Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Νομίζω στέκονται περισσότερο στο ενσωματωμένο θερμόμετρο και κάνουν μια αναφορά στην σχάρα και ότι βελτίωσαν το sear zone

 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε

Τελικά η πρώτη δοκιμή έγινε έτσι, πολύ ζουμερό και μαλακό το αποτέλεσμα την επόμενη φορά δοκιμή χωρίς ταψάκι. 

IMG_20220120_200343.jpg

Αυτό πρέπει να ήπιε μια μπουκάλα, πόση ώρα πήρε το ψήσιμο; Αξιος!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xsaviola28 είπε

Τελικά η πρώτη δοκιμή έγινε έτσι, πολύ ζουμερό και μαλακό το αποτέλεσμα την επόμενη φορά δοκιμή χωρίς ταψάκι. 

IMG_20220120_200343.jpg

Ωραίος μπράβο σου! Έπρεπε και μια φωτογραφία μετά που ήταν έτοιμο 😀
Ερώτηση: Οι βίδες στην σούβλα τι πατέντα?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, oceanakis είπε

Ωραίος μπράβο σου! Έπρεπε και μια φωτογραφία μετά που ήταν έτοιμο 😀
Ερώτηση: Οι βίδες στην σούβλα τι πατέντα?

Λογικά τις εχει βαλει για να σφηνώσει τα στρογγυλα επιθεματα (σωληνά??? ) που εχει βαλει για να γυριζει σωστα στις εγκοπες της ψησταριας... 

  • Like 2
Δημοσ.

ακριβώς κρατάνε τα 2 κομμάτια χαλκοσωλήνα για να γυρίζει η σούβλα, εύκολη και τελικά αποδοτική πατέντα. Δε πρόλαβα φώτο μετά ήταν όλοι με το πιρούνι στο χέρι για δοκιμή χα χα.

Δημοσ.

Καλημέρα στην Ομάδα,

Καινούριος στο υγραέριο, μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ και στο διαδίκτυο, και ενώ αρχικά έλεγα να μην δώσω πάνω από 500 ευρω τελικά σήμερα παρέλαβα Monarch 390 .Την πήρα σε καλή τιμή , ελπίζω να έχω κάνει σωστή επιλογή και να μη κλαίω τα λεφτά μου . 

 Μαζί πήρα και αυτό το θερμόμετρο.https://www.amazon.es/gp/product/B07XG6MQDT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Και κάλυμμα , με ξύστρα

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq-aksesouar/broil-king-kalimma-psistarias-gem-340_3644936?qId=aa2b9d37fcfd2315785b6c3c9a982064&qIx=products

Θα τα λέμε!

 

 

 

 

IMG_20220121_085633-min.jpg

  • Like 8
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε

Καλημέρα στην Ομάδα,

Καινούριος στο υγραέριο, μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ και στο διαδίκτυο, και ενώ αρχικά έλεγα να μην δώσω πάνω από 500 ευρω τελικά σήμερα παρέλαβα Monarch 390 .Την πήρα σε καλή τιμή , ελπίζω να έχω κάνει σωστή επιλογή και να μη κλαίω τα λεφτά μου . 

 Μαζί πήρα και αυτό το θερμόμετρο.https://www.amazon.es/gp/product/B07XG6MQDT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Και κάλυμμα , με ξύστρα

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq-aksesouar/broil-king-kalimma-psistarias-gem-340_3644936?qId=aa2b9d37fcfd2315785b6c3c9a982064&qIx=products

Θα τα λέμε!

 

 

 

 

IMG_20220121_085633-min.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Νομίζω στέκονται περισσότερο στο ενσωματωμένο θερμόμετρο και κάνουν μια αναφορά στην σχάρα και ότι βελτίωσαν το sear zone

Θα βγαλουν παλι 10 διαφορετικους κωδικους. Με ψηφιακο θερμομετρο, με αναλογικο, με ντουλαπακι, χωρις ντουλαπακι, με λαμπακι εσωτερικο, με λαμπακι στους διακοπτες κλπ.

