Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς εμένα δεν κάνετε λεπτό έτσι ! ? :P

Αυτό είναι αλήθεια.. :)

Το υπόλοιπο είναι έτοιμο ? Το έφτιαξες ?

Όχι δεν το έφτιαξα, ακόμα... Είμαι ακόμα στο στάδιο της αναζήτησης... :) Να ξέρεις ότι όλο και θα σε χρειαστώ πάλι... :)

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω να κάνω μία ερώτηση : Τώρα, έχω εγκατεστημένα Windows xp και windows 7. Έστω ότι κάνω ένα partition π.χ. 30 gb και εκεί αφού bootάρω το iAtkos s3 το εγκαθιστώ, κάνοντας όμως erase στο partition αυτό σε Mac Os x extended journaled. Ύστερα, βάζω το δισκάκι των Windows και κάνω repair, μπαίνω από τα windows, και μέσα από το easybcd βάζω ένα entry για το Mac Os x. Δεν θα δουλέψει;;; :unsure:

Δημοσ.

καλησπερα

ο ποιο ευκολος τροπος για να βαλω OSX86 σε ιντελ ή amd based μηχανημα ποιος ειναι?

Σκεφτομαι να τα βαλω στον σταθερο μου με ιντελ επεξεργαστη και 775 σοκετ και μετα να τα περασω και σε ενα σονυ βαιο που εχω amd based(αν γινεται σε amd)

Φιλικα

Νικολας

Δημοσ.

ο πιο ευκολος ειναι διαβαζοντας το τοπικ που εισαι

ο πιο δυσκολος ειναι να βρεις καποιον να το κανει για σενα

Δημοσ.

Έχω να κάνω μία ερώτηση : Τώρα, έχω εγκατεστημένα Windows xp και windows 7. Έστω ότι κάνω ένα partition π.χ. 30 gb και εκεί αφού bootάρω το iAtkos s3 το εγκαθιστώ, κάνοντας όμως erase στο partition αυτό σε Mac Os x extended journaled. Ύστερα, βάζω το δισκάκι των Windows και κάνω repair, μπαίνω από τα windows, και μέσα από το easybcd βάζω ένα entry για το Mac Os x. Δεν θα δουλέψει;;; :unsure:

Βρε μούτρο,κατ'αρχην σου έχω απαντήσει ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα παρά μόνο το Wi_Fi οπότε μην με ρωτάς ξανά για τα υπόλοιπα.. :devil:

2ον Αυτό που θέλεις να επιχειρήσεις είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και για πολύ έμπειρο στο Hackint0sh.. και σε περιορίζει και σε πια μέθοδο θα επιλέξεις τελικά.. Εγώ θα έκανα Εγκατάσταση από την αρχή και στα 3 η στα 2 η στα όσα πραγματικά χρειάζομαι..

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το triple boot σε ένα συμβατό με Hackintosh netbook αυτό είναι το ταβάνι και εσύ το επιλέγεις για πρώτο.. :eek:

καλησπερα

ο ποιο ευκολος τροπος για να βαλω OSX86 σε ιντελ ή amd based μηχανημα ποιος ειναι?

Σκεφτομαι να τα βαλω στον σταθερο μου με ιντελ επεξεργαστη και 775 σοκετ και μετα να τα περασω και σε ενα σονυ βαιο που εχω amd based(αν γινεται σε amd)

Φιλικα

Νικολας

Είναι η μέθοδος iBoot - Multibeast όταν πρόκειται για desktop και καλό είναι να πας snow leopard k update μετά στα lion αν είναι η πρώτη φορά που ασχολείσαι..

Με Amd δουλεύει μεν αλλά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και πολύ σκλαβιά κ συντήρηση..

Vaio k Amd = Διπλό το κακό..

Δημοσ.

