Canvas Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μόλις είδα το Robocop του '14. Ντάξει...όχι και πάλι όχι.. "dead or alive you're coming with me" και γαμώ τα reference..
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Winters Tale....Απέχει πολύ από το βιβλίο αλλά και πάλι είναι αξιοπρεπής.Με μεγάλα ονόματα μέσα και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι...6,8/10
tds2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Site: the dish (2000) 8/10 αληθινή ιστορία. αντίθεση ΝΑΣΑ vs ενα ραδιοτηλεσκόπιο στην μέση ενος χωραφιού με προβατα στην αυστραλία. αστεία, με καλους ηθοποιούς! Site: creation (2009) 8/10 ο Δαρβίνος προσπαθεί να βρει την ισορροπία μεταξύ της θρησκείας και της επιστημονικής του σκέψης. Μεγάλο το χάσμα! πολυ καλή η ταινία, χωρίς να γίνεται βαρετή. τέλος Site: That awkward moment 2/10 μια αρσενική εκδοχή του σεξ αντ δε σιτι. μια βλακία και μισή, βαρετή, προβέψιμη. Καλύτερα δείτε το Site: walk of shame τουλάχιστον αυτό παίρνει 5/10 (=μια χαρά χαζο-αμερικάνικη ταινία)
johnny.tifosi Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Shutter Island (2010) Άλλο ένα διαμαντάκι από Σκορσέζε- Ντι Κάπριο (το τελευταίο που δεν είχα δει). Βασικά μου θύμισε (μάλλον) το The Machinist. Αν και δεν είναι ο τύπος της ταινίας που μου αρέσει της βάζω ένα 8/10. 2
HadesGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Spiderman 2, καταπληκτικός ο Electro και η μουσική του Zimmers 1
παπι Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Thor 2 Πολυ καλο, παιζει να εχει τα καλυτερα εφε που εχω δει. 2
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Prince of darkness 1987 (μου φαίνεται) Εξαιρετικο; Πιο cult πεθαίνεις; Alice cooper; 'He was our prisoner, not ours' Νταξει, επικουρα μαζί με το mouth of madness. 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Site: The Monuments Men Πρωτοτυπο θεμα για ταινια του Β' παγκοσμιου θα μπορουσε να ηταν πολυ καλη λογω σεναριου αλλα η τελικη της υλοποιηση ηταν ανευρη και σε μερικα σημεια αδιαφορη.Κριμα διοτι ειχε τις προυποθεσεις με πολλους γνωστους ηθοποιους και αξιοπρεπη παραγωγη.Βασιζεται σε αληθινη ιστορια . 6/10
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Prince of darkness 1987 (μου φαίνεται) Εξαιρετικο; Πιο cult πεθαίνεις; Alice cooper; 'He was our prisoner, not ours' Νταξει, επικουρα μαζί με το mouth of madness. Δες και το The ressurected και το the wisperer in darkness. Κατα τα αλλα ειδα το the best offer http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=nv_sr_1 Καταπληκτικη ταινια αν και προβλεψιμη που ειναι και το μεγαλυτερο της "προβλημα". Ειναι ομως εξαιρετικα καλογυρισμενη με εξαιρετικη αισθηση ατμοσφαιρας και τοπου (ειδικα τα πρωτα 20 λεπτα της ταινιας ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα απο καθε αποψη) και με εναν Geoffry Rush να κοβει και να ραβει. Δεν υπηρχε αμφιβολια για την ικανοτητα του στο ποσο καλος ηθοποιος ειναι αλλα εδω μαλλον ανεβαζει και αλλο το επιπεδο. Αν η ταινια δεν ηταν τοσο προβλεψιμη θα ηταν απο τα πλεον συγχρονα αριστουργηματα που θα μπορουσε να δει καποιος. Προσωπικα θα της βαλω ενα 9/10 γιατι απλα καταφερε να με κρατησει μεχρι το τελος ακομα και αν εβλεπα το τι θα γινει χιλιομετρα μακρια. Κατορθωμα για τετοιου ειδους ταινια. 1
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δες και το The ressurected και το the wisperer in darkness. μελεταω ηδη. in other news survival code 2013 παραδόξως ηταν καλο tv movie
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 The resurrectedΑν και VHS η κόπια μου :-ρ , ξεκίνησε ωραία και εκανε ενα τρελό spike στην σκηνή με τις αναμνήσεις και την φωτιά.Απο την άλλη ήταν σαν η τόλμη και η γοητεία συνάντησε τον μύθο του καθουλου.Επίσης, δεν μπορω να τοποθετήσω τον MC στον άξονα καλού και κακού (Χ, χ´)Όπως και να εχει, σε όλο το universe των συγκεκριμένου genre ταινιών, ήταν αρκετα καλο. Θα μπορούσε να γίνει σειρα.Whisperer in darkness 2011Η περισσότερη ταινία ήταν καλή εκτός απο το τέλος που ήταν λιγο trainwreck. Επίσης εχει τα visual elements των mercury men που μου αρέσουν. Βασικά I am very partial to them
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δες και το The ressurected και το the wisperer in darkness. Κατα τα αλλα ειδα το the best offer http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=nv_sr_1 Καταπληκτικη ταινια αν και προβλεψιμη που ειναι και το μεγαλυτερο της "προβλημα". Ειναι ομως εξαιρετικα καλογυρισμενη με εξαιρετικη αισθηση ατμοσφαιρας και τοπου (ειδικα τα πρωτα 20 λεπτα της ταινιας ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα απο καθε αποψη) και με εναν Geoffry Rush να κοβει και να ραβει. Δεν υπηρχε αμφιβολια για την ικανοτητα του στο ποσο καλος ηθοποιος ειναι αλλα εδω μαλλον ανεβαζει και αλλο το επιπεδο. Αν η ταινια δεν ηταν τοσο προβλεψιμη θα ηταν απο τα πλεον συγχρονα αριστουργηματα που θα μπορουσε να δει καποιος. Προσωπικα θα της βαλω ενα 9/10 γιατι απλα καταφερε να με κρατησει μεχρι το τελος ακομα και αν εβλεπα το τι θα γινει χιλιομετρα μακρια. Κατορθωμα για τετοιου ειδους ταινια. Site: The Best Offer Την ειδα χτες μου ειχε ξεφυγει οταν βγηκε ,εξαιρετικη ταινια σε ολα τα κινηματογραφικα επιπεδα .Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες τα ιδια ακριβως ηθελα να γραψω και εγω με καλυψες .DOP αν δεν την εχεις δει (που αμφιβαλλω) βαλτην στο προγραμμα. 9/10 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Έχω κάνει τη κριτική μου στο υπάρχον νήμα εδώ και καιρό. Με στεναχωρεί το ότι δε το έχεις προσέξει. 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Έχω κάνει τη κριτική μου στο υπάρχον νήμα εδώ και καιρό. Με στεναχωρεί το ότι δε το έχεις προσέξει. Aδερφε συγνωμη δεν το ειχα προσεξει μηπως μπορεις να μας πεις τον αριθμο του ποστ να το διαβασουμε και εμεις οι οπαδοι σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις