Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νταξει και το ps4 δεν το λες ομορφο, χοντροκομμενο είναι και καγκουρικο. Το slim είναι απλα αδιαφορο.
Απ την άλλη κανενα ps δεν ηταν γραφιστικο αριστούργημα, όλα ηταν σχεδιασμένα να μπορουν να συνοδεψουν tribal tattoos.

Δημοσ.

Ειλικρινα παντως τα περισσοτερα παιχνίδια μου τα εχω σε digital μορφη. Απλα είναι κριμα εν μεσω γενιας να καταργείται το οπτικο, βγαζει σκαρτα τα παιχνίδια που εχουμε ηδη.
Από κει και περα ενοχλούμαι που τα digital δεν είναι ΠΑΝΤΑ πολύ φτηνοτερα των φυσικων σε καταστήματα, σχεδόν δε βγαζει νοημα.

Δημοσ.

Ειλικρινα παντως τα περισσοτερα παιχνίδια μου τα εχω σε digital μορφη. Απλα είναι κριμα εν μεσω γενιας να καταργείται το οπτικο, βγαζει σκαρτα τα παιχνίδια που εχουμε ηδη.

Από κει και περα ενοχλούμαι που τα digital δεν είναι ΠΑΝΤΑ πολύ φτηνοτερα των φυσικων σε καταστήματα, σχεδόν δε βγαζει νοημα.

εεεε?

Δημοσ.
Δημοσ.

Πέρα από το σχήμα θα μπορούσαν να βάλουν μία light bar όπως το phat μοντέλο αντί να ανάβει απλά ένα φωτάκι στο power button. Επίσης, τώρα που αφαιρέθηκε η οπτική θύρα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κανένας αντάπτορας να συνδυάζει οπτική και hdmi;

Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=sqRcLT0vjFE

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...