Edel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Θα το γράψω εδώ, γιατί αν πάω στο θέμα του uncharted μπορεί να αφορίσουν. Παίζοντας με σειρά στο ps4, πρώτα το Last of us και τώρα κοντεύοντας να τελειώσω το uncharted, βρίσκω το πρώτο πολύ ανώτερο. Είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Gameplay, χαρακτήρες, γραφικά, σενάριο, ένταση. Το uncharted με έχει κουράσει με το ατελείωτο σκαρφάλωμα. Μακάρι να μη βγει Last of Us 2, να μείνουμε με την εμπειρία αυτή. Ακόμα δε μπορώ να το ξεχάσω. 5
jest Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Θα το γράψω εδώ, γιατί αν πάω στο θέμα του uncharted μπορεί να αφορίσουν. Παίζοντας με σειρά στο ps4, πρώτα το Last of us και τώρα κοντεύοντας να τελειώσω το uncharted, βρίσκω το πρώτο πολύ ανώτερο. Είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Gameplay, χαρακτήρες, γραφικά, σενάριο, ένταση. Το uncharted με έχει κουράσει με το ατελείωτο σκαρφάλωμα. Μακάρι να μη βγει Last of Us 2, να μείνουμε με την εμπειρία αυτή. Ακόμα δε μπορώ να το ξεχάσω. Αυτό. Ήταν από τα ελάχιστα παιχνίδια που τα cutscenes ήταν τόσο ενδιαφέροντα όσο το gameplay, συνηθως πατάω skip. Και μένα το U4 αν και το πήρα από τη πρώτη μέρα δεν ήταν του στυλ μου, πολύ σκαρφάλωμα όπως λες και συ. ΑΛΛΑ, το multiplayer του U4 είναι από τα καλύτερα και γι'αυτό δεν έχω καταφέρει να πιάσω άλλο παιχνίδι μετά από αυτό, πολύ εθιστικό. Αν βγει (που θα βγει) από τη Naughty Dog TLOU2, μη φοβάσαι, θα είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο, ξέρει τι πρέπει να κάνει ο papa Druckmann. 6
Avatar_GR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το αγόρασα πριν λίγες μέρες το TLOU που το είχε προσφορά το PSN. Όποιος παίζει ακόμα ας με κάνει add να παίξουμε μαζί κανένα multiplayer... mitsmarg
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Tlou pssss.Ωραιες μερε Περιττό να πω οτι έδωσα το απλό ps4 για το pro και τα μόνα παιχνίδια που κράτησα ηταν tlou και mgsv και τα έχω τερματίσει.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το αγόρασα πριν λίγες μέρες το TLOU που το είχε προσφορά το PSN. Όποιος παίζει ακόμα ας με κάνει add να παίξουμε μαζί κανένα multiplayer... mitsmarg Να δώσουμε ραντεβού μια μέρα 1
Avatar_GR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Να δώσουμε ραντεβού μια μέρα Όποτε θες φίλε, αν με δεις μέσα στείλε πρόσκληση και ξεκινάμε mitsmarg 1
Alex21121988 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι να το πιάσω ξανά το MP αν και έχω πει την γνώμη μου για τις πατάτες που έχουν κάνει όσο αφορά το κομμάτι αυτό.. Αν έχει μείνει και κανείς άλλος να παίζει mp ας το δούμε πάλι.. Alex21121988 το psn μου. Όποιος το ψήνει ας κάνει add. 1
vrwmiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το μεσημέρι το κάνω εγκατάσταση, μια μέρα να βρεθούμε 1
Avatar_GR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι να το πιάσω ξανά το MP αν και έχω πει την γνώμη μου για τις πατάτες που έχουν κάνει όσο αφορά το κομμάτι αυτό.. Αν έχει μείνει και κανείς άλλος να παίζει mp ας το δούμε πάλι.. Alex21121988 το psn μου. Όποιος το ψήνει ας κάνει add. Εγώ παίζω κυρίως mp, το campaign λίγο το ξεκίνησα και το άφησα για αργότερα. Εμένα ωραίο μου φαίνεται το mp πάντως, το διασκεδάζω αρκετά Ποιές πατάτες; Το bodyshot wizardry; Τι είναι το bodyshot wizardry;
panther_512 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μόλις το τελείωσα. Καταπληκτικό παιχνίδι με τρομερή έμφαση στη λεπτομέρεια σε όλους τους τομείς. Πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. 4
Pitsifrikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ενας από τους καλύτερους τίτλους που έχω παίξει είναι.
Mr_Terror Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Οταν τελειωσω ενα παιχνιδι δεν θα ξανασχοληθω μαζι του.Το the last of us ειναι απο τις εξαιρεσεις που το εχω τελειωσει πανω απο 5 φορες.Παιχνιδαρα.
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 εγώ το πάω προς το τέλος του σιγά σιγά (έχω μπει στο χειμώνα δεν έχω πολύ ακόμα) και είναι αρκετά καλό είχα δει με συμπάθεια το resident 7 που τερμάτισα όχι πολύ καιρό πριν, αλλά τελικά είναι πολύ λίγο σε σχέση με το last of us θα παίξω και το left behind καπάκια που έχει η remastered έκδοση είναι μεν σα να βλέπεις ταινία (στην αρχή ειδικά μου έδινε αυτό το συναίσθημα ότι θα δω ταινία), αλλά και το gameplay είναι αρκετά σωστό , όσο χρειάζεται σωστό για να μιλάμε για survival horror σιγά σιγά θα δω και την υπόλοιπη δουλειά της naughty dog (uncharted) να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι έκανε τα περασμένα χρόνια, στο last of us όμως το πέτυχε διάνα αυτό που έπρεπε να κάνει τέλος να πω ότι τελικά μου αρέσει πάρα πολύ να έχω ελληνικούς υπότιτλους σε παιχνίδι, φάνηκε παράξενο αρχικά αλλά είναι πολύ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα