Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2492

• ilpapacha

2194

• sndev

1176

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Trelloneritis είπε

Η ζύμη της πίτσας πόσες μέρες διατηρείται στο ψυγείο;

Καλυτερα να την παγωσεις και να την ξεπαγωσεις καλα κανα 8ωρο πριν την χρήση της...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Καλυτερα να την παγωσεις και να την ξεπαγωσεις καλα κανα 8ωρο πριν την χρήση της...

Την είχα βάλει στο ψυγείο για 5ήμερη ωρίμανση, αλλά με την κακοκαιρία των ημερών έμεινε παραπάνω.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Την είχα βάλει στο ψυγείο για 5ήμερη ωρίμανση, αλλά με την κακοκαιρία των ημερών έμεινε παραπάνω.

5ημερη ωριμανση???

τι συνταγη ακολουθείς...???

Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 10:28 ΜΜ, fysikos είπε

Ανοίξτε ρε παιδια ένα θέμα για το ψήσιμο πιτσας...

Άνοιξα εγώ ένα thread όσοι πιστοί πιτσολόγοι προσέλθετε. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 1:56 ΜΜ, Socrates1977 είπε

Για πλάκα πίτσας σκέφτομαι να πάρω αυτήν:

https://www.espithas.gr/mantemenia-skevi/19489-kazis-kaz-40-.html?skr_prm=WyI5YjU5MzY1Yy1mNTNiLTQ1MTgtYjU5MS03ODllM2NjNjhjZWIiLDE2NDI5Mjc1OTY4OTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Βασικά με λίγη έρευνα που έκανα καταλήγω στο μαντέμι, έχει κανείς μαντεμενια βάση; Να πάω καλύτερα σε πέτρα ; 

Και αφού δεν μπορώ να εγγκαινιασω έφτιαξα ψωμι😅! Προζύμι 80% υγρασια , για όποιον από εσάς ασχολείται.

IMG_20210711_122416-min.jpg

IMG_20210711_135307.jpg

Μαντεμένια πλάκα; Ενδιαφέρον!

Καταπληκτικό ψωμί!

👍

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει βρει κανένας καμία ψεκαστήρα για λάδι? Έχω πάρει μία της Broil King αλλά δεν μου το έκανε ποτέ σπρέυ-χρησιμοποιώ ελαιολαδο δικής μου παραγωγής αν κάνει κάποια διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, screwman είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει βρει κανένας καμία ψεκαστήρα για λάδι? Έχω πάρει μία της Broil King αλλά δεν μου το έκανε ποτέ σπρέυ-χρησιμοποιώ ελαιολαδο δικής μου παραγωγής αν κάνει κάποια διαφορά.

Και εγω πηρα αυτο που εχει το leroy αλλα δεν λεει τιποτα "τρομπαρεις" 4-5 φορες και κανε ενα μικρο ψιτ ψιτ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, screwman είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Δοκιμασα 3-4 ψεκαστηρια και ολα ηταν χαλια. Πηρα ετοιμο σπρευ/αεροσολ κραμβελαιο απο mymarket και  ειναι τρομερο. Σε 4-5 δευτερολεπτα εχεις κανει ολη τη σχαρα. Ασε το ελαιολαδο για τη χωριατικη, ουτως ή αλλως δεν κανει για σχαρα.

https://www.themart.gr/fytiko-ladi-formatto-500g-2113355200013.html

• Like 3
Δημοσ.
Στις 25/1/2022 στις 9:28 ΜΜ, ilpapacha είπε

Κι ένα συγκριτικό βιντεάκι Freestyle με Spirit

Στα χαρακτηριστικά των bbq μεταξύ napoleon και Weber βλέπω ότι για την ίδια επιφάνεια ψησίματος (με η όχι τον ιδιο αριθμό καυστήρων) η napoleon έχει περισσότερα BTUs... Πράγμα που βλέπουμε ως συνήθως σε φθηνιαρικες κατασκευές με πολλές απώλειες θερμότητας και κενά όπως λέει και η ίδια η Weber στο Site τής.... Αν η napoleon είναι καλή κατάσχεση πως εξηγείται τέτοια διαφορά???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, dextergsxr είπε

Στα χαρακτηριστικά των bbq μεταξύ napoleon και Weber βλέπω ότι για την ίδια επιφάνεια ψησίματος (με η όχι τον ιδιο αριθμό καυστήρων) η napoleon έχει περισσότερα BTUs... Πράγμα που βλέπουμε ως συνήθως σε φθηνιαρικες κατασκευές με πολλές απώλειες θερμότητας και κενά όπως λέει και η ίδια η Weber στο Site τής.... Αν η napoleon είναι καλή κατάσχεση πως εξηγείται τέτοια διαφορά???

Φανταζομαι ότι δεν σημαινει οτι η Ναπολεον, εν προκειμένο, ειναι κακης ποιότητας...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dextergsxr είπε

Νομίζω ότι το έβαλε για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας έναν καυστήρα παραπάνω. Το οποίο βέβαια σε βολεύει να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία στο ψήσιμο. Με βάση πάντως το βιντεάκι και οι 2 ψησταριές θα ψήσουν σωστά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...