Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είδες το Ex Machina και σου άρεσε, ανοίγεις εσύ το θέμα και όποιος θέλει μπαίνει και γράφει. Έχω ξεθάψει πολλές παλιές σειρές και ταινίες που είδα πρόσφατα. Το forum πάντα βρίσκει τρόπο...

Το θέμα δεν είναι να ανοίγω εγώ τόπικς κατόπιν εορτής και να μιλάω μόνος μου... :Ρ

(Και να ανοίξω τώρα τόπικ, εδώ θα έρθουν να το συζητήσουν μελλοντικοί θεατές...)

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να ανοίγω εγώ τόπικς κατόπιν εορτής και να μιλάω μόνος μου... :Ρ

(Και να ανοίξω τώρα τόπικ, εδώ θα έρθουν να το συζητήσουν μελλοντικοί θεατές...)

νομιζω οτι ειναι λαθος να ζηταμε κατι που δεν το υποστηριζουμε :/ 

Δημοσ.

νομιζω οτι ειναι λαθος να ζηταμε κατι που δεν το υποστηριζουμε :/ 

Κάνεις λάθος. Τις απόψεις μου για τις ταινίες πάντα στα αντίστοιχα τους τόπικ τις γράφω.

Επίσης δεν έπιασες την ουσία της απορίας μου. Δε λέω ότι το παρόν θέμα πρέπει να καταργηθεί, μια χαρά είναι. Η απορία μου σχετίζεται κυρίως με το σχετικά μαζικό σχολιασμό καινούριων ταινιών, όπως τώρα με το In the Heart of the Sea ή με το Sicario ή παλιότερα με το Ex Machina. Παρεμπιπτόντως για το Revenant που έτυχε να με απασχολήσει άνοιξα θέμα, εφόσον δεν υπήρχε. Το In the Heart of the Sea πχ δεν έτυχε να με απασχολήσει μέχρι τώρα. Και το Ex Machina, αν νιώσω ότι θέλω να το συζητήσω, πιθανώς να ανοίξω θέμα.

Δημοσ.

Εμείς όμως τι φταίμε που μπαίνουμε να δούμε  για καμιά ταινία και εδώ και τρεις σελίδες διαβάζουμε μόνο για  τις ανησυχίες σας ? Που σαι ρε σελερς,  παρε την σκούπα και ελα ..

• Like 3
Δημοσ.

Hachiko

Αγαπάω πολύ τα σκυλιά, αλλά βρήκα τη ταινία κάπως βαρετή για να πω την αλήθεια... Δε λέω ότι η ιστορία δεν είναι ενδιαφέρουσα και συγκινητική, απλά δεν είναι απαραίτητα και για 90λεπτη ταινία. Είναι σα να πήραν μια από αυτές τις 5λεπτες (ασιατικές συνήθως) συγκινητικές ιστορίες-διαφημίσεις με τη χαρακτηριστική δραματική μουσική υπόκρουση πιάνου που είναι δημοφιλείς στα social media και να την τράβηξαν σε διάρκεια όσο δε πάει...

(Βασικά μάλλον απλά δεν είναι για "κοτζάμ γαϊδάρους" σα κι εμένα, αλλά για παιδιά. :Ρ)

Δημοσ.

Το 0/10 δεν ειναι βαθμολογια φιλε μου.

Μην σχολιάζεις συνέχεια τα γραφόμενα  των άλλων φιλε μου γίνεσαι επαναλαμβανόμενος και κουραστικός βρες αλλον τρόπο να ασχολούνται  μαζι σου αν τόσο πολύ το θες

Υπερβολικός τουλαχιστον :P

Μαργαριτονι αλήθεια τι ήταν αυτο ρε συ ?

μηδέν σενάριο μηδέν σκηνοθεσία,  όλα μηδέν !

ένας σπαστικος μπόμπιρας μονο σε ολο το εργο,  κουραστικό και βαρετό οσο δεν παει,  αλήθεια δεν μου άρεσε καθόλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...