Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το γράψω εδώ, γιατί αν πάω στο θέμα του uncharted μπορεί να αφορίσουν. 

Παίζοντας με σειρά στο ps4, πρώτα το Last of us και τώρα κοντεύοντας να τελειώσω το uncharted, βρίσκω το πρώτο πολύ ανώτερο. Είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Gameplay, χαρακτήρες, γραφικά, σενάριο, ένταση. Το uncharted με έχει κουράσει με το ατελείωτο σκαρφάλωμα.

Μακάρι να μη βγει Last of Us 2, να μείνουμε με την εμπειρία αυτή. Ακόμα δε μπορώ να το ξεχάσω. 

• Like 5
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το γράψω εδώ, γιατί αν πάω στο θέμα του uncharted μπορεί να αφορίσουν. 

Παίζοντας με σειρά στο ps4, πρώτα το Last of us και τώρα κοντεύοντας να τελειώσω το uncharted, βρίσκω το πρώτο πολύ ανώτερο. Είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Gameplay, χαρακτήρες, γραφικά, σενάριο, ένταση. Το uncharted με έχει κουράσει με το ατελείωτο σκαρφάλωμα.

Μακάρι να μη βγει Last of Us 2, να μείνουμε με την εμπειρία αυτή. Ακόμα δε μπορώ να το ξεχάσω. 

Αυτό. Ήταν από τα ελάχιστα παιχνίδια που τα cutscenes ήταν τόσο ενδιαφέροντα όσο το gameplay, συνηθως πατάω skip.

Και μένα το U4 αν και το πήρα από τη πρώτη μέρα δεν ήταν του στυλ μου, πολύ σκαρφάλωμα όπως λες και συ.

ΑΛΛΑ, το multiplayer του U4 είναι από τα καλύτερα και γι'αυτό δεν έχω καταφέρει να πιάσω άλλο παιχνίδι μετά από αυτό, πολύ εθιστικό.

Αν βγει (που θα βγει) από τη Naughty Dog TLOU2, μη φοβάσαι, θα είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο, ξέρει τι πρέπει να κάνει ο papa Druckmann.

• Like 6
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το αγόρασα πριν λίγες μέρες το TLOU που το είχε προσφορά το PSN.

Όποιος παίζει ακόμα ας με κάνει add να παίξουμε μαζί κανένα multiplayer...

mitsmarg

Δημοσ.

Το αγόρασα πριν λίγες μέρες το TLOU που το είχε προσφορά το PSN.

Όποιος παίζει ακόμα ας με κάνει add να παίξουμε μαζί κανένα multiplayer...

mitsmarg

Να δώσουμε ραντεβού μια μέρα

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πιάσω ξανά το MP αν και έχω πει την γνώμη μου για τις πατάτες που έχουν κάνει όσο αφορά το κομμάτι αυτό..

Αν έχει μείνει και κανείς άλλος να παίζει mp ας το δούμε πάλι..

Alex21121988 το psn μου. Όποιος το ψήνει ας κάνει add.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πιάσω ξανά το MP αν και έχω πει την γνώμη μου για τις πατάτες που έχουν κάνει όσο αφορά το κομμάτι αυτό..

Αν έχει μείνει και κανείς άλλος να παίζει mp ας το δούμε πάλι..

Alex21121988 το psn μου. Όποιος το ψήνει ας κάνει add.

Εγώ παίζω κυρίως mp, το campaign λίγο το ξεκίνησα και το άφησα για αργότερα. Εμένα ωραίο μου φαίνεται το mp πάντως, το διασκεδάζω αρκετά

Ποιές πατάτες; Το bodyshot wizardry;

Τι είναι το bodyshot wizardry;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα.

Καταπληκτικό παιχνίδι με τρομερή έμφαση στη λεπτομέρεια σε όλους τους τομείς. Πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

• Like 4
Δημοσ.

Οταν τελειωσω ενα παιχνιδι δεν θα ξανασχοληθω μαζι του.Το the last of  us ειναι απο τις εξαιρεσεις που το εχω τελειωσει πανω απο 5 φορες.Παιχνιδαρα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ το πάω προς το τέλος του σιγά σιγά (έχω μπει στο χειμώνα δεν έχω πολύ ακόμα)  και είναι αρκετά καλό

είχα δει με συμπάθεια το resident 7 που τερμάτισα όχι πολύ καιρό πριν, αλλά τελικά είναι πολύ λίγο σε σχέση με το last of us 

θα παίξω και το left behind καπάκια που έχει η remastered έκδοση

είναι μεν σα να βλέπεις ταινία (στην αρχή ειδικά μου έδινε αυτό το συναίσθημα ότι θα δω ταινία), αλλά και το gameplay είναι αρκετά σωστό , όσο χρειάζεται σωστό για να μιλάμε για survival horror

σιγά σιγά θα δω και την υπόλοιπη δουλειά της naughty dog (uncharted) να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι έκανε τα περασμένα χρόνια, στο last of us όμως το πέτυχε διάνα αυτό που έπρεπε να κάνει 

τέλος να πω ότι τελικά μου αρέσει πάρα πολύ να έχω ελληνικούς υπότιτλους σε παιχνίδι, φάνηκε παράξενο αρχικά αλλά είναι πολύ καλό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...