skskre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Αυτά εδώ τα μοσχαρίσια κομμάτια -που κάποτε ήταν μαζί αλλά τα χώρισα για ευκολία- υπάρχει καμιά ιδέα πως να τα μαγειρέψουμε? Σκέφτομαι και την επιλογή sous vide αν συμφωνείτε.. 2kg συνολικό βάρος... 1
biovaggoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα ομάδα. Σήμερα έγινε η πρώτη δοκιμή μιας και οι υποχρεώσεις και ο καιρος την προηγούμενη εβδομάδα δεν βοήθησαν. Την έκαψα το πρωί όπου έφτασε μέχρι τα 600 F σταθερά. Αφού κρύωσε λίγο, λάδωμα και μετά το απογευματάκι λιπαρά λουκάνικα και χοιρινές λαιμού για δοκιμή αναφλέξεων και κοτοπουλάκι στήθος για δοκιμή στο αν στεγνώνει ή όχι κτλ. Έπαιξα και λίγο με τους διακόπτες για δοκιμή στη θερμοκρασία εν ώρα ψησίματος. Γενικά πολύ θετικές εντυπώσεις. Το ασυναγώνιστο ήταν οτι από τη στιγμή που πάτησα το κουμπί έφαγα σε 23 λεπτά (αφού ετριψα και σχάρες). Δεν υπάρχει αυτό... Τα κρέατα δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το ψήσιμο στο κοτόπουλο που δεν το στέγνωσε. Τώρα μετά από αυτή τη δοκιμή έρχεται η ώρα του Μόσχου (t-bone, ribeye) και του βουβαλιού μιας και αυτά τα ψησίματα με ώθησαν να την πάρω... Ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσφέρετε. 8
ChristophorosGiam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 @biovaggoulas η φωτογραφία σου με τους καυστήρες αναμμένους, οι σχάρες πεντακάθαρες και όλη η ψησταριά να γυαλίζει υπο το μπλε φως είναι νομίζω αριστούργημα! 5
iliast33 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, ilpapacha είπε Τα flavorizer bars στο 2ο βίντεο είναι ανοξείδωτα. Της Spirit είναι εμαγιέ με πορσελάνινη επίστρωση. Μπορείς να τα πλύνεις, απλά μην τα αφήσεις να μουλιάσουν. Μόλις τα πλύνεις χρησιμοποίησε πετσέτα/χαρτί κουζίνας να τα σκουπίσεις. Για τους καυστήρες, ξεβιδώνεις την βίδα που έχουν και τους βγάζεις υπό γωνία. Πρόσεχε μόνο μην τους τραβήξεις απότομα. Νομίζω πως στο πίσω μέρος έχουν το ηλεκτρόδιο της ανάφλεξης, όπου θα χρειαστεί να το βγάλεις. Ilpapacha αν τελικά δεν βγάλω τους καυστήρες και πλύνω με νερό τον κάδο με νερό θα υπάρξει πρόβλημα με τους καυστήρες αν π.χ τους ακουμπήσω με το σφουγγάρι? Καλή Κυριακή σε όλους!
ilpapacha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, iliast33 είπε Ilpapacha αν τελικά δεν βγάλω τους καυστήρες και πλύνω με νερό τον κάδο με νερό θα υπάρξει πρόβλημα με τους καυστήρες αν π.χ τους ακουμπήσω με το σφουγγάρι? Καλή Κυριακή σε όλους! Οι καυστήρες είναι ανοξείδωτοι και δεν πρόκειται να πάθουν κάτι αν τους ακουμπήσεις με το σφουγγάρι. Μπορείς να τους τρίψεις/καθαρίσεις με ατσάλινη βούρτσα, να χρησιμοποιήσεις ακόμα και τρυπάνι για να ξεβουλώσεις τις οπές. Αν σε απασχολήσει η πιθανότητα να πέσει νερό μέσα στους καυστήρες, μπορείς κάλλιστα να τους τυλίξεις πχ με ένα αλουμινόχαρτο 3
ep1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μπήκε και βλέπουμε. Έβαλα και λαδόκολλα αν και οι απόψεις διίστανται. Θα την κρατήσω 30-60 λεπτά σκέφτομαι. 8
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Αν σε απασχολήσει η πιθανότητα να πέσει νερό μέσα στους καυστήρες, μπορείς κάλλιστα να τους τυλίξεις πχ με ένα αλουμινόχαρτο Καθε φορα που καθαριζω αυτο κανω. Οχι για το νερο, αλλα για τα υπολειμματα απο αυτα που τριβω γυρω γυρω 3
ilpapacha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Καθε φορα που καθαριζω αυτο κανω. Οχι για το νερο, αλλα για τα υπολειμματα απο αυτα που τριβω γυρω γυρω Ακριβώς. Είναι ένας απλός τρόπος να τους προφυλάξεις κατά τον καθαρισμό, εφόσον δεν τους αφαιρέσεις. 2
ep1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Έτοιμο παιδιά σε 1:53. Το χαρτί το έβγαλα στα 30 τελικά. Το θερμόμετρο βόλεψε πάρα πολύ αφού έπαιρνα μετρήσεις σε 3-4 διαφορετικά σημεία και μου έδειχνε σε 5 δευτερόλεπτα. 9
est Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ούτε black angus, ούτε kobe, ούτε porterhouse κλπ... Ζυγούρι Λήμνου 3,5€/Kg 😏 10
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ψαράκι σήμερα. Φαγκρακια των 750γρ έκαστο. εκανα ρεσετ το ρυθμιστή συνεχίζει να έχει σκασίματα κ πορτοκαλί φλόγα όπως φαινεται. Θα αλλάξω φιάλη την άλλη εβδομάδα και εάν δεν είναι αυτό θα πάρω αντιπροσωπεία να δούμε τι φταίει… τωρα σκεφτομαι το καθάρισμα 😞 καθως έχει ψήσει 4 φορές κρέας και τώρα ψαρι όποτε ήρθε η ώρα 😂 7
Evgenios_V Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Εκλεψά λιγο μιας και δεν το εφτιαξα εγω αλλά το εφαγα σε εστιατόριο αλλά νομίζω οτι ειναι το καλύτερο κομμάτι που έχω φάει... βγηκε λουκούμι... 5
ilpapacha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Εκλεψά λιγο μιας και δεν το εφτιαξα εγω αλλά το εφαγα σε εστιατόριο αλλά νομίζω οτι ειναι το καλύτερο κομμάτι που έχω φάει... βγηκε λουκούμι... Ωραίο marbling! 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Evgenios_V είπε βγηκε λουκούμι... dry aged φαινεται 2
FireGate_13_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλημέρα στην παρέα σας, νέος κάτοχος της Spirit II 310 και εγώ, την συνέδεσα χθες το βράδυ (1.5 ώρα μου πήρε) και πάω χαρούμενος να πάρω φιάλη. Καταλήγω σε μια Shell και ζητώ απο τον άνθρωπο να μου φέρει μία για ψησταριά. Μου λέει έχουμε την Coral Gas και την Prime, ρωτώ και εγώ τι διαφορά έχουνε? μου απαντά η μια έχει πλαστικό γύρω γύρω, εγώ αυτή δίνω σε όλους με ψησταριά, βλέπω και το NFC απο πάνω και λέω αυτή φέρε μου. Θέλετε μου λέει και τον ρυθμιστή? του λέω έχει πάνω το καλώδιο δεν το χρειάζομαι. Την πάω σπίτι χαρούμενος, βγάζω τη ζελατίνα και βλέπω πουθενά το σπίρωμα. Πάω σε 2ο πρατήριο (πιο κοντινό) λεω φέρτε μου σας παρακαλώ τον ρυθμιστή της Prime, τον βγάζω απο το κουτί και βλέπω οτι ναι με κουμπώνει πάνω στην Prime αλλά καταλήγει απο την άλλη πλευρά σε τσουτσούνι για καλώδιο (λαστιχένιο σωλήνα). Τα νέυρα μου!! τι να κάνω? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από FireGate_13_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα