Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα το the walk 2015 

ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν μου προκαλεσε δεος το υψος του τραβηγματος (οπως εχω νιωσει σε αλλες ταινιες που εχουν στοιχεια ιλιγγου  ) ενω γενικα η ταινια ηταν αρκετα δυνατη στην χρηση της καμερας .

Eμενα παντως ηταν η μονη ταινια (ever) που μου προκαλεσε ενα τετοιο δεος  ,ισως γιατι ηξερα οτι ηταν αληθινη ιστορια (χωρις να ξερω το τελος) και γιατι αντιπαθω τα υψη

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακρως... τρελό και απόρρητο

Κωμωδίες γενικότερα δεν βλεπω , δεν μου πολύ αρέσει το είδος  , όμως με αυτήν εδω έκλασα στο γέλιο!

εξαιρετικά έξυπνο  ~για τα γούστα μου~ χιούμορ και επίσης κάθε φορά που την βλέπεις θα γελάς με σκηνές που σου είχαν ξεφύγει , που δεν τις είχες πιάσει με την πρώτη !

6/10

(9/10 για το είδος της)

• Like 4
Δημοσ.

Αυτές οι ταινίες είναι δίκοπο μαχαίρι. Ή θα ξεκινήσει να γελάς από την αρχή και δε θα σταματήσεις μέχρι το τέλος ή θα κοιτάς όλο απορία σε φάση "τώρα αστεία είναι αυτά;"

Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία και το Top Secret! όπως και το Airplane! είναι σαφώς μέσα στις καλύτερες του είδους!

Δημοσ.

CREED , πραγματικα δεν καταλαβα πως περασαν οι 2,5 ωρες τα εχει όλα μεσα δραμα δραση κωμικο στοιχειο ο σλυ πολύ καλος μακαρι να παρει το αγαλαματακι !

Δημοσ.

σπόιλερλες :-)

ειδα το "μεσονυχτη" που παραπεμπει λιγο ποιητηκα στην ελληνικα αποδοση " αγρυπνος" , η καλυτερα να το πω με το ονομα που του εδωσε ο δημιουργος του , the machinist 2004   (της τρελας;  ) 

μια ταινια αβυσσος που μονο αν την δει καποιος ολοκληρη θα μπορει να εκφερει αποψη , και αυτη η παρατηρηση μου γιατι , μαλον την ειχα δει και παλιοτερα αλλα καπου βαρεθηκα και δεν εφτασα στην κλιμακωση που ολα ενωνονται δινοντας μια πολυ καλη παρασταση αυτου που θελει να αποδωσει  

Δημοσ.

Το funny people βλεπετε γιατι παιζει ο adam sadler.

o adam sadler ειναι κατι σαν το aids των ηθοποιων

οταν τον βλεπεις σε ταινια είτε θες να πεθάνεις είτε να φας το πρόσωπό σου ενώ ταυτόχρονα πριονίζεις τα άκρα σου

• Like 4
Δημοσ.

Θεωρω πως τους seth και τον jonah Hill (αναφερω κ αυτον μιας κ παιζει κ αυτος στο funny people) προσπαθουν με το ζορι να τους κανουν κωμικους  

Ω ναι.

Ειδικά αυτός ο Jonah εμετούλης.

Ε ρε ταλεντάρες...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bridge of spies

Πραγματικη ιστορια  που διαδραματιζεται την εποχη που ο ψυχρος πολεμος μεταξυ των 2 υπερδυναμεων βρισκοταν στο ζενιθ του .

Ο Spielberg  εγγυαται ενα παραπανω απο  ικανοποιητικο αποτελεσμα σε ολα τα επιπεδα του φιλμ  ,το ιδιο ακριβως κανει και ο Tom Hanks ερμηνευτικα .

7/10

Επεξ/σία από parsifal
  • Like 4
Δημοσ.

Είδα και εγώ το "Η ζωή των άλλων" που πρότεινε κάποιος παραπάνω. Εξαιρετική ταινία πραγματικά. Καθηλωτική.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα μηνύματα που μόλις σβήστηκαν:

Ηρεμία παίδες, δεν υπάρχει λόγος να παίρνετε προσωπικά τα πάντα. Αν κάποιος πέφτει βουρ στον πατσά χωρίς να έχει διαβάσει τους κανόνες ενός topic ή subforum, δεν χρειάζεται να τον παίρνετε από τα μούτρα ή να το πηγαίνετε σε flame κατάσταση. Κάντε ένα report και θα το λύσουμε εμείς το θέμα αναίμακτα!

Δημοσ.

Ωραια η γεφυρα των κατασκόπων την ειχα δει οταν βγηκε

Σημερα ειδα το The Room . Οκ η πρωταγωνίστρια πηρε τη χρυση σφαιρα, το περιμενα οτι θα ναι καλη, αλλα και το παιδακι ηταν πολυ καλο!

Θα ελεγα οτι η ταινια ηταν λιγακι αργή αλλα

Οχι τοσο ωστε να σε κουράσει. Περιμενα να εχει περισσότερη αγωνια αλλα ο σκοπός της δεν ηταν αυτος- ηταν να εντρυφήσει στις ψυχές της μαμας και -κυριως- του παιδιου

Ταινια που αξιζει να δει κανεις

• Like 1
Δημοσ.

'Lisa, you're tearing me apart!'<br><br>

Συμφωνώ, για χρυσή σφαίρα ήταν η πρωταγωνίστρια αλλά και ο πρωταγωνιστης! Να τα λέμε αυτά.

[Ναι οκ, μάλλον δεν μιλάς για το κορυφαίο The Room εσύ ε :Ρ ]

Δημοσ.

Oldboy αυτό στο ΣΚΑΙ που έπαιξε πριν λίγο. Άρρωστο σενάριο, αποτι είδα είναι remake από ένα άλλο με το ίδιο όνομα.

9/10 για το σενάριο, θα δω και το original γιατί σαν εκτέλεση αυτό ήταν για 5/10.

Αυτο θα δω με πεισατε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...