ilpapacha Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Κι ένα συγκριτικό βιντεάκι Freestyle με Spirit 1
Trelloneritis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Η ζύμη της πίτσας πόσες μέρες διατηρείται στο ψυγείο;
Evgenios_V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Trelloneritis είπε Η ζύμη της πίτσας πόσες μέρες διατηρείται στο ψυγείο; Καλυτερα να την παγωσεις και να την ξεπαγωσεις καλα κανα 8ωρο πριν την χρήση της...
Trelloneritis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Καλυτερα να την παγωσεις και να την ξεπαγωσεις καλα κανα 8ωρο πριν την χρήση της... Την είχα βάλει στο ψυγείο για 5ήμερη ωρίμανση, αλλά με την κακοκαιρία των ημερών έμεινε παραπάνω.
Evgenios_V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Την είχα βάλει στο ψυγείο για 5ήμερη ωρίμανση, αλλά με την κακοκαιρία των ημερών έμεινε παραπάνω. 5ημερη ωριμανση??? τι συνταγη ακολουθείς...???
Zenor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 10:28 ΜΜ, fysikos είπε Ανοίξτε ρε παιδια ένα θέμα για το ψήσιμο πιτσας... Άνοιξα εγώ ένα thread όσοι πιστοί πιτσολόγοι προσέλθετε. 3
Aurumnus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 23/1/2022 στις 1:56 ΜΜ, Socrates1977 είπε Για πλάκα πίτσας σκέφτομαι να πάρω αυτήν: https://www.espithas.gr/mantemenia-skevi/19489-kazis-kaz-40-.html?skr_prm=WyI5YjU5MzY1Yy1mNTNiLTQ1MTgtYjU5MS03ODllM2NjNjhjZWIiLDE2NDI5Mjc1OTY4OTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Βασικά με λίγη έρευνα που έκανα καταλήγω στο μαντέμι, έχει κανείς μαντεμενια βάση; Να πάω καλύτερα σε πέτρα ; Και αφού δεν μπορώ να εγγκαινιασω έφτιαξα ψωμι😅! Προζύμι 80% υγρασια , για όποιον από εσάς ασχολείται. Μαντεμένια πλάκα; Ενδιαφέρον! Καταπληκτικό ψωμί! 👍 1
Trelloneritis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Evgenios_V είπε 5ημερη ωριμανση??? τι συνταγη ακολουθείς...??? Λέει για 3 ημέρες και είπα να τη δοκιμάσω με 5. 1
Socrates1977 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Πολύ καλό βίντεο, από έναν expert του είδους. https://m.youtube.com/watch?v=8Q_9h6VKm9c&list=PLYZgrX_hQMrS5FI1BmnleQqqN_5kXkNeb&index=1&t=306s
screwman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Έχει βρει κανένας καμία ψεκαστήρα για λάδι? Έχω πάρει μία της Broil King αλλά δεν μου το έκανε ποτέ σπρέυ-χρησιμοποιώ ελαιολαδο δικής μου παραγωγής αν κάνει κάποια διαφορά. 1
Amaretos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, screwman είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχει βρει κανένας καμία ψεκαστήρα για λάδι? Έχω πάρει μία της Broil King αλλά δεν μου το έκανε ποτέ σπρέυ-χρησιμοποιώ ελαιολαδο δικής μου παραγωγής αν κάνει κάποια διαφορά. Και εγω πηρα αυτο που εχει το leroy αλλα δεν λεει τιποτα "τρομπαρεις" 4-5 φορες και κανε ενα μικρο ψιτ ψιτ...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, screwman είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχει βρει κανένας καμία ψεκαστήρα για λάδι? Έχω πάρει μία της Broil King αλλά δεν μου το έκανε ποτέ σπρέυ-χρησιμοποιώ ελαιολαδο δικής μου παραγωγής αν κάνει κάποια διαφορά. Δοκιμασα 3-4 ψεκαστηρια και ολα ηταν χαλια. Πηρα ετοιμο σπρευ/αεροσολ κραμβελαιο απο mymarket και ειναι τρομερο. Σε 4-5 δευτερολεπτα εχεις κανει ολη τη σχαρα. Ασε το ελαιολαδο για τη χωριατικη, ουτως ή αλλως δεν κανει για σχαρα. https://www.themart.gr/fytiko-ladi-formatto-500g-2113355200013.html 3
dextergsxr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 9:28 ΜΜ, ilpapacha είπε Κι ένα συγκριτικό βιντεάκι Freestyle με Spirit Στα χαρακτηριστικά των bbq μεταξύ napoleon και Weber βλέπω ότι για την ίδια επιφάνεια ψησίματος (με η όχι τον ιδιο αριθμό καυστήρων) η napoleon έχει περισσότερα BTUs... Πράγμα που βλέπουμε ως συνήθως σε φθηνιαρικες κατασκευές με πολλές απώλειες θερμότητας και κενά όπως λέει και η ίδια η Weber στο Site τής.... Αν η napoleon είναι καλή κατάσχεση πως εξηγείται τέτοια διαφορά???
Evgenios_V Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, dextergsxr είπε Στα χαρακτηριστικά των bbq μεταξύ napoleon και Weber βλέπω ότι για την ίδια επιφάνεια ψησίματος (με η όχι τον ιδιο αριθμό καυστήρων) η napoleon έχει περισσότερα BTUs... Πράγμα που βλέπουμε ως συνήθως σε φθηνιαρικες κατασκευές με πολλές απώλειες θερμότητας και κενά όπως λέει και η ίδια η Weber στο Site τής.... Αν η napoleon είναι καλή κατάσχεση πως εξηγείται τέτοια διαφορά??? Φανταζομαι ότι δεν σημαινει οτι η Ναπολεον, εν προκειμένο, ειναι κακης ποιότητας... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Evgenios_V 1
ilpapacha Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, dextergsxr είπε Στα χαρακτηριστικά των bbq μεταξύ napoleon και Weber βλέπω ότι για την ίδια επιφάνεια ψησίματος (με η όχι τον ιδιο αριθμό καυστήρων) η napoleon έχει περισσότερα BTUs... Πράγμα που βλέπουμε ως συνήθως σε φθηνιαρικες κατασκευές με πολλές απώλειες θερμότητας και κενά όπως λέει και η ίδια η Weber στο Site τής.... Αν η napoleon είναι καλή κατάσχεση πως εξηγείται τέτοια διαφορά??? Νομίζω ότι το έβαλε για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας έναν καυστήρα παραπάνω. Το οποίο βέβαια σε βολεύει να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία στο ψήσιμο. Με βάση πάντως το βιντεάκι και οι 2 ψησταριές θα ψήσουν σωστά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα