Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είτε με έναν υπολογιστή που τρέχει OS X είτε με το TransMac, είτε το κάνεις convert σε iso, το οποίο δεν το συνιστούν και πολλοί..

Ευχαριστώ για την πληροφορία, με το transmac υπήρξε κάποιο πρόβλημα: πήγα να κάνω εγγραφή και μου ζήτησε να κάνω expand, το κανα και το καινούριο αρχείο που προέκυψε καθώς και το dvd στο οποίο το γραψα, βγάζει σφάλματα ανάγνωσης...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο laptop Toshiba Qosmio f50 (intel core 2 duo t9400, 8gb ram, nvidia 9600gt 512mb, 2 hard disk da 500gb 7200rpm, Chipset Intel Cantiga PM45, audio Realtek ALC272 @ Intel 82801IB ICH9 -High Definition Audio Controller ,wifi Atheros AR9280 Wireless Network Adapter, lan Realtek PCIe GBE Family Controller) θα ηθελα να εγκαταστησω το OS X Lion. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεχτη. ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια... εχω βαλει το 10.6.6 σε ενα lenovo s10-2 εχω βαλει τους voodoohda 2.7.2 δοκιμασα και τους

2.7.3 αλλα δεν... το προβλημα ειναι οτι μικροφωνιζει συνεχως, μηπως ξερει κανεισ πωσ σταματαει?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία, με το transmac υπήρξε κάποιο πρόβλημα: πήγα να κάνω εγγραφή και μου ζήτησε να κάνω expand, το κανα και το καινούριο αρχείο που προέκυψε καθώς και το dvd στο οποίο το γραψα, βγάζει σφάλματα ανάγνωσης...

Έχει εμφανιστεί και σε εμένα αυτό το θέμα με το expand. Αν το κάνεις εκτός του ότι αλλάζει το αρχικό dmg, δεν φορτώνεται κιόλας. Έχω την εντύπωση πώς είναι κάποιο σφαλμα του transmac. Το έχει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος και πώς το έλυσε ?

Δημοσ.

μάλιστα, έχει καταφέρει κανείς να εκκινήσει οποιαδήποτε έκδοση hackint0sh σε mobo Asus M2N32-SLI Deluxe; γιατί απ' ο,τι είδα δεν έχει τις απαιτούμενες επιλογές στη bios. Επίσης έχω ένα παλίο pentium 3, έχω καμιά ελπίδα τουλάχιστον σε αυτό;

Δημοσ.

κατάλαβα.. και σήμερα μου δώσανε ένα ακόμα pentium 3 1GHz, δυστιχώς το pentium 4 που είχα δεν μπορώ να το πάρω πίσω καθώς το αντάλαξα με το athlon x2 που έχω τώρα, οπότε μόνο αλλαγή μητρικής με σώζει, μια ερώτηση ακόμα: και στο v-box υσχίει το θέμα με τη συμβατότητα; γιατί κ εκεί μου κάνει ακριβώς τα ίδια κ δεν bootάρει...

Δημοσ.

Το Vmware από την εμπειρία μου έχει χειρότερα προβλήματα από το hackintosh..

Νομίζω ότι πλέον το χόντρυνα και έγινα λίγο hardcore.. ok σταματάω εδώ άντε άλλα 8 GB μνήμη να βάλω το πολύ πολύ.. :P

i7 2700k Λοιπόν..

post-227308-0-59005900-1331674180_thumb.jpg post-227308-0-23517300-1331674188_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα. Μια βοηθεια παρακαλω μετα παο πολυ προσπαθεια και διαβασμα

εβαλο το οσχ 10,6,8 σε lenovo s10-2 ολα καλα εδω και 3 μερες. Σημερα

μπηκε σε screensaver mode και απο τοτε οταν κανν rebοοτ δειχνει την εικονα του

screensaver αχνη και φορτωνει μια μπαρα απο κατω οταν τελειωσει κανει rεboot

συνεχως.Τι να κανω?

ευχαριστω

Δημοσ.

Κράτα σταθερό το on/off να σβήσει. βγάλε την μπαταρία και πάτα πάλι το on/off ν' αποφορτίσει,(χωρίς ρεύμα φυσικά) βάλε πάλι την μπαταρία και ξεκίνα κανονικά.. Όταν μπεις πάλι πας στο preferences και απενεργοποιης όλα τα sleep. Δεν νομίζω το πρόβλημα να στο έκανε ο screensaver αλλά το sleep.

Δημοσ.

καλημερα εχει κανεις να μου προτενει καμια καρτα γραφικων για να ειναι συμβατη με την εκδοση του iatkosl2 για να την αγορασω κιολασ μην ειναι και πολυ ακριβη :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...