HadesGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 3D? Με την καμία 3D αλλά και πάλι 3D να ήταν δεν θα άλλαζε η δική μου άποψη Δηλαδή έλεος με τον Bay και την εμμονή του με τους ανθρώπινους χαρακτήρες και το μελόδραμα! Δεν θέλω να δω Twilight αλλά ξύλο / καράτε με Decepticons και Optimus Prime! Δεν λέω είχε δόσεις action αλλά όχι αρκετές και πολλές φορές εστίαζε στο μελόδραμα ενώ έσπερνε όλεθρο ο Optimus Prime και μου έβαζε την δράση αυτήν στο πλάι έτσι για να φαίνεται λίγο...λες και έβλεπα μπούτι σε soft πορνό!!! Ελπίζω στην συνέχεια, που θα βγουν άλλες δύο ταινίες να τον σουτάρουν τον βλάκα.
Plug Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Με την καμία 3D αλλά και πάλι 3D να ήταν δεν θα άλλαζε η δική μου άποψη Δηλαδή έλεος με τον Bay και την εμμονή του με τους ανθρώπινους χαρακτήρες και το μελόδραμα! Δεν θέλω να δω Twilight αλλά ξύλο / καράτε με Decepticons και Optimus Prime! Δεν λέω είχε δόσεις action αλλά όχι αρκετές και πολλές φορές εστίαζε στο μελόδραμα ενώ έσπερνε όλεθρο ο Optimus Prime και μου έβαζε την δράση αυτήν στο πλάι έτσι για να φαίνεται λίγο...λες και έβλεπα μπούτι σε soft πορνό!!! Ελπίζω στην συνέχεια, που θα βγουν άλλες δύο ταινίες να τον σουτάρουν τον βλάκα. το είδες σε 3δ,γιατί γυρίστηκε εξαρχής(είπε ο παπαρας) με το 3δ κατανου, με ιμαξ κάμερες κλπ
Pankar95 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Είδα το Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου. Όχι και εξαιρετική αλλά καλή και ενδιαφέρουσα. 7/10
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Qui êtes-vous, Polly Maggoo? (1966) "Ποια είσαι, Πόλυ Μαγκού;" Πολύ ωραία ταινία που σε γενικές γραμμές πραγματεύεται το θέμα του modelling, την ζωή τους και το πως καταντάνε. Και το γενικότερο industry και το πως λειτουργεί, με όλες τις υπερβολές που το περιβάλλουν. Και λέω "σε γενικές γραμμές" διότι όποιος διάβασε την παραπάνω γραμμή θα νόμισε ότι πρόκειται για ταινία βαρετή από αυτές "που θέλουν σκέψη" "για τους κουλτουριάρηδες". Δεν είναι ούτε βαρετή ούτε χρειάζεται να μπεις βαθειά στα νοήματα για να σου αρέσει. Το καλύτερό της κατά την γνώμη μου ήταν τα σκηνικά, οι άνθρωποι και το ντύσιμό τους και γενικά η φωτογραφίοα της ταινίας. Από ένα σημείο και έπειτα παίζει πολύ σουρεαλισμός και η σκηνοθεσία με τα jump cut θυμήζει έντονα nouvelle vague. Μπορεί και να είναι κιόλας. Πολύ ευχάριστη συνολικά, με την Πόλυ να είναι γκομενάρα(μοντέλο γαρ) και με αρκετές χιουμοριστικές σκηνές και πολύ όμορφες εικόνες(για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον) πχ: 7.6/10 1
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 300 rise of an empire Μόνο με μπύρες και γυναίκες You're next Δεν καταλαβαίνω το hype. Επίσης, προβλέψιμο. On that note, πόσο γερασμένο πρόσωπο ειχε η MC? Razorback Θα μπορούσε να γίνε cult classic αλλα ήταν κάπως mad. #shift+del
kgian Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Anchorman 2 Απλά τραγικό. Δεν ήταν πολύ αστείο, το σενάριο ήταν ασύνδετο και οι χαρακτήρες ήταν όλοι σαν καθυστερημένοι. Avoid like the plague...
nik69 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Prestige Ευκολα μπενει ψηλά στη λίστα με τις κορυφαιες ταινίες που έχω δει. Πολλές ανατροπές, φοβερές ερμηνείες ! Αξίζει δείτε τη ! 2
Fan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ender's Game Αυστηρώς ακατάλληλο για άτομα πάνω των 16 ετών. Έχοντας ως δεδομένο το κοινό που απευθύνεται θα το έβαζα ένα 6/10
Kasrith Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 How To Train Your Dragon 2 Στα ίδια επίπεδα με το πρώτο, δηλαδή πολύ καλό.
Plug Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Under the skin Δε ξερω αν αυτό που είδα ήταν μια μλκια κ μισή ή δε το κατάλαβα οπότε το αδικώ. Επίσης δε ξέρω αν το είδα ολόκληρο ή με πήρε ο ύπνος σε κάποια φάση
kostool13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Under the skin Δε ξερω αν αυτό που είδα ήταν μια μλκια κ μισή ή δε το κατάλαβα οπότε το αδικώ. Επίσης δε ξέρω αν το είδα ολόκληρο ή με πήρε ο ύπνος σε κάποια φάση Δεν έχει κάτι για να καταλάβεις καθώς προφανώς αποφάσισαν η ταινία να μην έχει σχεδόν καθόλου πλοκή (ίσως μόνο κάποια hints για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο). Τη βλέπεις απλά για να απολαύσεις cinematography και soundtrack, τα οποία κυμαίνονται αντικειμενικώς σε αρκετά υψηλά επίπεδα. 1
Plug Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν έχει κάτι για να καταλάβεις καθώς προφανώς αποφάσισαν η ταινία να μην έχει σχεδόν καθόλου πλοκή (ίσως μόνο κάποια hints για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο). Τη βλέπεις απλά για να απολαύσεις cinematography και soundtrack, τα οποία κυμαίνονται αντικειμενικώς σε αρκετά υψηλά επίπεδα. συμφωνω
CROM271 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Gravity Ως ενα σημειο μου κρατουσε το ενδιαφερον. Μετρια ταινια. Βλεπετε αλλα δεν ξαναβλεπετε... 5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις