DJJordan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Είτε με έναν υπολογιστή που τρέχει OS X είτε με το TransMac, είτε το κάνεις convert σε iso, το οποίο δεν το συνιστούν και πολλοί.. Ευχαριστώ για την πληροφορία, με το transmac υπήρξε κάποιο πρόβλημα: πήγα να κάνω εγγραφή και μου ζήτησε να κάνω expand, το κανα και το καινούριο αρχείο που προέκυψε καθώς και το dvd στο οποίο το γραψα, βγάζει σφάλματα ανάγνωσης...
kavatzoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο laptop Toshiba Qosmio f50 (intel core 2 duo t9400, 8gb ram, nvidia 9600gt 512mb, 2 hard disk da 500gb 7200rpm, Chipset Intel Cantiga PM45, audio Realtek ALC272 @ Intel 82801IB ICH9 -High Definition Audio Controller ,wifi Atheros AR9280 Wireless Network Adapter, lan Realtek PCIe GBE Family Controller) θα ηθελα να εγκαταστησω το OS X Lion. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεχτη. ευχαριστώ
tredenik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια... εχω βαλει το 10.6.6 σε ενα lenovo s10-2 εχω βαλει τους voodoohda 2.7.2 δοκιμασα και τους 2.7.3 αλλα δεν... το προβλημα ειναι οτι μικροφωνιζει συνεχως, μηπως ξερει κανεισ πωσ σταματαει?
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Πρέπει να βρεις πιο παλιά Version.. Κοίταξε στα netbooks forums
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για την πληροφορία, με το transmac υπήρξε κάποιο πρόβλημα: πήγα να κάνω εγγραφή και μου ζήτησε να κάνω expand, το κανα και το καινούριο αρχείο που προέκυψε καθώς και το dvd στο οποίο το γραψα, βγάζει σφάλματα ανάγνωσης... Έχει εμφανιστεί και σε εμένα αυτό το θέμα με το expand. Αν το κάνεις εκτός του ότι αλλάζει το αρχικό dmg, δεν φορτώνεται κιόλας. Έχω την εντύπωση πώς είναι κάποιο σφαλμα του transmac. Το έχει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος και πώς το έλυσε ?
DJJordan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 μάλιστα, έχει καταφέρει κανείς να εκκινήσει οποιαδήποτε έκδοση hackint0sh σε mobo Asus M2N32-SLI Deluxe; γιατί απ' ο,τι είδα δεν έχει τις απαιτούμενες επιλογές στη bios. Επίσης έχω ένα παλίο pentium 3, έχω καμιά ελπίδα τουλάχιστον σε αυτό;
georgeadams Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Επίσης έχω ένα παλίο pentium 3, έχω καμιά ελπίδα τουλάχιστον σε αυτό; Καμία απολύτως.
DJJordan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 κατάλαβα.. και σήμερα μου δώσανε ένα ακόμα pentium 3 1GHz, δυστιχώς το pentium 4 που είχα δεν μπορώ να το πάρω πίσω καθώς το αντάλαξα με το athlon x2 που έχω τώρα, οπότε μόνο αλλαγή μητρικής με σώζει, μια ερώτηση ακόμα: και στο v-box υσχίει το θέμα με τη συμβατότητα; γιατί κ εκεί μου κάνει ακριβώς τα ίδια κ δεν bootάρει...
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Το Vmware από την εμπειρία μου έχει χειρότερα προβλήματα από το hackintosh.. Νομίζω ότι πλέον το χόντρυνα και έγινα λίγο hardcore.. ok σταματάω εδώ άντε άλλα 8 GB μνήμη να βάλω το πολύ πολύ.. i7 2700k Λοιπόν..
tredenik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλησπερα. Μια βοηθεια παρακαλω μετα παο πολυ προσπαθεια και διαβασμα εβαλο το οσχ 10,6,8 σε lenovo s10-2 ολα καλα εδω και 3 μερες. Σημερα μπηκε σε screensaver mode και απο τοτε οταν κανν rebοοτ δειχνει την εικονα του screensaver αχνη και φορτωνει μια μπαρα απο κατω οταν τελειωσει κανει rεboot συνεχως.Τι να κανω? ευχαριστω
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Κράτα σταθερό το on/off να σβήσει. βγάλε την μπαταρία και πάτα πάλι το on/off ν' αποφορτίσει,(χωρίς ρεύμα φυσικά) βάλε πάλι την μπαταρία και ξεκίνα κανονικά.. Όταν μπεις πάλι πας στο preferences και απενεργοποιης όλα τα sleep. Δεν νομίζω το πρόβλημα να στο έκανε ο screensaver αλλά το sleep.
mixalisss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καλημερα εχει κανεις να μου προτενει καμια καρτα γραφικων για να ειναι συμβατη με την εκδοση του iatkosl2 για να την αγορασω κιολασ μην ειναι και πολυ ακριβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις