Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3D?

Με την καμία 3D αλλά και πάλι 3D να ήταν δεν θα άλλαζε η δική μου άποψη:)

Δηλαδή έλεος με τον Bay και την εμμονή του με τους ανθρώπινους χαρακτήρες και το μελόδραμα!

Δεν θέλω να δω Twilight αλλά ξύλο / καράτε με Decepticons και Optimus Prime!

Δεν λέω είχε δόσεις action αλλά όχι αρκετές και πολλές φορές εστίαζε στο μελόδραμα ενώ έσπερνε όλεθρο ο Optimus Prime και μου έβαζε την δράση αυτήν στο πλάι έτσι για να φαίνεται λίγο...λες και έβλεπα μπούτι σε soft πορνό!!!

Ελπίζω στην συνέχεια, που θα βγουν άλλες δύο ταινίες να τον σουτάρουν τον βλάκα.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την καμία 3D αλλά και πάλι 3D να ήταν δεν θα άλλαζε η δική μου άποψη:)

Δηλαδή έλεος με τον Bay και την εμμονή του με τους ανθρώπινους χαρακτήρες και το μελόδραμα!

Δεν θέλω να δω Twilight αλλά ξύλο / καράτε με Decepticons και Optimus Prime!

Δεν λέω είχε δόσεις action αλλά όχι αρκετές και πολλές φορές εστίαζε στο μελόδραμα ενώ έσπερνε όλεθρο ο Optimus Prime και μου έβαζε την δράση αυτήν στο πλάι έτσι για να φαίνεται λίγο...λες και έβλεπα μπούτι σε soft πορνό!!!

Ελπίζω στην συνέχεια, που θα βγουν άλλες δύο ταινίες να τον σουτάρουν τον βλάκα.

το είδες σε 3δ,γιατί γυρίστηκε εξαρχής(είπε ο παπαρας) με το 3δ κατανου, με ιμαξ κάμερες κλπ
Δημοσ.

Qui êtes-vous, Polly Maggoo? (1966)

"Ποια είσαι, Πόλυ Μαγκού;"

Πολύ ωραία ταινία που σε γενικές γραμμές πραγματεύεται το θέμα του modelling, την ζωή τους και το πως καταντάνε. Και το γενικότερο industry και το πως λειτουργεί, με όλες τις υπερβολές που το περιβάλλουν.

Και λέω "σε γενικές γραμμές" διότι όποιος διάβασε την παραπάνω γραμμή θα νόμισε ότι πρόκειται για ταινία βαρετή από αυτές "που θέλουν σκέψη" "για τους κουλτουριάρηδες".

Δεν είναι ούτε βαρετή ούτε χρειάζεται να μπεις βαθειά στα νοήματα για να σου αρέσει. Το καλύτερό της κατά την γνώμη μου ήταν τα σκηνικά, οι άνθρωποι και το ντύσιμό τους και γενικά η φωτογραφίοα της ταινίας. Από ένα σημείο και έπειτα παίζει πολύ σουρεαλισμός και η σκηνοθεσία με τα jump cut θυμήζει έντονα nouvelle vague. Μπορεί και να είναι κιόλας.

Πολύ ευχάριστη συνολικά, με την Πόλυ να είναι γκομενάρα(μοντέλο γαρ) και με αρκετές χιουμοριστικές σκηνές και πολύ όμορφες εικόνες(για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον) πχ:

post-217321-0-87001300-1403913284_thumb.jpgpost-217321-0-85498700-1403913344_thumb.jpg

7.6/10

• Like 1
Δημοσ.

300 rise of an empire

Μόνο με μπύρες και γυναίκες

You're next

Δεν καταλαβαίνω το hype. Επίσης, προβλέψιμο.

On that note, πόσο γερασμένο πρόσωπο ειχε η MC?

Razorback

Θα μπορούσε να γίνε cult classic αλλα ήταν κάπως mad.

#shift+del

Δημοσ.

Anchorman 2

Απλά τραγικό. Δεν ήταν πολύ αστείο, το σενάριο ήταν ασύνδετο και οι χαρακτήρες ήταν όλοι σαν καθυστερημένοι. Avoid like the plague...

Δημοσ.

Prestige

Ευκολα μπενει ψηλά στη λίστα με τις κορυφαιες ταινίες που έχω δει. Πολλές ανατροπές, φοβερές ερμηνείες ! Αξίζει δείτε τη !

• Like 2
Δημοσ.

Ender's Game

Αυστηρώς ακατάλληλο για άτομα πάνω των 16 ετών. Έχοντας ως δεδομένο το κοινό που απευθύνεται θα το έβαζα ένα 6/10

Δημοσ.

Under the skin

Δε ξερω αν αυτό που είδα ήταν μια μλκια κ μισή ή δε το κατάλαβα οπότε το αδικώ.

Επίσης δε ξέρω αν το είδα ολόκληρο ή με πήρε ο ύπνος σε κάποια φάση

Δημοσ.

Under the skin

Δε ξερω αν αυτό που είδα ήταν μια μλκια κ μισή ή δε το κατάλαβα οπότε το αδικώ.

Επίσης δε ξέρω αν το είδα ολόκληρο ή με πήρε ο ύπνος σε κάποια φάση

Δεν έχει κάτι για να καταλάβεις καθώς προφανώς αποφάσισαν η ταινία να μην έχει σχεδόν καθόλου πλοκή (ίσως μόνο κάποια hints για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο). Τη βλέπεις απλά για να απολαύσεις cinematography και soundtrack, τα οποία κυμαίνονται αντικειμενικώς σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει κάτι για να καταλάβεις καθώς προφανώς αποφάσισαν η ταινία να μην έχει σχεδόν καθόλου πλοκή (ίσως μόνο κάποια hints για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο). Τη βλέπεις απλά για να απολαύσεις cinematography και soundtrack, τα οποία κυμαίνονται αντικειμενικώς σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

συμφωνω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...