Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, oceanakis είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από πολύ διάβασμα εδώ στο Forum και καθώς έφτασε επιτέλους  η μέρα που θα πάρω και εγώ την πρώτη μου ψησταριά υγραερίου, ενώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την προσφορά της Weber 310 είπα θα κάνω την υπέρβαση και τελικά παράγγειλα την Napoleon 425. Τελικά μετά από μια ώρα την ακύρωσα και παράγγειλα την Napoleon 425 Sb αφού η γυναίκα μου ήθελε και το πλαϊνό μάτι. Ευτυχώς έτσι ίσως γκρινιάζει λιγότερο για την τιμή!
Λογικά αύριο θα την έχω επομένως θα επανέλθω με φωτογραφίες, ερωτήσεις, απορίες κτλ...

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Από την στιγμή που είχες σύμμαχο το έτερον ήμισυ, μην φοβάσαι τίποτα!

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oceanakis είπε

.... και παράγγειλα την Napoleon 425 Sb αφού η γυναίκα μου ήθελε και το πλαϊνό μάτι. Ευτυχώς έτσι ίσως γκρινιάζει λιγότερο για την τιμή!

Εκπληκτική επιλογή...συζυγου... :) 

Καλοριζική η ψησταριά...καλά ψησιματα...

 

  • Like 2
Δημοσ.

Το ασύρματο θερμόμετρο θα βοηθήσει στα πρώτα βήματα και αν ναι σε τι τιμές παίζει κάτι οικονομικό?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, samniotis είπε

Το ασύρματο θερμόμετρο θα βοηθήσει στα πρώτα βήματα και αν ναι σε τι τιμές παίζει κάτι οικονομικό?

Ξεκινά με ένα instant θερμόμετρο και έπειτα πας και σε ασύρματο, αν το επιθυμείς

Μια καλή επιλογή για instant είναι της Inkbird

https://www.amazon.de/Inkbird-Einstechthermometer-Küchenthermometer-Fleischthermometer-Grillthermometer/dp/B07XG6MQDT/ref=sr_1_4_sspa?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Inkbird&qid=1637775423&sr=8-4-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzVUU5TDdWMFY5MTJFJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNTE5MzAyMVdTSFlPM1VOTUNaJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTA0Nzc3MzUxQjA5UFgxMU9RVjRXJndpZGdldE5hbWU9c3BfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

Για ασύρματο 

https://www.skroutz.gr/s/19376738/Meater-Ασύρματο-Ψηφιακό-Θερμόμετρο-Φούρνου-με-Ακίδα-0-C-100-C-Plus-Bluetooth-Repeater.html?from=catspan

Αν ψαχτείς, ίσως να τα βρεις και σε ακόμα καλύτερες τιμές

  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, samniotis είπε

Οι κριτικές του amazon είναι πολλές και θετικές, η εταιρεία είναι γνωστή και τα λεφτά οκ. Σε φίλο που πήρα αυτό https://www.amazon.de/Inkbird-Bluetooth-IBT-4XS-Magnetic-Thermometer/dp/B076QBJVWX?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 είναι ευχαριστημένος. Αν ισχύει και ένα 30% voucher που γράφει κατεβαίνει πολύ η τιμή του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα..και εγω δεν άντεξα και μόλις την τσίμπησα την Kenton στα 179€.με παραλαβή από το κατάστημα.... ελπίζω να έκανα καλή αγορά... μίας και θα είναι η πρώτη μου ψησταριά υγραερίου...αν μπορείτε να με πείτε τι άλλο θα χρειαστώ εκτός από την αγοράς τις ψησταριάς?

Επεξ/σία από Traxanas1991
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, samniotis είπε

Έχει 4.5/5 αστέρια από περίπου 6.500 reviews… Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Είναι μια τίμια επιλογή.

Δημοσ.

αυτό που πόσταρα βγαίνει στα 26€ με τα μεταφορικά

για voucher δεν είδα κάτι, εκτός αν εννοείς την έκπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Traxanas1991 είπε

Καλησπέρα στην παρέα..και εγω δεν άντεξα και μόλις την τσίμπησα την Kenton στα 179€.με παραλαβή από το κατάστημα.... ελπίζω να έκανα καλή αγορά... μίας και θα είναι η πρώτη μου ψησταριά υγραερίου...αν μπορείτε να με πείτε τι άλλο θα χρειαστώ εκτός από την αγοράς τις ψησταριάς?

Από αξεσουάρ, θα χρειαστείς 

1) 2-3 λαβίδες

2) Σπάτουλα 

3) Γάντια

4) Βούρτσα καθαρισμού 

5) Θερμόμετρο (μπορείς να το πάρεις σε 2ο χρόνο)

Από εκεί και πέρα θα μπορούσες να προσθέσεις και μια σούβλα, εφόσον σου αρέσουν τέτοιου είδους ψησίματα.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 4
Δημοσ.

επίσης

6) Μια 10κιλη φιάλη υγραερίου

7) Μια κουκούλα προστασίας 

8 ) ένα σπορέλαιο για καθαρισμό της σχάρας 

και φυσικά θα ξεκινήσεις τα πρώτα ψησίματα με μικρή ποσότητα πχ κρεάτων, όπως σουβλάκια χοιρινά ας πούμε, για να μάθεις λίγο το αέριο, πως ανεβάζει θερμοκρασίες και τους χρόνους ψησίματος

  • Like 2
Δημοσ.

χρειάζεται κάποια προετοιμασία, κάποιο καθάρισμα πρίν το πρώτο ψήσιμο?

εντάξει, φαντάζομαι ένα πανί τις σχάρες ούτως ή άλλως τις περνάς και ένα λάδωμα πρίν να βάλεις το κρέας

Δημοσ.

Ακολουθούμε ακριβώς τα όσα λέει το βιβλιαράκι της συσκευής, συνήθως κάνουμε ένα κάψιμο στο full χωρίς κρέατα και μετά ξεκινά το πανηγύρι 

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου δοκιμασα μια μοσχαρίσια (απλό ελληνικό τιμιο μοσχάρι) σε φίλο (ειχα ξαναφάει στο παρελθόν αλλά ειχα ξεχάσει το ποσο ευκολο ειναι)το οποίο το ειχε φτιάξει σε Sous Vide και εμεινά για αλλή μια φορά χαζός με το πόσο καλό γίνεται ενα απλό κρέας στο "μπάνιο" το πηρα απόφαση... 

και έκανα και την τελευταια αγορά οσον αφορά φαγητό (λέμε τώρα)...

Anova Precision Cooker & Anova Precision Sealer...Μπας και φάμε καμια μπριζόλα της προκοπής...

 

 

Αντε παω τωρα να κοιμηθώ στην μπανιέρα γιατι κρεββάτι θα ξαναδώ ίσως με τον νέο χρόνο...αχ

Επεξ/σία από Evgenios_V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...