SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε νομίζω οτι με ξαναρώτησες παλιότερα , όχι ρε συ !! απλά εχουμε την ίδια ψησταριά δεν είναι τόσο παραξενο , αν δεν κάνω λάθος και ο Evgenios_V σκεφτόταν για την αγορά της πριν απο μένα Δεν ειχες απαντησει ομως Eπειδη εχεις βαλει πολλες φορες βιντεακι του, ελεγα μηπως εισαι εσυ.
mixomoras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 22 ώρες πριν, Siamego είπε Δεν έχεις πρόβλημα στο ύψος? Της Weber είναι 3,6cm και αυτά 6,5cm. Τα κόβεις? δεν κοιταξα διαστάσεις τωρα στο σαιτ γιατι ήταν τα μόνο π βρηκα και υπέθεσα θα ειναι αυτα. Θα σου πρότεινα μια βολτα από κατάστημα . Εγώ τη μέρα που τα πηρα τα σύγκρινα διπλα διπλα με το αντιστοιχο weber της εκθεσιακης spirit 210. 😛
plasTOST Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, mixomoras είπε δεν κοιταξα διαστάσεις τωρα στο σαιτ γιατι ήταν τα μόνο π βρηκα και υπέθεσα θα ειναι αυτα. Θα σου πρότεινα μια βολτα από κατάστημα . Εγώ τη μέρα που τα πηρα τα σύγκρινα διπλα διπλα με το αντιστοιχο weber της εκθεσιακης spirit 210. 😛 Απλά μπορούμε να τα πατήσουμε και να έρθει στο σωστό ύψος 2
ilpapacha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Στις 1/6/2021 στις 11:52 ΠΜ, geor92 είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι να φτιάξω σήμερα chicken wings και αναρωτιέμαι αν έχετε καμία καλή συνταγή (η bbq σως είναι έτοιμη). Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν έχει νόημα να τα κάνω στο bbq ή και στο φούρνο θα γίνουν ίδια.. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Δεν έχω κάνει φτερούγες κοτόπουλου ακόμα, όμως μπορείς να βρεις πολλές συνταγές/τρόπους μαγειρέματος είτε για φούρνο είτε για ψησταριά Προσωπικά θα προτιμούσα να τις κάνω στην ψησταριά αντί του φούρνου. 1 1
tsiro7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μια ερώτηση παίδες, όσοι κάνατε πατέντα με σούβλες after market με τι εργαλείο τις κάνατε στρογγυλές εκεί που πατάει στις υποδοχές της ψησταριας.
plasTOST Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Μια ερώτηση παίδες, όσοι κάνατε πατέντα με σούβλες after market με τι εργαλείο τις κάνατε στρογγυλές εκεί που πατάει στις υποδοχές της ψησταριας. ή με drimel ή με λίμα. Μην γελάσετε😂😂 Λοιπόν επειδή όλο το γυροφέρνω να φτιάξω βάση για την σούβλα στην spirit II 310 ώστε να μην πατάει πάνω στις υποδοχές τις ψυσταριάς, βρισκόμενος στα Lerroy πήρα αυτό https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/kourtinoxula-sidirodromoi/kourtinoverges-axesouar/stirigma-epekteinomeno-inspire-94-146-cm-62077596 Είναι επεκτινώμενο- ρυθμιζόμενο οπότε όπως μέτρησα αφήνωντας κενό ώστε να μην πατάει στην υποοδοχή του κάδου η σούβλα θέλω ύψος 10,5 cm από το ράφι. Έτσι κερδίζω και λίγο χώρο για να βάζω μεγαλύτερα κομμάτια για ψήσιμο. Θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις 3
ilpapacha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Μια ερώτηση παίδες, όσοι κάνατε πατέντα με σούβλες after market με τι εργαλείο τις κάνατε στρογγυλές εκεί που πατάει στις υποδοχές της ψησταριας. Μια άλλη λύση θα ήταν να βρεις και να πάρεις 2 αντάπτορες όπως ο παρακάτω https://www.amazon.com/OneGrill-Chrome-Steel-Rotisserie-Bushing/dp/B012BLWO3Q https://www.amazon.de/-/en/BBQ-Toro-Balancing-barbecue-stainless-rotisserie/dp/B07QVXVJWQ Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από ilpapacha
tsiro7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Θα δοκιμάσω με αυτό που βρήκα σε μια εργαλειοθήκη μου. Τι λέτε? 1 ώρα πριν, tsiro7 είπε Μια ερώτηση παίδες, όσοι κάνατε πατέντα με σούβλες after market με τι εργαλείο τις κάνατε στρογγυλές εκεί που πατάει στις υποδοχές της ψησταριας.
ilpapacha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tsiro7 είπε Θα δοκιμάσω με αυτό που βρήκα σε μια εργαλειοθήκη μου. Τι λέτε? Θα χρειαστεί να στηρίξεις πολύ καλά την σούβλα, πχ σε μέγγενη, και να πας με αργές σταθερές στροφές, τουλάχιστον στην αρχή. Η καλύτερη λύση θα ήταν να πάρεις την σούβλα και να πας σε έναν κοντινό σου σιδερά να στο φτιάξει
ηνίοχος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, tsiro7 είπε Θα δοκιμάσω με αυτό που βρήκα σε μια εργαλειοθήκη μου. Τι λέτε? Δεν βλέπω να κάνεις δουλειά μ' αυτό καλύτερα με κάποιον τροχό λείανσης ή ακόμη καλύτερα σε ένα μηχανουργείο
skskre Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, ilpapacha είπε Μια άλλη λύση θα ήταν να βρεις και να πάρεις 2 αντάπτορες όπως ο παρακάτω https://www.amazon.com/OneGrill-Chrome-Steel-Rotisserie-Bushing/dp/B012BLWO3Q https://www.amazon.de/-/en/BBQ-Toro-Balancing-barbecue-stainless-rotisserie/dp/B07QVXVJWQ Για αυτό εδώ σε είχα ρωτήσει παλαιότερα και μου έδωσες την ιδέα να το χρησιμοποιήσω στη μια πλευρά της σούβλας. Το είχε μέσα στο κιτ του Leroy και πήγα σε τόρνο και μου το κατέβασαν όσο πρέπει για να κλείνει το καπάκι χωρίς πρόβλημα. Φυσικά ακόμα δεν έχω αξειωθεί να πάω να τροχίσω την άλλη πλευρά, αλλά ίσως το δοκιμάσω και χωρίς λείανση γιατί γυρνάει κανονικά αν και τετράγωνη. 1
anergos13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 συζητώντας με ενα φιλο με μια weber genesis 330 για το θεμα σουβλα μου ανεφερε μια διαφορετικη λογικη με ανοξειδωτη βαση ...μου δειξε φωτο με ψησιμο...κοτοπουλου , ψαριων και κοντοσουβλιου...,και μου ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.... https://www.napoleon.com/en/at/barbecues/3-1-roasting-rack-56019 ποια η γνωμη σας? 1
sounis11 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, tsiro7 είπε Θα δοκιμάσω με αυτό που βρήκα σε μια εργαλειοθήκη μου. Τι λέτε? Μια χαρά δουλειά θα κάνεις.Εγω με τέτοιο την έκανα.Αν μιλάμε για σούβλα του δεκαευρου δεν αξίζει να πας σε σιδερά.Και αν σού φύγει και δεν γίνει ολοστρόγγυλη σαν τορναριστη,σιγά το πράγμα...
ilpapacha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, anergos13 είπε συζητώντας με ενα φιλο με μια weber genesis 330 για το θεμα σουβλα μου ανεφερε μια διαφορετικη λογικη με ανοξειδωτη βαση ...μου δειξε φωτο με ψησιμο...κοτοπουλου , ψαριων και κοντοσουβλιου...,και μου ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.... https://www.napoleon.com/en/at/barbecues/3-1-roasting-rack-56019 ποια η γνωμη σας? Το κοτόπουλο με αυτό τον τρόπο το κάνω, δεν το έχω βάλει στην σούβλα ακόμα. Με τον ίδιο τρόπο το ψήνουν οι περισσότεροι νομίζω. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Τα ψάρια, οι περισσότεροι τα ψήνουν απευθείας πάνω στην σχάρα. Υπάρχουν όμως και διαφορά σκεύη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Με βάση το βίντεο που έχεις βάλει, φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην βάση για τα ribs, όπου μπορείς να στηρίξεις και κάποιο ψάρι εκεί. Το κοντοσούβλι έχει μεγαλύτερα σε διάμετρο κομμάτια από ένα σουβλάκι και δεν βολεύει να το ψήσεις στην σχάρα. Εξάλλου θέλει και πολλή περισσότερη ώρα, με χαμηλή θερμοκρασία στην αρχή να ψηθεί μέχρι μέσα και πιο μεγάλη στο τέλος. Αν κόψεις μικρότερα κομμάτια, μπορείς να το ψήσεις σαν σουβλάκι. Δες μια το παρακάτω βίντεο στο 4:46 όπου δείχνει έναν τρόπο να στηρίξεις τις σούβλες πάνω στην σχάρα. 2
anergos13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Το κοτόπουλο με αυτό τον τρόπο το κάνω, δεν το έχω βάλει στην σούβλα ακόμα. Με τον ίδιο τρόπο το ψήνουν οι περισσότεροι νομίζω. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Τα ψάρια, οι περισσότεροι τα ψήνουν απευθείας πάνω στην σχάρα. Υπάρχουν όμως και διαφορά σκεύη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Με βάση το βίντεο που έχεις βάλει, φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην βάση για τα ribs, όπου μπορείς να στηρίξεις και κάποιο ψάρι εκεί. Το κοντοσούβλι έχει μεγαλύτερα σε διάμετρο κομμάτια από ένα σουβλάκι και δεν βολεύει να το ψήσεις στην σχάρα. Εξάλλου θέλει και πολλή περισσότερη ώρα, με χαμηλή θερμοκρασία στην αρχή να ψηθεί μέχρι μέσα και πιο μεγάλη στο τέλος. Αν κόψεις μικρότερα κομμάτια, μπορείς να το ψήσεις σαν σουβλάκι. Δες μια το παρακάτω βίντεο στο 4:46 όπου δείχνει έναν τρόπο να στηρίξεις τις σούβλες πάνω στην σχάρα. Για τα ψαρια μου εδειξε φωτο που τα βαζει μεσα και μου ανεφερε οτι ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα.... Για το κοντοσουβλι μου ειπε οτι το βαζει καπως ετσι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα