Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ειναι καλοκαίρι.

2 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε

Καλημέρα στην παρέα. Είναι φυσιολογικό οι καυστήρες στο πιο χαμηλό και η θερμοκρασία εκεί που βλέπετε και λίγο πιο πάνω;

IMG_20210717_125256.jpg

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2125

  • ilpapacha

    1958

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

4 λεπτά πριν, sndev είπε

Ναι ειναι καλοκαίρι.

 

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

30 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη.

34 λεπτά πριν, sndev είπε

Ναι ειναι καλοκαίρι.

 

 

32 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη.

36 λεπτά πριν, sndev είπε

Ναι ειναι καλοκαίρι.

 

 

35 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη.

 

Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη.

 

Δεύτερη απόπειρα παϊδακι κοτόπουλο. Άντε να δούμε.

IMG_20210717_134033.jpg

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 14/7/2021 στις 7:05 ΜΜ, Dennis7360 είπε

 

Εγω σκεφτομαι ( για σιγουρια, μιας και δεν εχω ξαναψησει) το κοντοσουβλι μοσχαρι που θα κανω να το βαλω σε λαδοκολα/αλουμινοχαρτο..σε 170 βαθμους για καμια ωρίτσα, να το ελενχω με θερμομετρο, και οταν δω οτι ειναι ψημένο, να το ανοιξω, να βαλω full τους καυστηρες για κανα 10λεπτο για χρωμα, και τελος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δύο μέρες έτρωγα φακές για να φάω ένα μπέργκερ!!! Άτιμη χοληστερίνη και κιλά.....

Βγήκαν τρελά είναι η αλήθεια!

Το msg στο Θανοπουλο στην Κηφισιά το είχε στα ασιατικά.

Δεν είναι λεμόνι αυτό χαχα, μπαλάκι σκύλου είναι!

σιγουρα?καθε μερα παω θανοπουλο νεα κηφισια δεν το εχω δει

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε

Εγω σκεφτομαι ( για σιγουρια, μιας και δεν εχω ξαναψησει) το κοντοσουβλι μοσχαρι που θα κανω να το βαλω σε λαδοκολα/αλουμινοχαρτο..σε 170 βαθμους για καμια ωρίτσα, να το ελενχω με θερμομετρο, και οταν δω οτι ειναι ψημένο, να το ανοιξω, να βαλω full τους καυστηρες για κανα 10λεπτο για χρωμα, και τελος..

Έτσι θα σου βράσει 😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σήμερα είχε γενέθλια η κοπέλα του κολλητού μου και φτιάξαμε 15 μπεργκερακια (στη φωτο είναι μόνο τα πρώτα 8 )😎 και πατάτες Νάξου φυσικά τηγανισμενες σε γάστρα lodge. Δοκιμάσαμε σε ένα και βάλαμε λίγο umami/msg και έδωσε ένα έξτρα boost στη γεύση. Θα σας πω εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω σε κάτι πιο απλό.

received_3805903296182882.jpeg

received_238211874819366.jpeg

Μπράβο ρε σύ Φανη πολύ ωραία όλα και η ωραια εικόνα με την παρέα σου και τα burger, πάντα τέτοια , να περνάτε καλά!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, gudinakos είπε

σιγουρα?καθε μερα παω θανοπουλο νεα κηφισια δεν το εχω δει

 

Ναι στα ασιατικά ήταν. Το έχει και στο site

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 2 μαριναδες από εχθές, τα έβγαλα 1 ώρα πριν το ψήσιμο από το ψυγείο, έφυγε το πολύ μαριναρισμα ( λαδι- ντομάτα) και τα σουβλισα...

Στο 1/3 των καυστήρων, πιάνει 190 βαθμούς.

Και μια φωτό

https://postimg.cc/z3wwMNTv

 

Επεξ/σία από Dennis7360
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε

μπορει να βρασει, αλλα μετα οπως ειπα θα το ανοιξω για να παρει χρωμα...

Ειδωμεν...

Σωστά, θα πάρει χρώμα, αλλά ο τρόπος ψησίματος παραμένει βράσιμο.

Μακάρι να σου βγει όπως το θέλεις και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό 

33 λεπτά πριν, Kostas3917 είπε

Κάνουμε την αρχή το πρώτο κάψιμο 

IMG_20210718_123446.jpg

Η φιάλη δεν χωράει από κάτω?

Τι ύψος έχει διαθέσιμο για τη φιάλη στην ειδική θέση που υπάρχει ?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, fantakola είπε

Σωστά, θα πάρει χρώμα, αλλά ο τρόπος ψησίματος παραμένει βράσιμο.

Μακάρι να σου βγει όπως το θέλεις και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό 

Η φιάλη δεν χωράει από κάτω?

Τι ύψος έχει διαθέσιμο για τη φιάλη στην ειδική θέση που υπάρχει ?

Τελικα,δεν εβαλα λαδόκολα...το εβαλα στο 1/3 των καυστηρων πιανει 190 βαθμους...δεν το θωρακισα, δεν ξερω εαν ηταν καλυτερα....αλλα το βλεπω καθε 40 λεπτο, ειναι καλο, τωρα το εβαλα στο μισο,..πιανει 220 βαθμους...θα το δω, και ισως το βαλω στο  full.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν πρώτη φορά bbq, το αποτέλεσμα ικανοποιητικό..το έβγαλα στους 72 βαθμούς ( προτιμούμε το well done) και ήταν πολύ καλό...

Την επόμενη φορά που θα το ξανακάνω ζ θα το βγάλω στους 65 βαθμούς...για λίγο ποιο ζουμερο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...