MovieMakerGr, σε ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο μαζί μου. Λοιπόν. Επειδή δεν θέλω να κάνω format τον δίσκο, δοκίμασα πριν λίγο να εγκαταστήσω το iAtkos S3 v2 στο netbook (Είχε ήδη Windows Xp και Windows 7) και να κάνω αυτό που είπα. Τελικά δεν έγινε. Κατά την επιδιόρθωση των Windows, σβήστηκε απ' ότι κατάλαβα το partition του iAtkos. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα , είναι : Έχω ήδη όπως είπα εγκατεστημένα Windows Xp και Windows 7. Γίνεται να περάσω iAtkos σε ένα partition, όπως έκανα πριν λίγο και μετά να εγκαταστήσω έναν ξεχωριστό bootloader έτσι ώστε από εκεί να μπαίνω είτε στο Mac OS X είτε στα Windows??

*Επίσης, αν δεν έκανα πριν επιδιόρθωση των Windows, και φόρτωνα το iBoot, θα μπορούσα να μπω στο iAtkos???

Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

Διάβασε εδώ > http://prasys.info/2010/09/nawcoms-latest-boot-cd-allows-mbr-installation/ και εδώ > http://www.projectosx.com/forum/index.php?showtopic=2187 (άσχετα ότι είναι για lion) και βγάλε τα συμπεράσματα σου.. Εγώ σου είπα τι θα έκανα για να μην μπλεξω σε ατέρμονες καταστάσεις..

Δημοσ.

Για να καταλάβω έκανες partition από τα Windows, έκανες boot με το dvd του iAtkos και φορματ στο partition και σou επέτρεψε να κάνεις και install ?

Δημοσ.

το iatkos υποστηρίζει mbr τουλάχιστον στο l1 είμαι σίγουρος

νομίζω υπάρχει και υποστήριξη και στο s3 που είναι το snow leopard αλλα δεν μπορώ να το πω με σιγουριά

επίσης στο iatkos πάλι στο l1 που δοκιμάζω στο pc της υπογραφής μου σε άλλον δίσκο

είχε ήδη 2 partition από windows άπλα φορμάρεις σε mac journaled το partition που θέλεις

και είσαι οκ είναι default σε mbr

και αντί να μπλέξεις με easybcd μπορείς να προσαρμόσεις τον chameleon να ξεκινάει

από όποιο partition θέλεις εσύ έχει την επιλογή αυτή στο system preference για προσαρμογή του chameleon

δεν είναι καθόλου δύσκολη προσοχή μιλάω για το iatkos L1 υποθέτω ότι θα έχει την ίδια επιλογή και στο s3 το οποίο δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Για να καταλάβω έκανες partition από τα Windows, έκανες boot με το dvd του iAtkos και φορματ στο partition και σou επέτρεψε να κάνεις και install ?

Ναι. Έκανα ένα partition από τα Windows, φόρτωσα το iAtkos S3, από το disk utility, έκανα erase το partition αυτό σε Mac Os Extended (journaled), και σε αυτό έκανα εγκατάσταση, η οποία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Δημοσ.

Ωραία αυτό σημαίνει ότι και το iAtkos S3 επιτρέπει εγκατάσταση σε MBR.. αν είχες βάλει λοιπόν τις σωστές για netbook επιλογές στο επόμενο βοοτ (εκτός και αν δεν ήταν active το partition), τουλάχιστον όμως από το DvD πατώντας F8 και επιλέγοντας το όνομα του partition σου,έπρεπε να μπεις στο Osx.. Το έκανες ? Τι συνέβη από εκεί και κάτω ?

Δημοσ.

Tα Lion μετά και τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν γίνει καλύτερα από τα Leopard ? Αν και έχω τα πρώτα το "μικρόβιο" θέλει να με κάνει να ασχοληθώ με την εγκατάσταση SL.

Δημοσ.

Το update 10.7.2 εγινε, και ολα κομπλε αφου ξαναεβαλα γραφικα και ηχο.

Ρε συ Moviemakergr εσυ δεν εχεις βαλει Lion σε eee?

Αν ναι, εχεις κανα guide?

Δοκιμασα με unibeast αλλα με το που κανει read ta files κανει καπακι restart.

Το ιδιο ειχα παθει και με το desktop και τα καταφερα με rBoot.

Προσπαθω να κανω usb bootable rBoot αλλα δεν ξερω πως.

Με disk utility δεν μου κανει.

Δημοσ.

Το eee που λες είναι μια ολόκληρη σειρά της Asus, άσε που εγώ δεν πιστεύω στους οδηγούς,το hackint0sh έχει προσωπικότητα.στο ίδιο μηχάνημα μπορεί εύκολα να σε παιδέψει διαφορετικά,το έζησα πρόσφατα ακριβώς με ένα eee 1005HA_BB.

Αν έχεις την συμβατότητα που επιβάλλεται, από εκεί και πέρα θέλει διάβασμα κ υπομονή. Φωτεινό παράδειγμα ο x_Vagg ένα μηχάνημα έχει φτιάξει το παλικάρι, αλλά το έμαθε απ'εξω και ανακατωτά και βοήθησε κ εμένα στο συγκεκριμένο. απλά γιατί ήθελε κ του άρεσε.. Από την άλλη φυσικό είναι να μην ταιριάζει σε όλους η εγκατάσταση η κάποιος να μην μπορεί να μπει στην λογική του, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κουτός, απλά πρέπει να βρει άλλους τρόπους..και τους τρόπους πρέπει να τους βρίσκει αυτός που έχει το ζητούμενο.. Και είναι άλλο πράγμα η βοήθεια και το ξεκόλλημα και άλλο το να σου κάνει άλλος την εγκατάσταση από μακριά.. που στο τέλος θα γίνει αλλά θα έχουν σπάσει τα νεύρα κ των δυο,και θα έχει περάσει ένας μήνας. Ασχολούμαι μια 5ετια μόνο η 90% με αυτό, συνέχεια μαθαίνω, ξέρω τι μπορεί να μου δώσει και τι όχι. Απλά επειδή μ'αρεσει.

Το hackintosh έχει ρίσκο απλά με το καιρό μαθαίνεις που να ποντάρεις τα χρήματα σου ώστε να μην τα χάσεις. π.χ όταν μου καρφώθηκε να κάνω το Crossfire έκανα 3 μέρες ν'αποφασισω τις κάρτες.και δεν πήγα στην αιχμή της τεχνολογίας που και εγώ ήθελα αλλά μια σειρά πριν,στην 5770x2 για να πάρω όλη την συμβατότητα. έτσι απλά έβαλα πάνω δυο κάρτες κ δούλεψαν. Αν δεν του κάνεις λοιπόν πρώτα εσύ το χατήρι αυτό δεν θα στο κάνει ποτέ η θα σε παιδέψει άδικα.. Αυτό το θέλω μου με "πέταξε έξω" στο κουτί σήμερα πρέπει να πάω ν'αγορασω κουτί λοιπόν το παλιό που είναι ολοκαίνουριο η θα το "σκοτώσω" η θα το "φάω" άρα κάπου θα κερδίσω κάπου θα χάσω.

Απ'οτι κατάλαβες δεν είναι απάντηση σ'εσενα φιλαράκι, αλλά είναι κάποια πράγματα που εγώ έχω στο μυαλό μου και καλό είναι όποιος γουστάρει να ασχοληθεί με αυτό να τα ξέρει,,

Τα Unibeast κλπ εγώ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, κάνω καθαρές εγκαταστάσεις και αντιμετωπίζω διαφορετικά τo Snow και διαφορετικά το Lion. Άρα ξεκινάμε ότι θέλουμε οπωσδήποτε το Lion σε Dmg και έναν καλό bootloader.

Τον τρόπο εγκατάστασης θα τον διαλέξει το μηχάνημα μόνο του ,, θα είναι αυτός που θα δουλέψει πάνω του, Δοκίμασε το myHack νομίζω ότι είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να φτιάξεις stickaki.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...