο ευφάνταστο αξεσουάρ που θα μπορούσε να σκεφτεί ανθρώπινο μυαλό Όποιος δεν έχει μυαλό να υπολογίσει το οφέλιμο μήκος στις βέργες, έχει μπαλόνια......... 1
sndev Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Συμφωνώ με τη σειρά και θα προσθέσω δύο παράμετρους: Έχω πει πως τη Jamestown την αγόρασα αφού μια ασήμαντη Sunday Versy (μετέπειτα Landman) των €400 , με έβγαλε 10 χρόνια ! Το 2ο ότι τα επιπλέον €200 από τα €500 της J.T. (429€ σε προσφορά) που θα μπορούσα να δώσω για να πάρω μια σχετικά μικρότερη αλλά αναγνωρισμένη και σαφώς ποιοτικότερη Broil King ή Weber ή Napoleon, προτίμησα να τα δώσω σε αξεσουάρ: Pizza stone weber, βάση κοτόπουλο weber, έξτρα πλάκα μαντέμι 2 όψεων 38x38, θερμόμετρο digoo, αυτοσχέδια σούβλα, μοτέρ με βάση στήριξης, δοχείο καπνίσματος και τέλος σούβλες κεμπάπ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΣΤΕΣ ΜΕ BBQ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 😏 καλα κοιτα με 10 χρονια εμπειρίας ψηστη τυλιχτη κ σε θερμοσίφωνα να τα ψηνες αψογα θα βγαίνανε. οι επωνυμες εχουν αλλες ευκολίες που για μη εμπειρο χρήστη ειναι σωτήριες για το αποτέλεσμα. στον εμπειρο χρήστη του κανει τη ζωη πιο εύκολη κ φτιαχνει κ καλα κομματια κρέατος πολυ πιο safe κ άνετα που στις πιο low level παιζει σεβαστό ποσοστο αποτυχίας κ στο λέω έχοντας απο ολων των ειδων τις ψησταριές κ με 10+ χρονια στη πλάτη 😜 να σου πω οτι ιδιο κομμάτι καλου αργεντινικου κρεατος βγήκε διαφορετικό στην naterial στην monarch κ στην spirit. για κεμπαμπ κοτοπουλα χοιρινά ξεκαθαρα γευστικά σε ολες το χερι του ψηστη μετράει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα