Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Non Stop

Αστεια ταινια, αμα δε μπορουν πλεον να γυρισουν ουτε τετοιου στυλ ταινιες αξιοπρεπως και με σεναριο να στεκει λιγο, αστα να πανε...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΙ πιστεβετε πως αξιζει περισσοτερο  για κινηματογραφο spiderman ή x-men?

Το X-men είναι σίγουρα αρκετά ποιοτικότερη ταινία, λογικά το spiderman είναι πιο εντυπωσιακό οπτικά.

Δημοσ.

Είδα το maleficent ήτο καλύτερο απο ότι το περίμενα.Στην αρχή όπως είναι φυσικό είχα πάει αρνητικά προκατειλημμένος λόγω της πρωταγωνίστριας και στα πρώτα λεπτά το είχα πάρει λίγο στραβά αλλά στην συνέχεια με κέρδισε και το είδα ευχάριστα. 

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Non Stop

H καινουρια  του Liam Neeson  τιποτα το ιδιαιτερο  αλλα λογω ελλειψης καλων ταινιων αυτο το διαστημα βλεπεται .

6/10

Δημοσ.

Link.png Site: Non Stop

H καινουρια  του Liam Neeson  τιποτα το ιδιαιτερο  αλλα λογω ελλειψης καλων ταινιων αυτο το διαστημα βλεπεται .

6/10

Ξερεις, δεν υπαρχουν μονο ταινιες που βγηκαν τους τελευταιους μηνες. Μπορεις να δεις και πιο παλιες. Ή μηπως τις εχεις δει ολες;

• Like 1
Δημοσ.

Ξερεις, δεν υπαρχουν μονο ταινιες που βγηκαν τους τελευταιους μηνες. Μπορεις να δεις και πιο παλιες. Ή μηπως τις εχεις δει ολες;

Εχω δει παρα πολλες ,σπανια ξαναβλεπω τις ιδιες και σιγουρα εχω δει απειρως περισσοτερες απο σενα λογω ηλικιας με δεδομενο οτι βλεπουμε και οι 2 πολλες ταινιες.

Δημοσ.

Εχω δει παρα πολλες ,σπανια ξαναβλεπω τις ιδιες και σιγουρα εχω δει απειρως περισσοτερες απο σενα λογω ηλικιας με δεδομενο οτι βλεπουμε και οι 2 πολλες ταινιες.

Δεν στεκει αυτο που λες.Εσυ πολλες ταινιες μπορει να θεωρεις 2 τη μερα και ενας με τα μισα σου χρονια να βλεπει 5 τη μερα.Οποτε ακυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν στεκει αυτο που λες.Εσυ πολλες ταινιες μπορει να θεωρεις 2 τη μερα και ενας με τα μισα σου χρονια να βλεπει 5 τη μερα.Οποτε ακυρο.

Ναι οκ οτι πεις . Επισης εκει που περπαταγα μια φορα ειδα εναν μεγαλο ροζ ελεφαντα με μεγαλα αυτια .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...