Δεν ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο, το εξωτερικο sear zone της napoleon με infrared σε ενα μικρο κομματακι ή ενα μεγαλο εσωτερικο sear zone απλα με ενα εξτρα καυστηρα; Μαλλον το συστημα της ναπολεον λεω με μια πρωτη ματια.

Το μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με την παλια ειναι το υψος για τη σουβλα που πρεπει να ειναι διπλασιο και βαλε οπως το βλεπω με μια πρωτη ματια.

Νομιζω ανεβασαν και εγγυηση στα 12 χρονια.

Το βλεπω παντως να ξεκινανε στην Ελλαδα απο 1500€ περιπου.

  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xsaviola28 είπε

ακριβώς κρατάνε τα 2 κομμάτια χαλκοσωλήνα για να γυρίζει η σούβλα, εύκολη και τελικά αποδοτική πατέντα. Δε πρόλαβα φώτο μετά ήταν όλοι με το πιρούνι στο χέρι για δοκιμή χα χα.

Ωραία λύση η χαλκοσωλήνα...

Δεν θα ηταν καλύτερο να εμεναν σταθερα τα κομμάτια χαλκοσωληνα και να περιστρεφοταν η τετράγωνη σουβλα εντός τους?

Έτσι πιστευω ότι δεν θα είχες καθολου τριβή με το αλουμίνιο στις εσοχές της ψησταριάς...

Επεξ/σία από Evgenios_V
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Θα βγαλουν παλι 10 διαφορετικους κωδικους. Με ψηφιακο θερμομετρο, με αναλογικο, με ντουλαπακι, χωρις ντουλαπακι, με λαμπακι εσωτερικο, με λαμπακι στους διακοπτες κλπ.

Δεν ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο, το εξωτερικο sear zone της napoleon με infrared σε ενα μικρο κομματακι ή ενα μεγαλο εσωτερικο sear zone απλα με ενα εξτρα καυστηρα; Μαλλον το συστημα της ναπολεον λεω με μια πρωτη ματια.

Το μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με την παλια ειναι το υψος για τη σουβλα που πρεπει να ειναι διπλασιο και βαλε οπως το βλεπω με μια πρωτη ματια.

Νομιζω ανεβασαν και εγγυηση στα 12 χρονια.

Το βλεπω παντως να ξεκινανε στην Ελλαδα απο 1500€ περιπου.

Με το σύστημα που έχει επιλέξει η Napoleon, σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία ψησίματος, καθώς δεν επηρεάζει το τι ψήνεις μέσα στην κύρια επιφάνεια. 

Το ύψος ναι, φαίνεται ότι το έχουν βελτιώσει ώστε να είσαι πιο άνετος στα ψησίματα με σούβλα. Αναφέρουν ότι παίρνει κρέας με διάμετρο 10 ίντσες (25,4εκ).

17F6300D-8A00-4E69-BF0C-BD4AFDC4BA6D.jpeg.d02a6c626dc20b64e5a840f399caa6e6.jpeg

Η εγγύηση όντως έχει πάει στα 12 έτη

ADBF4D8C-B4D4-4EEA-B69D-994B39620596.jpeg.3696b7128280f91cc5033a0e162d3563.jpeg

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Ωραία λύση η χαλκοσωλήνα...

Δεν θα ηταν καλύτερο να εμεναν σταθερα τα κομμάτια χαλκοσωληνα και να περιστρεφοταν η τετράγωνη σουβλα εντός τους?

Έτσι πιστευω ότι δεν θα είχες καθολου τριβή με το αλουμίνιο στις εσοχές της ψησταριάς...

Δε το σκέφτηκα καθόλου έτσι αλλά πως θα περνούσε μέσα η σούβλα με το κρέας αν ήταν σταθερή η χαλκοσωλήνα.

Δημοσ.

Καλημέρα καλοφαγάδες, έχω την veberweber spirit ii e-310, πραγματικά την έχω λιώσει. Μια ερωτήσει ξεφλουδισε ο καδος, αρκετές φορές ψήνω προβατίνα και γίνεται το Έλα να δεις. 

IMG_20220121_130025431.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...