Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει takeshi miike εβδομάδα και δεν ξέρω εάν θα προλαβω να ποσταρω μιας και δεν μου έχουν αφήσει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα οι ταινίες του.

In other news

Antibirth

Για Lovecraft ταινιακι ήταν άθλιο μιας και σου δίνει λίγα πράγματα. Σαν ταινία ήταν λίγο αδιάφορη μιας και δεν γίνεται κάτι ενδιαφέρον εκτός από τα τελευταία 5 λεπτά.

Του δίνω βέβαια την εξήγηση για το πώς έγινε ότι έγινε στην πρωταγωνίστρια.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The brothers grisby

Έκλαψα από τα γέλια. Κυριολεκτικά έκλαψα. Καφρίλα ως εκεί που δεν πάει, αλλά έξυπνη καφρίλα. 1 ώρα και 20 λεπτά γέλιου!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: AHologram for the King

Δυτικος παει για δουλειες στην Σαουδικη Αραβια.

Ο Hanks  ερμηνευει με χειρουργικη ακριβεια τις αμηχανες στιγμες ,την διαφορα κουλτουρας και πολιτισμου  , η εκφραστικοτητα του ειναι χαρακτηριστικη .

Ειναι ενδιαφερουσα σαν ταινια ειδικα για καποιον που εχει συνεργαστει με Αραβες η' εχει επισκεφτει την χωρα  η καποια παρομοια μεγαλη πετρελαιοπαραγωγο  η΄εχει συναναστραφει μαζι τους .

H  ατμοσφαιρα του μου  θυμισε το Lost in translation  χωρις φυσικα να το φτανει  σε βαθος χαρακτηρων-σκηνοθεσια  κτλπ.

7/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.

δεν την εχω δει τη ταινια.. απλος αυτες οι "μεταφρασεις" στο IMDB καταφερνουν να μου αποσπασουν την προσοχη καθε φορα..

------

Black Christmas (1974) http://www.imdb.com/title/tt0071222/

Αντεξα 40 λεπτα βαρεμαρας και ηλιθιοτητας μονο και μονο για να γραψω αυτο το review.

Η ταινια παρουσιαζει την ανευθυνοτητα και την ηλιθιοτητα ως κατι που θα επρεπε να ειναι αποδεκτο, με πρωταγωνιστριες τις γυναικες (τυχαιο? δεν νομιζω).

Η πρωταγωνιστρια πεταει ηλιθιοτητες τις οποιες η ταινια θελει να παρουσιαζει ως κατι το εξυπνο ενω εσυ σκεφτεσαι οτι η τυππισα θα επρεπε να κρυφτει απο τη ντροπη της.

Και οχι, δεν ειναι ταινια τρομου, μια μεγαλη αποτυχια ειναι με 7.2 rating στο IMDB.... :eek:

0/10 απο εμενα.

Δημοσ.

δεν την εχω δει τη ταινια.. απλος αυτες οι "μεταφρασεις" στο IMDB καταφερνουν να μου αποσπασουν την προσοχη καθε φορα..

------

Black Christmas (1974) http://www.imdb.com/title/tt0071222/

Αντεξα 40 λεπτα βαρεμαρας και ηλιθιοτητας μονο και μονο για να γραψω αυτο το review.

Η ταινια παρουσιαζει την ανευθυνοτητα και την ηλιθιοτητα ως κατι που θα επρεπε να ειναι αποδεκτο, με πρωταγωνιστριες τις γυναικες (τυχαιο? δεν νομιζω).

Η πρωταγωνιστρια πεταει ηλιθιοτητες τις οποιες η ταινια θελει να παρουσιαζει ως κατι το εξυπνο ενω εσυ σκεφτεσαι οτι η τυππισα θα επρεπε να κρυφτει απο τη ντροπη της.

Και οχι, δεν ειναι ταινια τρομου, μια μεγαλη αποτυχια ειναι με 7.2 rating στο IMDB.... :eek:

0/10 απο εμενα.

Κακώς άντεξες 40 λεπτά και δεν έδωσες περισσότερο χρόνο στο εργάκι. Μόνο αποτυχία δεν είναι όταν θεωρείται πρωτοπόρος των slasher ταινιών τύπου Παρασκευή και 13 και Halloween. Προτείνω να κάνεις άλλη μια προσπάθεια. Όλο το ζουμί είναι στο τελευταίο μισάωρο.

Δημοσ.

The Sea of Trees http://www.imdb.com/title/tt3450900/?ref_=nm_flmg_act_6

Η κριτικη μου ξεκιναει απο ενα παρατεταμενο εεεεεεεε;;;;;;

McConaughey και Watts(τι γυναικαρα) αρτιοι αλλα η ταινια προσπαθει πολυ αλλα στο τελος δεν καταφερνει και πολλα. Δεν μου αρεσε και συμφωνω με το 5,4 στο imdb

Δημοσ.

The Witch (2015)

Ενας τροπος υπαρχει για να απολαυσεις και να εκτιμησεις την ταινια αυτη,για αυτο που ειναι.Να σε εχουνε προειδοποιησει για την διαφορετικοτητα της.

Μια τεχνικα αψογη ταινια κατα τη γνωμη μου.Τα χρωματα ηταν μουντα και μελαγχολικα κατι που ενισχυε την τρομερη ατμοσφαιρα της ταινιας.Τα σκηνικα επισης,αν και πολυ λυτα και απλοικα ηταν φανταστικα.Και τι να πω για την μουσικη...μια απο τις καλυτερες χρησεις μουσικης που εχω δει τα τελευταια χρονια,και οχι μονο σε θριλλερ.

Επισης εκτιμησα πολυ το γεγονος οτι η καμερα δεν κουνιεται αποτομα και σπασμωδικα, προκαλωντας μας τα γνωστα"jump scares",οπως στο 99% των συγχρονων θριλλερ,Μια τετοια τεχνικη υποδηλωνει τεμπελια απο μερος σκηνοθετη,ο οποιος εχει ως μονο σκοπο να μας τρομαξει με "φτηνες" τεχνικες.Ευτυχως η ταινια αυτη ξεφευγει απο το μοτιβο αυτο και μονο για τον λογο αυτο θα παρει ενα +1 ποντο απο εμενα.

Οι ερμηνειες ειναι καταπληκτικες απο ολα τα μελη του καστ,ειδικα απο την πρωταγωνιστρια και τον πατερα της.

Αλλα ειχα ενα προβλημα με την ταινια.Το τελος της.Μπορω να πω οτι με απογοητευσε.Και το λυπητερο ειναι οτι αν ηταν οποιο αλλο ειδος ταινιας πχ δραμα,κωμωδια,περιπετεια,δεν θα με ενοχλουσε τοσο,αλλα απο ενα θριλλερ αναμενω παντα ενα ικανοποιητικο τελος.

Για τον λογο αυτο βαζω στην ταινια 7,5/10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...