Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello παιδια, εδω και λιγες μερες εχει αρχισει να μου σκαει αυτες τις κοκκινες φλογες απο τους καυστηρες. τσεκαρα τους καυστηρες και οι οπες ειναι καθαρες (βουρτσακι δεν εχω για να καθαρισω μεσα). Μπουκαλα εχω την prime και δοκιμασα και καινουργια. εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει? 

0-02-05-9cf801fa70dffb419f385ea2366c3c4fe78e528f1b35903fc62d4e35cf95c814_e66cfda591d52070.jpg

Επεξ/σία από duke21gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, tsiro7 είπε

Αν στο κάνει μόνο στη διάρκεια του ψησίματος δεν είναι τπτ. 

το κανει και χωρις να εχω κατι στις σχαρες. βγαινει μπλε απο τις οπες και ανεβαινει η φλογα στις ακρες σαν γλωσσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι απαραίτητα περίεργο. για να δεις την "ποιότητα" της φλόγας πρέπει να τσεκάρεις βράδυ και με άπνοια. οτιδήποτε άλλο θα σε βάλει σε σκέψεις τσάμπα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα την αναψω πιο μετα χωρις τις σχαρες και τους ανακλαστηρες καθα βγαλω φωτο. παντως σε σχεη με προηγουμενες φορες δεν ειχα αυτες τις φλογες, για αυτο εχω σκαλώσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, paylidis είπε

Κι ομως αγαπητε μου φαινεται,

προ ημερων πηγα να παρω την kenton, ειχα μαλιστα κοψει ηδη χαρτι με τον υπαλληλο για να παω να την πληρώσω-παραλαβω επειδη εμεναν 2 κομματια μονο, παραδιπλα ηταν η 310... ε την ειδα, τη συγκρινα και ειπα θα περιμενω την 310...

 

κ εχθες τη χτυπησα, δευτερα ερχεται, το άλλο ΣΚ θα γινει κολαση θα μαζευτουμε καμια 15 ατομα να την εγκαινιασουμε... (τηρουμενων ολων των μετρων :P )

τσιμπημενες κ παλι βεβαια (και συγκριτικα με το ιστορικο)

δεν εχω καταφερει να τις δω κ καπου απο κοντα αλλα πρεπει να ειναι αντιστοιχες με Weber

βασικά είναι ανώτερες από weber καθώς έχουν και μεγαλύτερη εγγύηση και πιο δυνατούς καυστήρες και καλύτερα υλικά κατασκευής. Αν κανείς τον κόπο και τις δεις από κοντά θα καταλάβεις. Επίσης είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε napoleon οπότε έχει νόημα και τα 100 και 200 σαν διαφορά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Instructor1182 είπε

βασικά είναι ανώτερες από weber καθώς έχουν και μεγαλύτερη εγγύηση και πιο δυνατούς καυστήρες και καλύτερα υλικά κατασκευής. Αν κανείς τον κόπο και τις δεις από κοντά θα καταλάβεις. Επίσης είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε napoleon οπότε έχει νόημα και τα 100 και 200 σαν διαφορά.

Ίσως. Έγραψα ότι δεν τις έχω βρει κάπου - δεν έψαξα κ πολύ βέβαια καθως εντυπωσιάστηκα με την Weber κ τη θεώρησα ιδανική λύση για εμένα…

η τιμή είναι πολύ καλή, εκτός του budget μου ωστόσο όποτε κρατάω την 310 που παρηγγειλα 😊

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μια ερώτηση !! Προς αγορά πρώτης ψησταριάς αξίζει να πάρει κάποιος τώρα με την προσφορά την weber 310 στα 525€ η να πάει στην
425 napoleon rogue? Αξίζει εννοώ η διαφορά και γιατί? Επίσης το πλαϊνό μάτι πχ όπως η 425 sb χρειαζεται γενικά η τζάμπα λεφτά?ευχαριστώ πάρα πολύ όλους
Επεξ/σία από angel79
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

700 vs 525 για μένα είναι όχι, δεν αξίζει όπως δεν αξίζουν στην πλειονότητα τους τα πλαϊνά ματιά εκτός και αν είναι υπερύθρων. 

Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ ανώτερη την napoleon αλλά ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει ούτε θα εκμεταλλευτει την όποια ανωτερότητα. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακολουθώ εδώ το νήμα με πολύ ενδιαφέρον εδώ και καιρό

Έχω δουλέψει την weber genesis με 4 εστίες (στα 1500 περίπου) και έχω εντυπωσιασθεί. Αυτή τη στιγμή έχω μια barbecook impulse που σκέφτομαι να αλλαξω αλλά στην ουσία κοιτάω

1) Weber genesis II με 3 εστίες Ε310 (όριο τα 1Κ πάνω κάτω).

Βέβαια η Spirit είναι μισα λεφτά στο priktiker και την σκέφτομαι ασφαλώς, αλλά φοβάμαι μήπως είναι ¨"βασική"!!

2) Napoleon black rogue 525 με 4 εστίες στα 950  και έξτρα μάτι για τηγάνι στα 1050

3) Broil king - δεν ξέρω, αλλά περιμένω προσφορές.

 

Περιμένω απόψεις από όλους όσους έχουν εικόνα..

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Wave1975
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω τι λετε εσεις για Weber, αλλα με μια τετοια με 3 καυστηρες ομως, η μανα μου , τάιζε 3 αντρες , 3-4 φορες την εβδομαδα, για 5 χρονια.

Η τιμή ειναι τσάμπα και εχει και μαντεμενιες σχάρες.

Αν δεν ειχα την naterial θα την ειχα τσιμπησει χωρις δευτερη σκεψη.

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-advance-me-4-kaystires-116990

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν ξερω τι λετε εσεις για Weber, αλλα με μια τετοια με 3 καυστηρες ομως, η μανα μου , τάιζε 3 αντρες , 3-4 φορες την εβδομαδα, για 5 χρονια.

Η τιμή ειναι τσάμπα και εχει και μαντεμενιες σχάρες.

Αν δεν ειχα την naterial θα την ειχα τσιμπησει χωρις δευτερη σκεψη.

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-advance-me-4-kaystires-116990

θα σου ξαναπω οτι λεμε αρκετες σελιδες πισω κατα καιρους καθως το νημα ειναιαρκετα παλιο οποτε καταλαβαινω εσενα κ οποιον αλλον δε μπαινει στη διαδικασια να διαβαζει ολο αυτο το χαος

στη Θεσσαλονίκη πας με ματιζ με νισσαν κ με τεσλα. φυσικα και θα φτάσεις οπως κ θα γεμισουν κ οι κοιλιτσες σας απο τη μαμα.

το θεμα ειναι με ποση ευκολια θα φτάσεις οπως κ με πόση ευκολία θα μαγειρέψεις ποσά θέματα θα βγάλει το ενα οταν το ζορίσεις κ ποσα θεματα θα βγαλει κ η αλλη οταν τη φορτοσεις.

όλα ειναι σχετικα κ εχουν να κανουν με τις αναγκες του καθενα. κ γω σαν φοιτητής εκανα Καβάλα Αθήνα με daewoo για να δω το τοτε μωρο μου , έκανα 12 ωρες κ δε καταλάβαινα τη θα πει ββββββββ απο αερα οταν περναγα διπλα απο νταλικα κ γελουσα οταν με επερνε ο αερας.  εφτανα ? επιανα οτι επρεπε να πιασω  κ να επιστρεψω καβαλα?. ε το ιδιο εκανα κ με μια κινέζικη ψησταρια απο Leroy 3 χρονια . ξερεις τι ομως? οταν έφτιαχνα πικανιες κ rib eye ελεγα πόσο γαματα γινοντουσαν μεχρι που εφτιαξα σε monarch κ ειπα τι μαλακία ετρωγα .. στο ενα ηθελα 45 λεπτα κ 1 ωρα καθαρισμα κ στο αλλο ηθελα 25 λεπτα κ καθαρισμα καθε δευτερη φορα ψησιματος. Στη μια με 4ς καυστηρες φορτονα 3 κιλα προβατίνα που λεει ο λογος κ ηθελα 1 ωρα γτ λογο ογκου βραζανε αντι να ψηνονται καθως δε κρατουσε θερμοκρασια κ στην αλλη ηθελα 20 λεπτα με 3ς καυστηρες μαλιστα γτ ειχε καλυτερη διατηρηση της θερμοκρασιας. Στη μια ημουν με το πυροσβεστικο ανα χειρας ετοιμοπολεμος κ στην αλλη χαλαρα με μπυριτσα κ το πυροσβεστικο στο πατωμα να αναμένει ..

εχω ορεξη μη πολυλογο .. δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά αλλα επιτρέψτε μου σαν χρήστης που θα φάει kobe των 400 το κιλο αλλα κ καλαμάκια χοιρινα του 1 ευρώ  κ εχοντας περασει απο τα χερια μου no name broil king weber campingaz κ kenton κ εχοντας πεταξει κ εγω δε ξερω ποσα χρηματα σε τετοια ειδη να μπορω να καταλαβω λιγο παραπανω τη διαφορα κ οταν βλεπω οτι ενας χρηστης με 100-200 ε παραπανω μπορει να παει σε κατι που θα νε η μερα με τη νυχτα να κραζω κ να τον αποτρεπω οσο μπορω. οπως επισης οταν κανουν παραπανω σπαταλες να μπορω να τους εξηγησω το γτ ειναι υπερβολή

α για τα μαντεμια της .. μη γραψω εκθεση παιζει να νε 40%μαντεμι κ το υπόλοιπο οτι νανε , σαν τις μπαρες υγειας που νε 75% ζαχαρη κ φρουκτοζη (οσοι κανουν διατροφη μπορουν να καταλαβουν τι εννοω ) αλλα ειναι υγειας! με γεμιση σοκολατα κ στα συστατικά λέει 1% :) 

 

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Wave1975 είπε

Παρακολουθώ εδώ το νήμα με πολύ ενδιαφέρον εδώ και καιρό

Έχω δουλέψει την weber genesis με 4 εστίες (στα 1500 περίπου) και έχω εντυπωσιασθεί. Αυτή τη στιγμή έχω μια barbecook impulse που σκέφτομαι να αλλαξω αλλά στην ουσία κοιτάω

1) Weber genesis II με 3 εστίες Ε310 (όριο τα 1Κ πάνω κάτω).

Βέβαια η Spirit είναι μισα λεφτά στο priktiker και την σκέφτομαι ασφαλώς, αλλά φοβάμαι μήπως είναι ¨"βασική"!!

2) Napoleon black rogue 525 με 4 εστίες στα 950  και έξτρα μάτι για τηγάνι στα 1050

3) Broil king - δεν ξέρω, αλλά περιμένω προσφορές.

 

Περιμένω απόψεις από όλους όσους έχουν εικόνα..

Ευχαριστώ 

Η spirit είναι το entry μοντέλο της Weber. Σαφώς η Genesis και η Rogue είναι ένα σκαλί παραπάνω.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τις δεις από κοντά. Για να μπορέσεις να έχεις και ο ίδιος άποψη για τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν. Αν βρίσκεται Αθήνα, όλο και κάποιο κατάστημα θα βρίσκεται κοντά σου. Μπορείς επίσης να επισκεφτείς τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες Napoleon (https://homing.gr), Weber (https://www.kyso.gr) και Broil King (https://www.generalgas.gr), όπου θα έχουν περισσότερα μοντέλα στημένα.

Από αυτά που αναφέρεις θα σου πρότεινα τη Napoleon Rogue, καθώς έχει την καλύτερη συνολική εγγύηση, 4 καυστήρες (μεγαλύτερη ευελιξία στο ψήσιμο), ντουλάπι για μπουκάλα/αξεσουάρ, υψηλότερη απόσταση μεταξύ σούβλας και σχάρας και μεγαλύτερη ισχύς καυστήρων. Επίσης διαθέτει σύστημα αυτόματης ανάφλεξης (ουσιαστικά απλά γυρνάς τον διακόπτη και ανάβει).

Το συμβατικό πλαϊνό μάτι είναι μια ωραία προσθήκη. Έχε υπόψη σου όμως ότι δεν είναι «ανεκτικό» στις καιρικές συνθήκες, πχ αέρας, και ότι θα χρειαστείς μαντεμένια σκεύη για να έχεις καλύτερη απόδοση. Επίσης θα μπορούσες να πάρεις μια ψησταριά χωρίς συμβατικό πλαϊνό μάτι και να αγοράσεις ένα ξεχωριστά, όπου θα μπορούσες να το τοποθετήσεις επάνω στο πλαϊνό ράφι. Θα χρειαστεί βέβαια να βάλεις μια διακλάδωση στο λάστιχο, μετά τον ρυθμιστή.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.