Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και παλι,κατοχος πλεον μιας Napoleon 525 rsib (μα; την εφεραν το πρωι)και πολυ χαρουμενος γιατι ειναι πολυ ομορφη,στιβαρη,η γυναικα μου ευτυχισμενη(ηθελε πλαινο infrared...)τελος παντων... ολα καλα!Πως ψηνουμε ενα απλο λιτο κοτοπουλο σε αυτη την ψησταρια ρε παιδια?Θα αναψω ολη την ψησταρια κανονικα φουλ ,χαμηλωνω βαζω το wok για κοτοπουλο της Νapoleon και ψηνω?τοσο απλα?Ευχαριστω εκ των προτερων γιατι πελαγωσα

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2138

  • ilpapacha

    1968

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

4 λεπτά πριν, Alex_Mat είπε

Καλησπερα και παλι,κατοχος πλεον μιας Napoleon 525 rsib (μα; την εφεραν το πρωι)και πολυ χαρουμενος γιατι ειναι πολυ ομορφη,στιβαρη,η γυναικα μου ευτυχισμενη(ηθελε πλαινο infrared...)τελος παντων... ολα καλα!Πως ψηνουμε ενα απλο λιτο κοτοπουλο σε αυτη την ψησταρια ρε παιδια?Θα αναψω ολη την ψησταρια κανονικα φουλ ,χαμηλωνω βαζω το wok για κοτοπουλο της Νapoleon και ψηνω?τοσο απλα?Ευχαριστω εκ των προτερων γιατι πελαγωσα

Καλορίζικη, πάντα γεμάτη και με καλή παρέα!

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γνώμη σας για αυτή;

Οι ανάγκες μου είναι συνήθως από 4-6 άτομα, μία φορά τουλάχιστον την εβδομάδα ψήσιμο και κρέατα μπριζόλες, κοτόπουλο, λουκάνικο, ψάρια (τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή)

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Επεξ/σία από Uberalles_gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Alex_Mat είπε

Καλησπερα και παλι,κατοχος πλεον μιας Napoleon 525 rsib (μα; την εφεραν το πρωι)και πολυ χαρουμενος γιατι ειναι πολυ ομορφη,στιβαρη,η γυναικα μου ευτυχισμενη(ηθελε πλαινο infrared...)τελος παντων... ολα καλα!Πως ψηνουμε ενα απλο λιτο κοτοπουλο σε αυτη την ψησταρια ρε παιδια?Θα αναψω ολη την ψησταρια κανονικα φουλ ,χαμηλωνω βαζω το wok για κοτοπουλο της Νapoleon και ψηνω?τοσο απλα?Ευχαριστω εκ των προτερων γιατι πελαγωσα

Καλορίζικη κ να τη χαρείς,  πάντα γεμάτη. Υπάρχουν πολλά videos στο you tube για χρήση napoleon- και όχι μόνο- που θα βοηθήσουν.  Για μικρές ποσότητες κρεάτων δεν χρειάζεται να τα ανάβεις όλα, σε αυτό βοηθάει το μέγεθος. Αν τα κρέατα σου  πιάνουν τη μισή ψησταριά, ανάβεις μόνο τους 2 από κάτω σε  χαμηλή ένταση. Γενικά ψήνεις σε χαμηλή ένταση, αφού πρώτα ζεστάνεις τις σχάρες...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστω ολους πολυ!Να μαστε καλα ολοι!Μολις μαζευτηκα απ εξω.Το wok μας ξεφυγε λιγο...δε ψηνοταν το κοτοπουλο,αλλα τα μπιφτεκια και τα κομματια κοτοπουλο ηταν πολυ καλα,ευκολα,γρηγορα και καθαρα.Βεβαια βρωμησε η ψησταρια αμεσως αλλα μαλλον δε θα το αποφευγαμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, Alex_Mat είπε

Σας ευχαριστω ολους πολυ!Να μαστε καλα ολοι!Μολις μαζευτηκα απ εξω.Το wok μας ξεφυγε λιγο...δε ψηνοταν το κοτοπουλο,αλλα τα μπιφτεκια και τα κομματια κοτοπουλο ηταν πολυ καλα,ευκολα,γρηγορα και καθαρα.Βεβαια βρωμησε η ψησταρια αμεσως αλλα μαλλον δε θα το αποφευγαμε...

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Το wok που αναφέρεις, εννοείς την βάση για κοτόπουλο;

https://www.skroutz.gr/s/23272973/Napoleon-56024-Βάση-για-Κοτόπουλο.html

Δοκίμασε με 160-170 βαθμούς, με ανοικτούς τους ακριανούς καυστήρες. Θέλει περίπου μιάμιση ώρα.

Έχε υπόψη σου ότι το καπάκι θα πρέπει να είναι κλειστό.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε

Η γνώμη σας για αυτή;

Οι ανάγκες μου είναι συνήθως από 4-6 άτομα, μία φορά τουλάχιστον την εβδομάδα ψήσιμο και κρέατα μπριζόλες, κοτόπουλο, λουκάνικο, ψάρια (τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή)

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Η Hudson φαίνεται πως είναι πιο στιβαρή σαν κατασκευή. Προσωπικά προτιμώ τον μεγαλύτερο ενιαίο χώρο από τους 2 θαλάμους. Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, καλό θα ήταν να πας να τις δεις από κοντά και να αποφασίσεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα σε ολους!

ειμαι καιρο τωρα σε διλημμα για μια weber 310. Δε τη πηρα στη black friday που ειχε 525, λεω να τη παρω τωρα που ανοιγει ο καιρος ομως. Για τα περισσοτερα εχω βρει απαντησεις σ αυτο εδω το thread αλλα μου εχει μεινει μια απορια. Τι παιζει με τον καπνο που βγαινει απο μια ψησταρια υγραεριου? Σκοπευω να τη βαλω σε μπαλκονι, σε σημειο που θα εχει τεντα απο πισω της και τοιχο διπλα. Θα μου τα μαυρισει ολα? Διαβασα καπου για φυλλα λαμαρινας αλλα δε νομιζω πως θα μπορω να βαλω εδω μιας και το μπαλκονι ειναι σχετικα μικρο. Και μιας και εχει γυρω γυρω τεντες το σκεφτομαι λιγο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή VS Αυτή  γιατί βλέπω ότι είναι στα ίδια λεφτά και με τα ίδια χαρακτηριστικά;

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση, είναι καλοδεχούμενη

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, Spideynr είπε

Τι παιζει με τον καπνο που βγαινει απο μια ψησταρια υγραεριου? Σκοπευω να τη βαλω σε μπαλκονι, σε σημειο που θα εχει τεντα απο πισω της και τοιχο διπλα. Θα μου τα μαυρισει ολα? Διαβασα καπου για φυλλα λαμαρινας αλλα δε νομιζω πως θα μπορω να βαλω εδω μιας και το μπαλκονι ειναι σχετικα μικρο. Και μιας και εχει γυρω γυρω τεντες το σκεφτομαι λιγο

Κυρίως από πίσω βγαίνει ο καπνός. Εγώ έχω αφήσει 20 εκατοστά από πίσω, αλλά έχω ξύλινο φράχτη και έχει πάρει ένα "χρώμα" μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια, όχι τίποτα σπουδαίο.

Αν στην δική σου περίπτωση στην πλάτη της θα έχει τέντα καλό είναι να έχει μεγαλύτερη απόσταση καθώς βγάζει ζέστη και λίγο καπνό (αναλόγως τι ψήνεις). 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Θέλω να δώσω έως 250€ για ψησταριά υγραερίου. Μια στο τόσο που θέλω να κάνω το ψήσιμο μου έχω "γκρίνια".

Οπότε πάμε σε οικονομικές με τα όποια μειονεκτήματα.

Έχω δει 2:

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-kaiser-inova-k113-4jci-128656

και

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-advance-me-4-kaystires-116990

και

https://www.skroutz.gr/s/26746717/Bormann-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-3-Εστίες-BBQ5030.html

Επίσης έχω δει και μια από τα Leroy αλλά λόγω μεταφορικών πάει σχεδόν στα 300€.

Ποια να προτιμήσω?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από JLEE
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, JLEE είπε

Καλημέρα.

Θέλω να δώσω έως 250€ για ψησταριά υγραερίου. Μια στο τόσο που θέλω να κάνω το ψήσιμο μου έχω "γκρίνια".

Οπότε πάμε σε οικονομικές με τα όποια μειονεκτήματα.

Έχω δει 2:

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-kaiser-inova-k113-4jci-128656

και

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-advance-me-4-kaystires-116990

και

https://www.skroutz.gr/s/26746717/Bormann-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-3-Εστίες-BBQ5030.html

Επίσης έχω δει και μια από τα Leroy αλλά λόγω μεταφορικών πάει σχεδόν στα 300€.

Ποια να προτιμήσω?

Ευχαριστώ!

Προτίμησε καλύτερα την Kenton από το Leroy 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/gas-barbeque-kenton-naterial-62209623?ref=reccodo-search
 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...