SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Νεες weber Genesis. Μεγαλωσαν την αποσταση για τη σουβλα, αλλα δεν εβαλαν παλι infrared! Δλδ ελεος! 1
ilpapacha Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω στέκονται περισσότερο στο ενσωματωμένο θερμόμετρο και κάνουν μια αναφορά στην σχάρα και ότι βελτίωσαν το sear zone
xsaviola28 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Τελικά η πρώτη δοκιμή έγινε έτσι, πολύ ζουμερό και μαλακό το αποτέλεσμα την επόμενη φορά δοκιμή χωρίς ταψάκι. 4
invisiblesurfer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε Τελικά η πρώτη δοκιμή έγινε έτσι, πολύ ζουμερό και μαλακό το αποτέλεσμα την επόμενη φορά δοκιμή χωρίς ταψάκι. Αυτό πρέπει να ήπιε μια μπουκάλα, πόση ώρα πήρε το ψήσιμο; Αξιος!
xsaviola28 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Το ψήσιμο κράτησε 1 ώρα και 45 λεπτά στα τελευταία 20 έβγαλα τα ταψάκια για χρώμα. 1
oceanakis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, xsaviola28 είπε Τελικά η πρώτη δοκιμή έγινε έτσι, πολύ ζουμερό και μαλακό το αποτέλεσμα την επόμενη φορά δοκιμή χωρίς ταψάκι. Ωραίος μπράβο σου! Έπρεπε και μια φωτογραφία μετά που ήταν έτοιμο 😀 Ερώτηση: Οι βίδες στην σούβλα τι πατέντα?
Evgenios_V Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, oceanakis είπε Ωραίος μπράβο σου! Έπρεπε και μια φωτογραφία μετά που ήταν έτοιμο 😀 Ερώτηση: Οι βίδες στην σούβλα τι πατέντα? Λογικά τις εχει βαλει για να σφηνώσει τα στρογγυλα επιθεματα (σωληνά??? ) που εχει βαλει για να γυριζει σωστα στις εγκοπες της ψησταριας... 2
xsaviola28 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 ακριβώς κρατάνε τα 2 κομμάτια χαλκοσωλήνα για να γυρίζει η σούβλα, εύκολη και τελικά αποδοτική πατέντα. Δε πρόλαβα φώτο μετά ήταν όλοι με το πιρούνι στο χέρι για δοκιμή χα χα.
Socrates1977 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα στην Ομάδα, Καινούριος στο υγραέριο, μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ και στο διαδίκτυο, και ενώ αρχικά έλεγα να μην δώσω πάνω από 500 ευρω τελικά σήμερα παρέλαβα Monarch 390 .Την πήρα σε καλή τιμή , ελπίζω να έχω κάνει σωστή επιλογή και να μη κλαίω τα λεφτά μου . Μαζί πήρα και αυτό το θερμόμετρο.https://www.amazon.es/gp/product/B07XG6MQDT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Και κάλυμμα , με ξύστρα https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq-aksesouar/broil-king-kalimma-psistarias-gem-340_3644936?qId=aa2b9d37fcfd2315785b6c3c9a982064&qIx=products Θα τα λέμε! 8
ilpapacha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε Καλημέρα στην Ομάδα, Καινούριος στο υγραέριο, μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ και στο διαδίκτυο, και ενώ αρχικά έλεγα να μην δώσω πάνω από 500 ευρω τελικά σήμερα παρέλαβα Monarch 390 .Την πήρα σε καλή τιμή , ελπίζω να έχω κάνει σωστή επιλογή και να μη κλαίω τα λεφτά μου . Μαζί πήρα και αυτό το θερμόμετρο.https://www.amazon.es/gp/product/B07XG6MQDT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Και κάλυμμα , με ξύστρα https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq-aksesouar/broil-king-kalimma-psistarias-gem-340_3644936?qId=aa2b9d37fcfd2315785b6c3c9a982064&qIx=products Θα τα λέμε! Καλορίζικη και καλά ψησίματα! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, ilpapacha είπε Νομίζω στέκονται περισσότερο στο ενσωματωμένο θερμόμετρο και κάνουν μια αναφορά στην σχάρα και ότι βελτίωσαν το sear zone Θα βγαλουν παλι 10 διαφορετικους κωδικους. Με ψηφιακο θερμομετρο, με αναλογικο, με ντουλαπακι, χωρις ντουλαπακι, με λαμπακι εσωτερικο, με λαμπακι στους διακοπτες κλπ. Δεν ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο, το εξωτερικο sear zone της napoleon με infrared σε ενα μικρο κομματακι ή ενα μεγαλο εσωτερικο sear zone απλα με ενα εξτρα καυστηρα; Μαλλον το συστημα της ναπολεον λεω με μια πρωτη ματια. Το μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με την παλια ειναι το υψος για τη σουβλα που πρεπει να ειναι διπλασιο και βαλε οπως το βλεπω με μια πρωτη ματια. Νομιζω ανεβασαν και εγγυηση στα 12 χρονια. Το βλεπω παντως να ξεκινανε στην Ελλαδα απο 1500€ περιπου. 4
Evgenios_V Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xsaviola28 είπε ακριβώς κρατάνε τα 2 κομμάτια χαλκοσωλήνα για να γυρίζει η σούβλα, εύκολη και τελικά αποδοτική πατέντα. Δε πρόλαβα φώτο μετά ήταν όλοι με το πιρούνι στο χέρι για δοκιμή χα χα. Ωραία λύση η χαλκοσωλήνα... Δεν θα ηταν καλύτερο να εμεναν σταθερα τα κομμάτια χαλκοσωληνα και να περιστρεφοταν η τετράγωνη σουβλα εντός τους? Έτσι πιστευω ότι δεν θα είχες καθολου τριβή με το αλουμίνιο στις εσοχές της ψησταριάς... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από Evgenios_V
ilpapacha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Θα βγαλουν παλι 10 διαφορετικους κωδικους. Με ψηφιακο θερμομετρο, με αναλογικο, με ντουλαπακι, χωρις ντουλαπακι, με λαμπακι εσωτερικο, με λαμπακι στους διακοπτες κλπ. Δεν ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο, το εξωτερικο sear zone της napoleon με infrared σε ενα μικρο κομματακι ή ενα μεγαλο εσωτερικο sear zone απλα με ενα εξτρα καυστηρα; Μαλλον το συστημα της ναπολεον λεω με μια πρωτη ματια. Το μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με την παλια ειναι το υψος για τη σουβλα που πρεπει να ειναι διπλασιο και βαλε οπως το βλεπω με μια πρωτη ματια. Νομιζω ανεβασαν και εγγυηση στα 12 χρονια. Το βλεπω παντως να ξεκινανε στην Ελλαδα απο 1500€ περιπου. Με το σύστημα που έχει επιλέξει η Napoleon, σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία ψησίματος, καθώς δεν επηρεάζει το τι ψήνεις μέσα στην κύρια επιφάνεια. Το ύψος ναι, φαίνεται ότι το έχουν βελτιώσει ώστε να είσαι πιο άνετος στα ψησίματα με σούβλα. Αναφέρουν ότι παίρνει κρέας με διάμετρο 10 ίντσες (25,4εκ). Η εγγύηση όντως έχει πάει στα 12 έτη Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από ilpapacha
xsaviola28 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Ωραία λύση η χαλκοσωλήνα... Δεν θα ηταν καλύτερο να εμεναν σταθερα τα κομμάτια χαλκοσωληνα και να περιστρεφοταν η τετράγωνη σουβλα εντός τους? Έτσι πιστευω ότι δεν θα είχες καθολου τριβή με το αλουμίνιο στις εσοχές της ψησταριάς... Δε το σκέφτηκα καθόλου έτσι αλλά πως θα περνούσε μέσα η σούβλα με το κρέας αν ήταν σταθερή η χαλκοσωλήνα.
skoudinio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα καλοφαγάδες, έχω την veberweber spirit ii e-310, πραγματικά την έχω λιώσει. Μια ερωτήσει ξεφλουδισε ο καδος, αρκετές φορές ψήνω προβατίνα και γίνεται το Έλα να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα