Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μου αρεσε,γουστα ειναι αυτα αδερφε,εγω βαρεθηκα απο το πρωτο 20λεπτο.

Δεκτό φίλε απλά μου έκανε εντύπωση η άποψή σου γιατί διαφέρει από την συνηθισμένη.

Δημοσ.
Η Μουμια

οσοι ειστε φαν του τομ κρουζ δειτε το.οσοι δεν... προσπεραστε το.τα εφε καλα αλλα υπερβολικα οπως παντα σε χολυγουντ παραγωγη,που τα κανουν αστεια.

ο τομ μετριος,η συμπρωταγωνιστρια του αγγουρι,και η Μουμια καλουτσικη,σαν την κριπι βερζιον τις wonder woman,.Οι μαχες και σκηνες δρασης ετσι και ετσι, η προς το πολυ κουραστικες και ανουσιες.

Μαλιστα ειχα διαβασει πως ο τομ επεμενε να αλλαξουν πολλα στο στορι,και μια ανατροπη προς το φιναλε ηταν απαιτηση του.No wonder η ταινια πατωσε στο αμερικανικο box office. ´Δυστηχως ανυπομονουσα για αυτο το εργο,αλλα δεν ηταν ανταξιο της πρωτης κλασσικης ταινιας με τον φρειζερ, και ηθελε στο φιναλε να γινει αλλο ενα μαρβελ στορι.

μονο για μειωμενο εισητηριο ειναι και αν

• Like 1
Δημοσ.

Guardians of the Galaxy 2 5.5/10

Guardians of the Galaxy 1 6.5/10

Δεν είχα δει κανένα από τα δυο, πριν λίγο καιρό είδα το 2 στο σινεμά, καλό ήταν σε γενικές γραμμές, οκ προφανώς ξέρεις τι βλέπεις και τι περιμένεις, ήταν λίγο μεγάλο σε διάρκεια και κούρασε, επίσης όταν πας σινεμά βλέπεις trailer αυτό μεταφράζετε στο ότι είχα δει όλες τις αστείες σκηνές με αποτέλεσμα να μου φανεί αδιάφορο ως προς το αστείο κομμάτι, σήμερα είδα το πρώτο, σίγουρα είναι καλύτερο, ο γροοτ έλεγε στο πρώτο, στο δεύτερο όχι τόσο.

Δημοσ.

Logan

EBN50.png

Ισως η καλυτερη x-men ταινια. Εξαιτερικη. Μουσικη συναισθημα δραση οπου χρειαζεται και νοηματα με λιγα λογια τα εχει ολα. 9.5/10

Hacksaw Ridge

X83U4.jpg

Αληθινη ταινια ανταξια του στρατιωτη ryan. Σκηνοθεσια mel gibson και καλοι ηθοποιοι ακομα και ο Vince Vaughn παιζει καλα. 8/10

The Fate of the Furious

3EvpA.jpg

Χμ... Κακη δεν ηταν. Ηταν μετρια ομως στην καλυτερη. Πολλα κλισε οι διαλογοι ανυπαρκτοι και επιπεδου πενταχρονου κλασικα οπως μας εχουν συνηθισει τελευταια οι συγκεκριμενες ταινιες. Κατα τα αλλα πολυ καλα εφε φουλ mindless δραση και γενικα παρτε pop corn και απολαυστε. Δεν θα χρειαστει να σκεφτειτε ουτε δευτερολεπτο στην ταινια. 2/10 για την ταινια και 7/10 για την δραση.

• Like 1
Δημοσ.

They Live

https://www.youtube.com/watch?v=JI8AMRbqY6w

Δείτε την γιατί έχετε κοινωνικές ανησυχίες και σας αρέσουν οι ταινίες που είναι βγαλμένες απο την πραγματικότητα.

Αν και παρουσιάζεται ως ταινία επιστημονικής φαντασίας έχει μια δόση πραγματικότητας

Μην τη δείτε γιατί δεν σας αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας 

• Like 5
Δημοσ.

They Live

https://www.youtube.com/watch?v=JI8AMRbqY6w

Δείτε την γιατί έχετε κοινωνικές ανησυχίες και σας αρέσουν οι ταινίες που είναι βγαλμένες απο την πραγματικότητα.

Αν και παρουσιάζεται ως ταινία επιστημονικής φαντασίας έχει μια δόση πραγματικότητας

Μην τη δείτε γιατί δεν σας αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας 

πραγματικώς απίστευτη σάτυρα , και ακτινογραφια της σύγχρονης καταναλωτικής κοινωνίας. δυστυχώς ο πρωταγωνιστής δεν είναι πια εν ζωή.

• Like 3
Δημοσ.

Κόναν ο βάρβαρος 3/10

Από ένα παράξενο μείγμα νοσταλγίας και διαστροφής έκατσα να ξαναδώ το Κόναν....

Το παράτησα προς τη μέση του έργου γιατί τα μάτια μου κυριολεκτικά...μάτωσαν από την αταλαντοσύνη του Αρνολντ, την ούγκανη άρθρωση της ομιλίας του και τη γοτθική κάτω σαγονάρα του.... Το απόλυτο ειδος περιπέτειας κομικ σφάχτηκε συνοπτικά από μια αστοχη επιλογη στο κάστινγκ.

Παρά το βαρύ τίμημα που πλήρωσα, η δεκαετία του 80 ξαναζωντανεψε εστω και για λίγο με όλες εκείνες τις αυταπάτες που ετρεφε ο κόσμος και την τρελά κιτς αισθητική της.

Ο ίδιος ο Αρνι αργοτερα προόδευσε, έμαθε να λέει ατάκες και να γυρίζει περιπέτειες, μέχρι και πολιτικός έγινε στη χώρα της σκουπιδοκουλτούρας. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα του Χόλυγουντ...

Δημοσ.

John wick 2, ok ένα 6/10, για την δράση 7/10 αν και ήταν επαναλαμβανόμενη , για το σενάριο 0/10, γενικά όλη η σειρά πάσχει από σενάριο, στο πρώτο είχα βάλει 4/10, δεν θυμόμουν καν τι γινόταν, βοήθησε το trailer, αλλά με 4/10 δε υπήρχε περίπτωση να το ξαναδώ, στο δεύτερο είχε και αυτό τα θέματα του…

αν ήταν να τον σκοτώσει μέσα στο ξενοδοχείο γιατί δεν το έκανε εξ αρχής να τελειώνει και η ταινία στο 5λεπτο. :lol:

Ίσως επειδή πήρε την απόφαση αυτή όταν είδε πως δεν ξεμπερδεύει ακόμα και όταν του έκανε τη δουλειά με την αδερφή; Λέω εγώ τώρα...

Κόναν ο βάρβαρος 3/10

Από ένα παράξενο μείγμα νοσταλγίας και διαστροφής έκατσα να ξαναδώ το Κόναν....

Το παράτησα προς τη μέση του έργου γιατί τα μάτια μου κυριολεκτικά...μάτωσαν από την αταλαντοσύνη του Αρνολντ, την ούγκανη άρθρωση της ομιλίας του και τη γοτθική κάτω σαγονάρα του.... Το απόλυτο ειδος περιπέτειας κομικ σφάχτηκε συνοπτικά από μια αστοχη επιλογη στο κάστινγκ.

Παρά το βαρύ τίμημα που πλήρωσα, η δεκαετία του 80 ξαναζωντανεψε εστω και για λίγο με όλες εκείνες τις αυταπάτες που ετρεφε ο κόσμος και την τρελά κιτς αισθητική της.

Ο ίδιος ο Αρνι αργοτερα προόδευσε, έμαθε να λέει ατάκες και να γυρίζει περιπέτειες, μέχρι και πολιτικός έγινε στη χώρα της σκουπιδοκουλτούρας. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα του Χόλυγουντ...

Αν δε γουστάρεις Άρνι μπορείς να δεις την καινούρια με τον Momoa... σαφώς καλύτερο casting choice...

BTW η ταινία θα άξιζε πάνω από 3/10 ακόμα κι αν ήταν μια φωτογραφία του σαγονιού του Arnold με χαλί το soundtrack του Πολυδούρη. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

• Like 7
Δημοσ.

Link.png Site: InherentVice (2014)

Δεν ξέρω αν εγώ δεν κατάλαβα το νόημα της ταινίας ή απλά δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Η ταινία είναι σχετικά δύσκολη στην παρακολούθησή της με αρκετά ονόματα και πλοκές που διακλαδώνονται αλλά δεν με δυσκόλεψε αυτό ιδιαίτερα. Εκτός από τον Joaquin Phoenix και τον χαρακτήρα του, όλοι οι υπόλοιποι μου φάνηκαν βαρετοί και σίγουρα σε λίγες μέρες δεν θα τους θυμάμαι καν. Επίσης η ταινία στο IMDB χαρακτηρίζεται ως Comedy, Crime, Drama. Comedy δεν είδα πουθενά, Drama ε δεν το λες και ιδιαίτερα. Το Crime πάντως υπήρχε.

Στα θετικά όπως είπα ο Phoenix και 2-3 τραγουδάκια από το soundtrack.

5/10

Δημοσ.

Anthropoid

http://www.imdb.com/title/tt4190530/

Δεν είμαι φαν των ταινιών εποχής, πολεμικών / κατασκοπευτικών ταινιών αλλά το Antrhopoid είναι πολύ καλογυρισμένη ταινία με σωστό casting, καλές ερμηνείες και πολύ ενδιαφέρον στορυ. Μεταφέρει την κατάσταση της κατοχής της Τσεχίας από την ναζιστική Γερμανία με μεγάλη επιτυχία, και αποτυπώνει ένα πραγματικό ιστορικό γεγονός. 

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως επειδή πήρε την απόφαση αυτή όταν είδε πως δεν ξεμπερδεύει ακόμα και όταν του έκανε τη δουλειά με την αδερφή; Λέω εγώ τώρα...

Αν δε γουστάρεις Άρνι μπορείς να δεις την καινούρια με τον Momoa... σαφώς καλύτερο casting choice...

BTW η ταινία θα άξιζε πάνω από 3/10 ακόμα κι αν ήταν μια φωτογραφία του σαγονιού του Arnold με χαλί το soundtrack του Πολυδούρη. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Πες τα! 

Τα Conan με τον Άρνι ήταν έπος!! Σαφώς απέχει ο Conan των ταινιών από τον Conan του Howard όμως η ταινίες είναι σταθμός στην κατηγορία του Sword and Sorcery cinematography. Και θα επαναλάβω λόγια απο τον Kostool13, "Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα..."

• Like 2
Δημοσ.

το Conan του Mίλιους δεν είναι μόνο η καλύτερη sns ταινία εβα, είναι και μια τρομερά καλογραμμένη και εύστοχη to the point ιστορία σχετικά με τον θρησκευτικό φανατισμό, την ίδια την θρησκεία, τις αιρέσεις και μια εξαιρετική παραβολή πάνω στον Υπεράνθρωπο του Νίτσε... σε συνδιασμό με την εξαιρετική σκηνοθεσία, τα καταπληκτικά σκηνικά και το αξεπέραστο soundtrack του Πολυδούρη, ένα-δύο μικρά ερμηνευτικά πταίσματα του Άρνι δεν κόβουν από την αξία της απολύτως τίποτα (ίσα ίσα που είναι εξαιρετικός στις δυναμικές σκηνές της ταινίας + ο κολοσσός James Earl Jones δίπλα του φτιάχνει τον απόλυτο αντίπαλο) αλλά αντιθέτως κάνουν την ταινία ένα αξεπέραστο SnS διαμάντι μιας εποχής που η σημερινή γενιά δεν θα καταλάβει ούτε θα βιώσει ποτέ, αναφορικά με το σινεμά ηρωικής φαντασίας... 

επίσης είναι ότι πιο γαμημένο χέβυ μέταλ έχει βγεί ποτές, να τα λέμε αυτά :P

• Like 6
Δημοσ.

το Conan του Mίλιους δεν είναι μόνο η καλύτερη sns ταινία εβα, είναι και μια τρομερά καλογραμμένη και εύστοχη to the point ιστορία σχετικά με τον θρησκευτικό φανατισμό, την ίδια την θρησκεία, τις αιρέσεις και μια εξαιρετική παραβολή πάνω στον Υπεράνθρωπο του Νίτσε... σε συνδιασμό με την εξαιρετική σκηνοθεσία, τα καταπληκτικά σκηνικά και το αξεπέραστο soundtrack του Πολυδούρη, ένα-δύο μικρά ερμηνευτικά πταίσματα του Άρνι δεν κόβουν από την αξία της απολύτως τίποτα (ίσα ίσα που είναι εξαιρετικός στις δυναμικές σκηνές της ταινίας + ο κολοσσός James Earl Jones δίπλα του φτιάχνει τον απόλυτο αντίπαλο) αλλά αντιθέτως κάνουν την ταινία ένα αξεπέραστο SnS διαμάντι μιας εποχής που η σημερινή γενιά δεν θα καταλάβει ούτε θα βιώσει ποτέ, αναφορικά με το σινεμά ηρωικής φαντασίας... 

επίσης είναι ότι πιο γαμημένο χέβυ μέταλ έχει βγεί ποτές, να τα λέμε αυτά :P

Πραγματικα ανατριχιασα!

https://www.youtube.com/watch?v=3UTBlatoJXA

Μονο το Ronal Barbaren http://www.imdb.com/title/tt1629374/?ref_=nv_sr_1

συγκρινεται μαζι του! :D :D :D

8/10 στανταρ! Αν δεν το εχετε δει, δειτε το!

https://www.youtube.com/watch?v=oJpTdNSzB0E

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...